Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μισός ο Πανθρακικός

Με πολλά προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Πανθρακικός


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πανθρακικός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη. 

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, με τον Μάνουελ Ρόκα να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών πλην αυτών των Λαδάκη και Λίτσκα, οι οποίοι συνεχίζουν το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για τους τραυματισμούς τους. Βέβαια, ο προπονητής του Πανθρακικού, ενόψει του αγώνα της Κυριακής δεν μπορεί να υπολογίζει τους Εμπόου, Ρομέου και Ντιγκινί, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν τις τιμωρίες τους στο συγκεκριμένο αγώνα. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ