Την 3η θέση στην κανονική περίοδο εξασφάλισε, λογικά, με τη νίκη επί του Κολοσσού, ο ΠΑΟΚ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Πλέον, η ΑΕΚ διεκδικεί μαζί με τον Άρη και το Ρέθυμνο την 4η θέση, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των play off.
Οι Θεσσαλονικες χρειάζονται 2/3 νίκες επί Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού (εντός) και Ρεθύμνου (εκτός).
Η ΑΕΚ χρειάζεται 2/2 νίκες με ΠΑΟΚ (εντός), ΚΑΟΔ (εκτός) και 1/3 νίκες του Άρη.
Το Ρέθυμνο χρειάζεται 0/3 του Άρη, 0/2 της ΑΕΚ, νίκη επί των Τρικάλων εκτός έδρας και νίκη με +7 επί του Άρη στην Κρήτη.
Υπάρχει και σενάριο τριπλής ισοβαθμίας στους 41 βαθμούς. Προκύπτει με 0/3 του Άρη, 1/2 της ΑΕΚ και 2/2 του Ρεθύμνου. Σε αυτήν περίπτωση, η ΑΕΚ τερματίζει 4η, εκτός και αν το Ρέθυμνο επικρατήσει με 26 πόντους του Άρη και την πάρει εκείνο.
Φυσικά, υπάρχει και το σενάριο των τριών νικών του Άρη. Σε αυτήν την περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει κάνει 2 νίκες, επί της ΑΕΚ (εκτός) και των Τρικάλων (εντός), γιατί οι κίτρινοι πλεονεκτούν σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας. Για τον Άρη, που υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης τον Παναθηναϊκό, επιθυμητό είναι και το δικό του 2/3, παράλληλα με το 0/2 του ΠΑΟΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΡΕΘΜΥΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 6ος ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ 5ο. ΑΡΑ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Για του χρονου πρεπει να μεινουν χερστον.μπονσου ,ντελι,μιλοσεβιτς.ο ινκλις δεν ξερω αν πρεπει να μεινει εινσι κ 34 κ στα μεγαλα ματς δεν βοηθαει..απο ελληνες αθηναιου.σακοτα.σαρικοπουλος...κ θες τρεις καλους ελληνες Κ 3 ξενους επιπεδου ευρωλιγκας(χερστον)
Αν η ομάδα είχε ξεκινησει τη σεζόν και το καλοκαίρι με το ίδιο ρόστερ θα ήταν λίγο πίσω απο τον δεύτερο οπότε από του χρόνου 2-3 προσθήκες και ειμαστε καλα!
Οι τρεις προσθηκες θα ηταν αρκετες μονο αν ειχαμε μια διοργανωση. Αλλα θα εχουμε και ευρωπη.
Λογικα θα κανουμε το 2/2 εμεις και ο Αρης το πολυ 1/3. Αρα ειμαστε κομπλε. Αν ειχαμε νικησει στο Ρεθυμνο θα ημασταν πολυ ανετοι. Αλλα και τωρα θεωρω απιθανο ο Αρης να νικησει ΠΑΟ, Ολυμπαικο και Ρεθυμνο