Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μένει η ανακοίνωση για Εστράδα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα ο Τζόναθαν Εστράδα. Ο Κολομβιανός κεντρικός έστειλε σήμερα στον πρόεδρο του ΤΑΠ, Γιάννη Μαύρο, υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, ωστόσο, οι επίσημες ανακοινώσεις αργούν ακόμα κι αυτό γιατί στην Ενωση περιμένουν την έλευση του παίκτη από την πατρίδα του στα μέσα Αυγούστου, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιαγτρικές εξετάσεις πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Ο Εστράδα, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Κηφισιάς, είχε ένα σοβαρό τραυματισμό, που τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα γήπεδα και όπως είναι λογικό, στην ΑΕΚ θέλουν να σιγουρευτούν 100% ότι ο παίκτης έχει αποθεραπευτεί πλήρως κι είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.

Οσον αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, εκκρεμεί η απόκτηση δυο ακραίων κι ενός λίμπερο, οι οποίες κι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Κι αν για τη θέση του λίμπερο θα αποκτηθεί, όπως όλα δείχνουν, ξένος παίκτης, δεν θα ισχύσει το ίδιο για τον ένα από τους δυο ακραίους, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Ελληνας.

Μάλιστα, στην Ενωση αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να κάνουν τη φετινή μεταγραφική περίοδο το «μπαμ», παρά το γεγονός ότι δεν στάθηκαν τυχεροί με την υπόθεση Μπαρκάλα, με τηνν έλευση στην ομάδα ενός παίκτη ικανού να κάνει τη διαφορά, το όνομα του οποίου θα ενθουσιάσει τους οπαδούς της ΑΕΚ.  




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ