Η Μπάγερν Μονάχου καλείται τη Τρίτη στην "Allianz Arena", κόντρα στην Πόρτο, να ανατρέψει το 3-1 στη ρεβάνς με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να σημειώνει πως η ομάδα του θα παλέψει για την πρόκριση με όλες τις δυνάμεις της.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ισπανός προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Δεν θα είχε καμία ουσία να βγούμε στο γήπεδο αύριο το βράδυ δίχως να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή.
Θα πρέπει να εμφανιστούμε απόλυτα αφοσιωμένοι στο στόχο μας και να παλέψουμε με όσες δυνάμεις έχουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Ξέρουμε όλοι ότι δεν θα είναι εύκολο, όμως είμαι 100% αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".
Ο Γκουαρντιόλα ενημέρωσε πως ο Φρανκ Ριμπερί δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς ενώ για τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ είπε πως "είναι καλό για εμάς ότι έχει επιστρέψει πλέον σε φουλ ρυθμό προπονήσεων".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!