Νέο δημοσίευμα φιλοξενείτε σήμερα σε ιταλικό Μέσο, σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μίρκο Πιλιατσέλι. Αυτή τη φορά είναι το Calcionews24 που υποστηρίζει ότι ο 22χρονος τερματοφύλακας της Φροζινόνε βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης, ενώ γίνεται επίσης λόγος για ενδιαφέρον από την Γουότφορντ και τη Γρανάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πολυ καλη περιπτωση αυτος , το ειχα ξαναπει σε αλλο αρθρο , η μεγαλη των ιταλων σχολη !!
Δεν θέλω σώνει και καλά να διαφωνήσω μαζί σου, μια και ουσιαστικά δεν τον ξέρω τον παίχτη, αλλά προβληματίζομαι. Ο παίχτης είναι 21 χρονών (όχι 22 που γράφει η είδηση) και σε αυτή την ηλικία ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα είναι λογικό να μην έχει κάποιος ακόμα καθιερωθεί (δεν είναι όλοι Νόιερ). ΑΛΛΑ: Δεν ανακάλυψε η ΑΕΚ έναν παίκτη που ξεπετάγεται ξαφνικά από μια μικρή επαρχιακή ομάδα της Ιταλίας, όπως ίσως κάποιος υποθέσει. Ο τύπος ήταν στις ακαδημίες της Ρόμα, έφτασε ως τη δεύτερη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα και στα 19 του η Ρόμα τον αποδεσμεύει με ελευθέρας! Τον τσιμπάει η Πάρμα, επίσης Α κατηγορίας, αλλά τι κάνει? Χωρίς να παίξει ούτε έναν αγώνα σε τρία χρόνια στην ομάδα, από τότε τον δίνει δανεικό δεξιά και αριστερά σε άλλες ομάδες μικρότερων κατηγοριών, Σάσουολο και Πεσκάρα (πριν ανεβούν), Ρετζίνα και τώρα Φροσινόνε. Δεν ξέρω, αλλά όλες αυτές οι ομάδες κάνανε λάθος στην εκτίμησή τους και η ΑΕΚ είναι η έξυπνη? Επίσης είναι χαρακτηριστικό, ότι ενώ η Πάρμα έψαχνε να τον δανείσει, σε καμμία ομάδα εκτός της τωρινής ο δανεισμός δεν στέριωσε πάνω από εξάμηνο (πρόβλημα συμπεριφοράς?). Φέτος δε στην Φροζινόνε όπου "πάει καλά" και παρότι η ομάδα του πρωταγωνιστεί αυτός σε 15 αγώνες κράτησε ανέπαφα τα δίχτυα μόνο μια φορά, ενώ δέχτηκε 24 γκολ, μια αναλογία 1,6 γκολ/αγώνα, καθόλου κολακευτική για τερματοφύλακα. Να προσθέσω πως το γεγονός ότι οι λοιποί διεκδικητές είναι μεγέθη όπως η Γουότφορντ και η Γρενάδα κάτι σημαίνει για την αξία του και δεν τιμά ιδιαίτερα την ΑΕΚ η σύγκριση. Τέλος αν θέλουμε να επικαλεστούμε την μεγάλη των Ιταλών σχολή, γιατί δεν κοιτάζουμε μια άλλη περίπτωση γκολκίπερ αναλόγων στοιχείων, αλλά πιο ενδιαφέρουσα, τον 21χρονο και 1,92 ύψους τερματοφύλακα της Κιέβο Βερόνα Ιβάν Προβεντέλ, που αν δεν απατώμαι λήγει και το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και που στο ίδιο πρωτάθλημα της Β Ιταλίας σε 23 συμμετοχές δέχτηκε 27 γκολ (περίπου 1,1/αγώνα) ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 8 από αυτά τα ματς?
Οτι η Ιταλια ανεκαθεν βγαζει τερματοφυλακαρες ειναι ανδιαφισβιτο τωρα αν και ο συγκεκριμενος ειναι μεσα σε αυτους δεν παιρνω ορκο.Για μενα αυτη την στιγμη ο καλυτερος Ιταλος Τερματοφυλακας ειναι Ο simone scuffet ο παρτενερ του καρνεζη στην Ουντινεζε Το παιδι αυτο ειναι μολις 18 χρονων εχει υψος 1.87 το οποιο ακιμη διαμορφωνεται λογω ηλικιας.και δεν ακοπαλυται αδικα νεος Μπουφον http://www.transfermarkt.co.uk/simone-scuffet/profil/spieler/238993
ωραία ανάλυση, αλλά με την ίδια λογική και ο Sorrentino δεν είχε τρελή καριέρα αλλά ήταν ότι καλύτερο έχω δει κάτω από τα δοκάρια μας. Σίγουρα θα υπάρχουν καλύτεροι, αλλά δε νομίζω να είναι απαράδεκτος, οι Ιταλοί και ειδικά οι μεγάλοι παίζουν με μεγάλους τερματοφύλακες (ηλικιακά) οπότε μπορεί στα 30+ να καταλήξει σε κάποια Milan, Roma, κτλ. μπορεί και όχι, αν είναι να τον πάρουμε φτηνά εγώ συμφωνώ.
Ψαγμενος ο φιλος! Ωραιος!