Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η κλωτσιά του Σάκοτα σε οπαδό!

Η ανάμνηση του Σάκη Λάιου, στενού συνεργάτη του «Σάλε» στον ΠΑΟΚ, από το Κύπελλο Κυπελλούχων, που κατέκτησε ο προπονητής της ΑΕΚ το 1991  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Σάκης Λάιος αποτέλεσε το στενό συνεργάτη του Ντράγκαν Σάκοτα την περίοδο κατά την οποία ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης, νικώντας την Σαραγόσα με σκορ 76-72. Ήταν 26 Μαρτίου του 1991 (συμπληρώνονται ακριβώς 24 χρόνια) και με αφορμή την αυτήν την επέτειο μίλησε στο SPORT24.

Όταν του ζητήθηκε, μεταξύ άλλων, να θυμηθεί μια πολύ έντονη στιγμή που του έμεινε από το Κύπελλο Κυπελλούχων, στο μυαλό του ήρθε αμέσως ο κόουτς:

«Πάνω στην ένταση του αγώνα ο Σάκοτα έδωσε κλωτσιά σε έναν οπαδό μας. Τότε τελείωνε το ματς και είχαν απομείνει 6-7 δευτερόλεπτα για την λήξη. Κερδίζαμε με τέσσερις πόντους και ο φίλαθλος μπήκε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει. Τότε, ο Σάκοτα του έδωσε μια κλωτσιά για να βγει έξω και να μην δεχτούμε καμιά τεχνική ποινή», ενώ συμπληρώνοντας σχετικά με το αν ειπώθηκε κάτι... ιδιαίτερο από τον Σάκοτα πριν τον τελικό, τόνισε: «Ο Σάκοτα ήταν χαμηλών τόνων... Δεν ήταν δηλαδή η καθοδήγησή του σαν αυτή του Ιωαννίδη. Ελεγε αυτά που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες στο ματς αλλά και ποια ήταν τα όπλα των αντιπάλων».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ