Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελευταία εμφάνιση του ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" για την φετινή σεζόν. Παίκτες και τεχνικό τιμ της κρητικής ομάδας είπαν το "αντίο" στον κόσμο που τους στήριξε.
Οπαδοί του ΟΦΗ χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσπάθειά τους, τους τελευταίους μήνες με όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.
Ο Ανδρέας Σκέτζος και ο Γιώργος Μακρής δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα δάκρυα τους.
Από την μεριά του τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Αναστόπουλος αφού αποθεώθηκε από τους οπαδούς, στη συνέχεια δήλωσε: «Την αγάπη και την αφοσίωσή μου σε αυτή την ομάδα την έχω αποδείξει εμπράκτως. Γι' αυτό είμαι εδώ, γι' αυτό είμαι κοντά στη διοίκηση, σε όσους τουλάχιστον έχουν μείνει. Για νομικά θέματα δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν είμαι νομικός.»
Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς είπε: «Τους τελευταίους δύο μήνες περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές κι αυτό φυσικά επηρέαζε τους ποδοσφαιριστές που έπρεπε να παίζουν παράλληλα ποδόσφαιρο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Εύχομαι η ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της και να ξαναγυρίσει εκεί που ανήκει» .
Όσον αφορά το ματς, οι διαιτητές και ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσαν κανονικά το «παρών» στο «Γεντί Κουλέ» στην προγραμματισμένη ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού (15:00).
Ο ΟΦΗ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και το φύλλο αγώνα «έκλεισε» εις βάρος του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

re esy aek toronto poly sympatheia ston ofi,xechnas oti einai to pio palio parartima?
Ο ΟΦΗ όπως και ο Άρης και ο Ηρακλής και η Λάρισα είναι ιστορικές ομάδες με κόσμο και αυτό που πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερα εμείς οι Αεκτζηδες είναι να τις σεβόμαστε. Έτσι θα εισπράξεις και εσύ τον ανάλογο σεβασμό. Τα παραρτήματα θα πάψουν να υπάρχουν όταν καθαρίσει π στάβλος. Οι διαφορές μας είναι μόνο στο χορτάρι και τελειώνουν στο 90. Του χρόνου που θα είσαι στην Α" εθνική εσύ με ποιες ομάδες θέλεις να παίζεις?
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΛΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
Θα σου κάνει καλό να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου...!!!
φιλε,toronto, ποτε δε θα με χαροποιούσε η διάλυση μιας ιστορικής "επαρχιακγης" ομάδας με κόσμο που αντιπροσώπευε όλη τη κρήτη.. σήμερα ο μαχλάς δήλωσε φεύγουμε από τη σαπίλα της σουπερλίγκα.. έχει κάποιο δίκιο σε αυτό και κάτι ανάλογο πρέπει να δηλώνουν όσοι φεύγουν από τη κατηγορια.. όμως η στάση του μαχλά και η αυτόκλητη "υποτελικη" υπεράσπιση του χοντρού στο τελευταίο επεισοδιακό ΔΣ της λίγκα.. μονο σιχαμάρα με έκανε να νοιώσω και για αυτόν και για το παράρτημα που διοικεί.. γι'αυτό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαχλά, δε φεύγεις από τη σαπίλα.. αλλα μάλλον φεύγει η σαπίλα...
Φίλε μου ο Μαχλάς δεν είναι ο ΟΦΗ. Σήμερα είναι αύριο φεύγει όπως φύγαν και οι δικοί μας περαστικοί. Το ζήτημα εδώ είναι ότι αποχώρησε μια ιστορική ομάδα λόγω της διαπλοκής και της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πρόβλημα και καλούμαστε όλοι να συμπορευτούμε για τη λύση του. Ελπίζω ότι όλοι οι παράγοντες να πήραν τα μαθήματά τους και να συμβάλουν στην εξυγίανση.
ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΦΗ ΚΡΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ S/L ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΦΕΤΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ -ΙΔΙΚΑ Η ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΥΡΟ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΔΑΚΙΑ
den lupamai katholou...kalo afanismo...mia zoi parartima hsastan...euxomai ta idia kai ston panionio(kai akoma xeirotera)
Όσο και αν δεν την πήγαινα καθόλου αυτή την ομάδα, τόσο με στεναχωρεί να βλέπω άλλο ένα ιστορικό σωματείο να καταστρέφεται. Απόρροια της οικονομικής κρίσης που μαστίζει όλες τις επιχειρήσεις είναι αυτό που βλέπουμε και οδηγεί στην πλήρη απαξίωση το ποδόσφαιρο -και όχι μόνο- στη χώρα μας.Πραγματικά κρίμα.
Κρίμα, κρίμα, κρίμα...!!!