Σε σύσκεψη που έγινε το πρωί φάνηκε πως το Πανθρακικός-ΠΑΟΚ θα γίνει κανονικά σήμερα, στις 19:30, παρόλο που το γήπεδο είναι γεμάτο... μπαλώματα.
Συγκεκριμένα, η Super League μετέθεσε την ευθύνη στον διαιτητή τον οποίο εκπροσώπησε στη σύσκεψη ο τέταρτος ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι σχετικά καλός και σημείωσε πως στο συγκεκριμένο γήπεδο έχουν γίνει αγώνες σε πολύ χειρότερες συνθήκες.
Πάντως ο ΠΑΟΚ έσπευσε να κάνει σαφές, με επιστολές στη Super League και στην εταιρεία συντήρησης του χλοοτάπητα, πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις για διαφυγόντα κέρδη στη περίπτωση που τραυματιστεί ποδοσφαιριστής της ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
