Πολλοί απορούσαν όταν ο Ολυμπιακός ήθελε κεντρικό αμυντικό, μετά την αποχώρηση του Άντζα, γιατί δεν έπαιρνε τον Ζουέλα. Το μυστήριο λύθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι μάνατζερ του Αγκολέζου κεντρικού αμυντικού της Ξάνθης είναι ο γνωστός μας Ντιμίτρι Σέλουκ.
Μα πώς να γίνει η μεταγραφή στον Ολυμπιακό όταν στο λιμάνι δεν θέλουν να… ακούν καν για τον συγκεκριμένο μάνατζερ; Οι δηλώσεις όταν ήταν να φύγει ο Τουρέ για τη Μονακό περί χρωστούμενων ακόμα δεν έχουν ξεχαστεί, όπως και οι μεταγραφές του Μάρκο Νε και η «δοκιμασία» του αδερφού του στο Ρέντη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
