Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αυτός ο παικταράς ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!! Οποτε βλέπω video με σκοκο *ακομα και οταν παιζει σε αλλη ομαδα ... συγκινουμε ρε παιδια !
Φερτε ΤΩΡΑ τον παικταρα στην ΑΕΚ!!!!!!!!!πραγματικα κ μονο στην ιδεα οτι θα τον ξαναδεις,εχεις ηδη τρελαθει!!!!
AKIS-AEK (eeeeeetsi!!!)
ΒΓΑΛΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΑΤΣΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΜΟΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ ΒΑΖΩ (ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΒΕΒΕΑΙΑ... :)
ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΙΑΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ .10.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Γραψτε ρε παιδια ολοι μηπως το δει ο τιγρης και μας ακουσει επιτελους..ολοι φανταζομαι θελουν Σκοκο!!!!
H' ειναι σε συζητησεις η ομαδα με τον Νατσο (κατι το οποιο προφανως ειναι σε θεση να γνωριζει ο Ντεμης) και εβαλε το βιντεακι σαν ενα μικρο λιθαρακι να τον ψησει, η ο παιχτης εχει κλησει και αυτη η κινηση ειναι το λιγοτερο(και το μονο τουτη την ωρα) που μπορει να κανει για να το γιορτασει..
auto to diaoli fovountai oloi oi gavroi kai proseuxontai mhn gurisei sthn AEKARA mas
Πόσο μας έλειψε!!!
Τι γκολάρες ήταν αυτές.. α ρε Νάτσο είσαι τρέλα!!!
Επειδη τον εφερες εσυ Ντεμη στην ΑΕΚ τοτε τωρα κανονισε με τον Τιγρη να τον ξαναφερεις στην ομαδα δεν θα ειναι δυσκολο νομιζω καντε κατι και φερτε τον παιχταρα πισω στην ΑΕΚ να τρελαθουμε.Αεκ365 πειτε κατι κι εσεις ειναι μεγαλη υποθεση αν ερθει ο Νατσο πισω.
ΤΙΓΡΗ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΝΑΤΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 30.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...!!! ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΕΜΑΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 50.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...!!!
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΑΔΕΡΦΕ!!!!
ΦΕΡΤΟΝ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!!!
ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ
zikos1982 Ν'αγιάσει το στόμα σου αδερφέ. Έλα στη ΑΕΚ παικταρά και διάλεγε παιχνίδια...θα το υποστούμε...
Αυτόν τον παίκτη, μέχρι και οι γαύροι τον θυμούνται….. Φέρε τον τίγρη να τρελαθούμε.!!! Εμμέσως πλην σαφώς, ο Ντέμαρος δείχνει ποιόν παίκτη πρέπει να πάρουμε.....
Προς aek365: Θυμάμαι κατα καιρούς αναρτούσατε δημοσκοπήσεις για διάφορα θέματα. Ένα από τα θέματα αυτά αφορούσε ποδοσφαιριστές. Μήπως θα μπορούσατε να κάνετε κάτι παρόμοιο ξανά σχετικά με τους ποιους ποδοσφαριστές θα θέλαμε να γυρίσουν στην ΑΕΚΑΡΑ? Η ακόμα και ποιοι ποδοσφαιριστές θα θέλαμε να αποκτηθούν (από αυτούς που αναφέρονται στα διάφορα άρθρα)? Δε λέω οτι θέλουμε να το παίξουμε προπονητές ή σκάουτερς, αλλά πιστεύω θα ήταν ωραίο να ακουγόταν και η αποψή μας μέσω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αριθμών (οι οποίοι λένε πάντα την αλήθεια). Πάντα οι υπεύθυνοι ζητάνε τη στήριξη του κόσμου. Κι ο κόσμος έχει αποδείξει ειδικά τα τελευταία χρόνια το πόσο στηρίζει αυτή την ομάδα. Δε θα ήταν ωραίο να ακούγεται και η άποψη του κόσμου συχνά-πυκνά? Ευχαριστώ! ΥΓ: Σε περίπτωση τέτοιας δημοσκόπησης, αν συμπεριληφθούν Σκόκο ΚΑΙ Μπλάνκο, τότε θα πρέπει να κοιτάξουμε τις πρώτες δύο θέσεις στους νικητές της ψηφοφορίας (προσωπική άποψη).
ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΣΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ,ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!(ΡΟΔΟΣ)
ΤΙΓΡΗ ΦΕΡΤΟΝ !!!!!! ΜΠΩΡΕΙΣ !!!!!!!!!!
τιγρη,κανε αυτην την μεταγραφη μονος σου.τα κερδη από αυτην την επιστροφη θα είναι πολλαπλασια.και καινούργιους φιλαθλους,και παικτης που παιρνει μονος του ντέρμπι,και κανει τους συμπαίκτες του καλυτερους,και με προπονητη,πρωην συμπαικτη του και πανω από όλα πολύ καλυτερο κλιμα,για αυτό σου ζητω πακετο και τον τζιμπουρι,για να αποτρελλαθω τελειως.πιστευω ακράδαντα ότι περνουμε πρωταθλημα ανετα με αυτους τους ποδοσφαιριστες+αυτους που εχει βαλει στο ματι ο μιλο.δεν είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θεμα αν κανουν.κανουν και παρακανουν.δεν εχουν να κανουν με αδαμιδη,και σια.ξηγησου εσυ,και μιλα τους στο γραφειο σου(όπως ξερεις)και θα δουμε κουτουλιες πολλες,αλλα όχι μεταξυ τους.οι αντίπαλοι θα κουτουλάνε,γιατι δεν θα ξερουν από που τους ερχονται.μετα ας κανει μια κολονοσκοπηση ο κυριος φαναρας,να δουμε το αποτελεσμα
ΤΙΓΡΗ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΝΑΤΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 30.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...!!! ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΕΜΑΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 50.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...!!!
Αντε ρε Τιγρη κανε μια μεταγραφη για να καταλαβουν ολοι οτι ανεβαινουμε επιπεδο.2εκ θελει η ομαδα του αλλα θα εχεις πολλαπλα οφελη απο διαρκειας του χρονου στο αχανες οακα!δειξε επιτελους την δυναμικη σου αλλιως οσα λαβρακια και να βρουμε πρωταθλημα στο ελλαδισταν δυσκολα παιρνουμε...τσαμπα ταξιδια στην βραζιλια κανει ο μιλο τον παιχτη που θελουμε για επιθεση τον ξερουμε.
re tigrare fere skoco na trelathoume imaste oloi arostakia me ti parti tou ti de katalavainete?
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩΩΩΩΩ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ!!!!
Σας λεει ο κοντος ποιον παιχτη πρεπει να παρουμε για να γλενταει τον διορισμενο...αντε ξυπνατε εκει στη παε...ειναι απο τους λιγους παιχτες που ξερουν κ μπορουν να κανουν αυτο που δεν μπορουν οι αλλοι οταν η μπαλλα καιει...ιδου η ροδος ιδου κ το πηδημα τιγρη.παρε μονος σου την παιχτουρα κ μην ρωτας κανενα.εχει αναγκη η ΑΕΚ εναν τετοιο παιχτη.
ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Ο μοναδικος παικτης που σε κανει να πας γηπεδο για να τον δεις που περασε απο Ελλαδα τα τελευταια 10 χρονια
ΓΥΡΝΑ ΜΩΡΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...