ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 25η αγωνιστική
ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: 4-0
ΓΗΠΕΔΟ: BayArena
Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Λεβερκούζεν που διέλυσε με 4-0 τη Στουτγάρδη και συνέχισε τις υψηλές της πτήσεις. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι πλύ δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Οι "ασπιρίνες" έκαναν το 1-0 στο 32' όταν μετά από αδράνεια της άμυνας ο Βέντελ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά ο Ντρμιτς με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Νωρίς στο δεύτερο μέρος (50') ήρθε και το τρίτο γκολ για τη Λεβερκούζεν με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μπελαράμπι ενώ στο 50' ο Ντρμιτς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 4-0.
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ (63'Ράιναρτζ), Τοπράκ, Παπαδόπουλος, Βέντελ, Κάστρο, Ρόλφες, Μπελαράμπι (63'Μπραντ), Καλχάνογλου, Σον, Ντρμιτς (83'Κίσλινγκ).
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ούλριχ, Κλάιν, Σβάαμπ, Νιεντερμέιερ, Σακάι (61'Χλούσεκ), Γκέντνερ, Σερέι Ντιέ (64'Οριόλ Ρομέου), Κόστιτς, Μαξίμ, Βέρνερ, Γκίντσεκ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
