Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι δύο δρόμοι των ΠΑΕ για τους συνδέσμους

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλει να αλλάξει ο τρόπος δράσης των συνδέσμων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμα της αναφέρει πως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, είναι απόλυτος στο θέμα των συνδέσμων με τις ΠΑΕ να καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο δρόμους.
Στη πρώτη περίπτωση οι σύνδεσμοι θα λειτουργούν ως λέσχες με ευθύνη των ΠΑΕ ενώ ο δεύτερος δρόμος αφορά στη περίπτωση που οι ΠΑΕ δεν θέλουν να έχουν την ευθύνη, τότε δεν θα έχουν καμία επαφή με τους οργανωμένους.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, αν αποδειχθεί πως υπάρχουν... υπόγειες σχέσεις μεταξύ ΠΑΕ και συνδέσμων, τότε οι ομάδες θα τιμωρούνται πολύ αυστηρά, σύμφωνα με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ