Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ τόνισε: «Μπήκαν μέσα κάποιοι. Αυτά είναι ντροπή. Δύο τρεις ανεγκέφαλοι μπορούν να μας στοιχίσουν βαθμούς. Το παιχνίδι είχε κάποια λεπτά ακόμη και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε! Θα έπρεπε να είναι όπως στο Καραϊσκάκη, που δεν έγινε τίποτα. Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Για να φτάσαμε στο 89' να δεχθούμε αυτό το γκολ σημαίνει ότι δεν κάναμε σωστά στα προηγούμενα λεπτά. Δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ. Είχαμε ακόμα πέντε λεπτά. Μπορεί να ισοφαρίζαμε αλλά το παιχνίδι διεκόπη. Εμείς από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να πάρουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και μετά στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να λειτουργεί κάτω από πίεση. Εμείς δεν ήμασταν σήμερα δυνατοί αλλά παίξαμε το παιχνίδι στα ίσα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Ήταν συγκλονιστικός. Περαστικά στο Γιάννη Μανιάτη που έμαθα ότι έπαθε κάτι σοβαρό», τόνισε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Λαμπροπουλε να πας παιξεις στο τηγανι αφου σου αρεσει περισσοτερο.
Λαμπροπουλε να πας παιξεις στο τηγανι αφου σου αρεσει περισσοτερο.
ασε μας ρε αμπαλε οταν το 2011 ειχαν κανει μια απο τις μεγαλυτερες σφαγες στην ιστορια και μετα μπουκαρανε και δειρανε σισσε και τους αλλους και τοτε πολιτισμενοι ηταν?Και το αποτελεσμα να φανε μια αγωνιστικη τιμωρια.Αμα δν γουσταρεις στα τσακιδια και μαλακια του δελλα αμα σε ξαναβαλει μεσα αντι για κολοβετσιο τζανετοπουλο
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΤΑΒΛΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ 7 ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΡΙΖΟyΠΟΛΕΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΠΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΙΖΕΣ.
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΤΑΒΛΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ 7 ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΡΙΖΟyΠΟΛΕΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΠΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΙΖΕΣ.
δεν θελω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα (εισβολη ) αλλα αν και ο Αραβιδης στο καραισκακη αντι για την μπλουζα με το 21πηγαινε μπροστα απο την 7 και τους εδειχνε τα τετοια του σιγουρα δεν μιλαγαμε για το πως ηταν η συμπεριφορα του κοσμου στο πρωτο παιχνιδι κατα τ αλλα σωστος .....
Όλοι μας ενοχληθήκαμε και θυμώσαμε για τους χούλιγκαν ,που στους περισσότερους μας έχουν στερήσει και το γήπεδο,προσωπικά δεν θυμάμαι καν τον τελευταίο αγώνα που έχω πάει,αλλά θεωρώ πως είναι βλακώδες να τολμάει να συγκρίνει το θύτη με το θύμα.Με τη δήλωση του αυτή ,κακό στην καριέρα του στην ομάδα έκανε και τίποτα άλλο
Μια χαρά τα είπε το παλικάρι ,αλλά θα πέσουμε να το φάμε ,γιατί είπε κατι σωστό που δεν μας αρέσει.Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ και αυτός το έδειξε με τα λεγόμενά του και διαφορετικό να είσαι οσφπ και το έδειξε ο σιοβας με το σαχλά που έλεγε για να γλύψει .
Τα ξεπερναω ολα τα δίκια μας ( ακυρο διπλά το γκολ,διαιτησια σπρωξιμο 80-20,λαθη τραγικα των παικτων μας και του Δελλα ),.....ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ : ΤΙΓΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙς ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ-ορκ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ-ΟΤΙ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ. (χωρις τικ-τοκ αυτη τη φορά)
Μακαρι , αλλα αμφιβαλλω. Ο Ντεμης κατι πηγε να κανει και τον φαγανε. Γιατι ακυρο διπλα το γκολ? Η μπαλα ολοκληρη δν πρεπει να βγηκε το οποιο σε τοσο οριακο θα επρεπε να το δει ο βοηθος απο το κεντρο λιγο δυσκολο. Χερι μαλλον δεν ειναι και ακομα να υποθεσουμε οτι ειναι, για να το δουμε θελουμε 10 ριπλευ και αυτα καρε καρε. Οποτε ο κανονισμος πολυ σωστα λεει οτι η αμφισβητηση ειναι υπερ του επιτηθεμενου. Λιγο υπερβολικος στο 80-20,αν ηταν ετσι στο πρωτο κορνερ του αγωνα θα εδινε πεναλντι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ (τραβηγμενο) στο πεσιμο του μανιατη. Σιγουρα ενα 60-40 το επαιξε κ πολυ εξυπνα. Ο Δελλας τι λαθη? Κολοβετσιος? δν νομιζω να αλλαζε τρομερα τα πραγματα. Λαθη παιχτων : σιγουρα οι μη εξοδοι του ανεστη , κ στο σουτ του ντ' αγκολ που επρεπε να δωσει διπλα. Αλλα χαλαμε ενα αρθρο με ισως τις πιο σωστες δηλωσεις μετα το ντερμπι!! Μπραβο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ!!
Ok ....40-60.....εγω μενω ομως στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ...και αν χαλαω εγω το αρθρο για διαβασε το καλυτερα : «Μπήκαν μέσα κάποιοι. Αυτά είναι ντροπή. Δύο τρεις ανεγκέφαλοι μπορούν.........>> Tα ιδια λεω .