Με το ποσό των... 200 ευρώ (!) τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πειθαρχική επιτροπή της Football League για όσα έγιναν στο ΑΕΚ - Παναιγιάλειος. Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ απέρριψε την πειθαρχική δίωξη ως προς τα διαλαμβανόμενα 2247/15/177501, 1057/8/525-δ 1003/2/430΄9-ΚΒ εκθέσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής αναφορικά με τη χρήση - ρίψη καπνογόνων και κροτίδων. Επέβαλε στην ΠΑΕ AEK για την β΄αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση (χρήση laser) τη χρηματική ποινή των διακοσίων (200) ευρώ. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΕΚ από την γ΄ αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση(χρήση σφυρίχτρας) (αγώνας της 26-1-2015 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κύριοι της ΠΑΕ,δώστε το πρόστιμο σε κέρματα του ενός ευρού στους ξεφτίλλες.
ΤΙΓΡΗ δωστους 250 ετσι ενα μικρο μπουρμπουαρ ως ενδειξη ανωτεροτητας