Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στιλ: Δείξαμε χαρακτήρα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει 2-1 από τον ΠΑΟΚ, αλλά κατάφερε να κερδίσει 4-3 με τον Λουκ Στιλ να υπογραμμίζει πως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πνεύμα νικητή.
Σε δηλώσεις του ο Άγγλος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τόνισε: "Δείξαμε χαρακτήρα... Μας δημιούργησε δυσκολίες το γεγονός πως παίξαμε χωρίς κόσμο, ήταν δύσκολο. Βρεθήκαμε να χάνουμε το παιχνίδι και το ανατρέψαμε, γιατί η ομάδα είχε πνεύμα νικητή. Θέλαμε να κερδίσουμε, για να δημιουργήσουμε πίεση στον Ολυμπιακό, που είναι πρωτοπόρος, και τα καταφέραμε".

Δηλώσεις μετά το 4-3 έκαναν και οι
Ζέκα: "Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε καλύτερα. Μπορέσαμε να μετατρέψουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε. Σε αντίθεση με αυτό που έγινε σε άλλα παιχνίδια, σήμερα εκμεταλλευτήκαμε περισσότερο τις ευκαιρίες.
Ήταν μια πρωτόγνωρη αντιμετώπιση. Είχαμε άδειο γήπεδο, όμως, οι οπαδοί μας ήταν έξω από το γήπεδο, ακούγαμε τις φωνές τους και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όλη αυτή την υποστήριξη, έστω και αν ήταν εκτός γηπέδου, αυτή την υποστήριξη θέλουμε και μακάρι να συνεχίσουν έτσι".
Νάνο: "Νομίζω ότι από την αρχή δείξαμε πως βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο με όρεξη. Ήταν μια δύσκολη νίκη γιατί χάναμε, αλλά νομίζω με την επιμονή της ομάδας πήραμε τους τρεις βαθμούς.
Πραγματικά μας βοήθησαν πολύ οι οπαδοί, τους ακούγαμε και από έξω και είναι πολύ σημαντικό. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους φιλάθλους μας που πάντα μας στηρίζουν και μας ακολουθούν".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ