Τον Βούλγαρο διαιτητή, Άντον Γκένοφ, έθεσε υπό διαθεσιμότητα η UEFA, καθώς παρατηρηθήκαν περίεργα σφυρίγματα από πλευράς του στην φιλική αναμέτρηση της ΠΓΔΜ με τον Καναδά, στις 14 Νοεμβρίου. Ο εν λόγω διαιτητής, καταλόγισε τέσσερα πέναλτι στον συγκεκριμένο αγώνα, δύο για κάθε εθνική ομάδα, την ώρα που το ποντάρισμα «over» είχε «φορτωθεί» με πολλά χρήματα.
Ο συνδυασμός αυτών των γεγονότων έχουν κάνει την UEFA να ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστεί το ζήτημα, αλλά και ταυτόχρονα η κίνηση αυτή γίνεται προς παραδειγματισμό σε όσους ρέφερι ενδεχομένως θα επηρεαζόντουσαν από διάφορους παράγοντες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
