Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, η ψυχολογία δεν είναι και στα καλύτερα της μετά την απόφαση για αφαίρεση βαθμών και ο Γιάννης Αναστασίου επιχειρεί να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του υπογραμμίζοντας τους πως υπάρχει ακόμα η έφεση και πως τίποτα δεν έχει χαθεί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα SPORTDAY, ο προπονητής του Παναθηναϊκού μιλώντας στους ποδοσφαιριστές είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής: "Μην επηρεάζεστε από την αφαίρεση βαθμών. Έχουμε καταθέσει έφεση και περιμένουμε την απόφαση. Σηκώστε κεφάλι. Τίποτα δεν έχει χαθεί, έχουμε στόχο. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σε κάθε ματς".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
