Το ποδόσφαιρο είναι το γκολ, είναι το θέμα, αλλά είναι οι ιστορίες του. Που κι αυτές αναδεικνύουν πρωταγωνιστές. Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Επισκοπή, πρωταγωνιστής σε αγωνιστικό επίπεδο, ήταν αναμφισβήτητα ο Χρήστος Αραβίδης, που με δύο ακόμη γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
Η... ιστορία της ημέρας, όμως, είχε πρωταγωνιστή τον Άνταμ Τζανετόπουλο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ο νεαρός -και πολλά υποσχόμενος- στόπερ της ΑΕΚ θα το θυμάται για πάντα, καθώς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα, φορώντας το περιβραχιόνιο. Έστω για λίγα λεπτά, σε ηλικία 20 ετών και... κάτι ημερών (έχει γεννηθεί στις 10/2/1995), έγινε ο αρχηγός της ΑΕΚ, ξεπερνώντας... άτυπα τον Βαγγέλη Βλάχο, που σε ηλικία 20 ετών και κάτι μηνών είχε γίνει ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία της Ένωσης, παίρνοντας το περιβραχιόνιο στο σπίτι του και κατακτώντας μάλιστα και το Κύπελλο Ελλάδας (1983).
«Όταν στα 20 σου χρόνια φοράς το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ αισθάνεσαι εκπληκτικά, είναι απίστευτα τα συναισθήματα», δήλωσε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα και δεδομένα για τον νεαρό άσο η συγκεκριμένη στιγμή ήταν ακόμη μια από τις σημαντικές στη μέχρι τώρα καριέρα του στην Ένωση.
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΑΝΤΑΜ....φουλ εξτρα ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ για ενδυναμωση ολου του σωματος και εξτρα προσωπικη προπονηση για ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ 50% ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗς ΑΝΤΟΧΗΣ.( Παιχταρα μου γινε ντουκι) Η ΕΘΝΙΚΗ σε περιμενει ΑΜΕΣΑ και στη συνεχεια η ΡΕΑΛ....και το εννοώ.
Ρε παιδια εκτος απο το οτι τον γουσταρω σαν παιχτη,ο Ανταμ φενεται και γαμω τα παιδια κιολας! Σεμνος και ταπεινος στις δηλωσεις του,αλλα ταυτοχρονα και αυθορμητος και εχει και πλακα και ο τροπος που μιλαει! Οταν λεω εχει πλακα εννοω οτι μιλαει με το χαμογελο στα χειλη πολλες φορες λεγοντας εκφρασεις οπως εκστασιαστηκα και τετοια! Γεια σου ρε Ανταμ παιχταρα σε παω με 1000 !!! Απλα μια απορια...Γιατι πανε μετα το τελος του αγωνα για συνεντευξη σε αυτον ΣΥΝΕΧΕΙΑ και δεν πανε και σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανενα αλλο παιχτη? Ενταξει εχουν παει και σε Μανταλο.Λαμπροπουλο,Ντουνη και κανα δυο αλλους αλλα στον Ανταμ συνεχεια! Δεν πειραζει δε με χαλαει απλα θα ηθελα να ακουσω και αλλους παιχτες.