Ευρωπαϊκές εφημερίδες με βαριά ονόματα στην Ευρώπη, σχολίασαν τα χθεσινά απίστευτα περιστατικά που έλαβαν χώρα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ακόμα μια φορά στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ. Αυτή τη φορά όχι για τα επεισόδια από οπαδούς εντός του γηπέδου, αλλά για τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στο Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ.
Η Daily Mail στην Αγγλία γράφει ότι «Το συμβούλιο της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ στιγματίζεται από τον έντονο διαξιφισμό μεταξύ των προέδρων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού», τονίζοντας στο ρεπορτάζ ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής θα συναντήσει τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα έχοντας στο μυαλό του την αναστολή του πρωταθλήματος.
Η γαλλική L'Equipe είναι ακόμη πιο λεπτομερής και με τίτλο «Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επιτίθεται πετώντας μπουκάλι στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού», καταγράφει τα όσα... απίστευτα συνέβησαν στη χθεσινή συνάντηση.
Το ξύλο στη χθεσινή συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ απασχολεί και την ισπανική Marca η οποία αναφέρει: «Η βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Λογομαχία μεταξύ των προέδρων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού», ενώ στη φωτογραφία εμφανίζεται ο Βασίλης Κωνσταντίνου που δέχθηκε επίθεση από άνθρωπο της ασφάλειας του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.
Από τη μεριά της η πορτογαλική A Bola αναφέρεται στο περιστατικό χαρακτηρίζοντας το «πλήγμα με τη συμμετοχή των προέδρων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αναφέροντας ότι «Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος ενεπλάκησαν σε έντονη αντιπαράθεση κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι που πρωταγωνίστησε και ο Πορτογάλος τεχνικός Βίτορ Περέιρα».
Πηγή: sdna.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

όλα για έναν..όλη η γή να έρθει ανάποδα αρκεί να έχει καλά το μαγαζάκι που έχει στήσει ο φαταούλ..όλος ο κόσμος να το ξέρει το δικό μας κράτος δεν το νοιάζει..όπως με τον κόκκαλη..και ο σωκράτης πάνω από όλα..τώρα και ο βαγγέλας πάνω από όλα..
Θα τα μηνύσει και αυτά τα μέσα; Αλήθεια η μήνυση κατά της Sun τη έκβαση είχε;