Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Οι πράξεις βίας πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά και δίκαια

Η ΠΑΕ ζήτησε την τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών των επεισοδίων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με αφορμή τα επεισόδια στο ντέρμπι της Λεωφόρου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους αρμόδιους φορείς να τιμωρήσουν αυστηρά και δίκαια τις πράξεις βίας από τη στιγμή που υπάρχουν κανονισμοί.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γίνεται σαφές πως θα πρέπει να τιμωρούνται οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όταν γίνονται επεισόδια. Παράλληλα σημειώνεται πως πρέπει να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία και για παίκτες αλλά και προπονητές που προκαλούν την κερκίδα με τη συμπεριφορά τους.
Το τελευταίο πήγαινε στον προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, ο οποίος πήγε μπροστά στη Θύρα 13 και άνοιξε διάλογο με οπαδούς του Παναθηναϊκού.
Για την ενδεχόμενη τιμωρία του Παναθηναϊκού και τη πιθανή εμπλοκή του ΠΑΟΚ, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης διευκρινίζουν πως δεν μπορούν να κυνηγήσουν ποινή άλλης ομάδας στις πειθαρχικές επιτροπές, όπως δεν μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός τη περασμένη σεζόν.
Η μοναδική περίπτωση όπου ο ΠΑΟΚ μπορεί να εμπλακεί είναι αν η υπόθεση πάει στο CAS.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ