Εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις (επίσης μέσα στο τερέν), καθώς και αρκετές ρίψεις αντικειμένων περιλαμβάνει το «μενού» των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ντέρμπι των «αιωνίων». Η συντριπτική πλειοψηφία των γεγονότων, εξάλλου, έλαβε χώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Με αυτά τα δεδομένα, είναι σαφές πως ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από το τι έχει γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, τι αναφέρουν οι παρατηρητές στις εκθέσεις τους και τι περιλαμβάνει η έκθεση της αστυνομίας. Επίσης θα εξαρτηθεί από το πώς θα χαρακτηριστούν τα επεισόδια, δηλαδή αν θα θεωρηθούν μεμονωμένα ή εκτεταμένα, ή αν θα θεωρηθεί ότι είχαμε βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή όχι.
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Για τιμωρια δωστε απο τωρα το πρωταθλημα στον χαρτινο λεω εγω .
αν δεν ηταν αυτο που λες στη μεση(ενα καλπικο ακομα στον χαρτινο) , θα ευχομουνα να τρωγανε την πιο αυστηρη ποινη τα βαζελια.