Μόνο αν αλλάξει γνώμη την τελευταία στιγμή ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο «Απ. Νικολαΐδης».
Όπως έγινε γνωστό ο «ισχυρός άνδρας» του ΟΣΦΠ έχει δηλωθεί αρχηγός αποστολής και έχει κάθε δικαίωμα να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο κάτι που φαίνεται πως έχει αποφασίσει και έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής.
Πάντως οι Αστυνομικές δυνάμεις έχουν φροντίσει να μην υπάρχει κάποιος πάνω από τον πάγκο των «φιλοξενουμένων αλλά και να παραμείνουν άδειες οι τρεις πρώτες σειρές όπου θα βρίσκονται Αστυνομικοί.
Στον αγωνιστικό χώρο θα βρίσκονται και τέσσερις άνδρες της προσωπικής φρουράς του προέδρου του Ολυμπιακού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν νομιζω ν αντεξει για πολυ...θα του πετανε καρφιτσες με φυσοκαλαμο και θα.....σκασει..!..ΧΑΧΑΧ.......αυτη την ωρα παντως γινεται ο κακος χαμος στη λεωφορο..!ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ......!!!
να γινει ειδικη παραγγελιά παγκου-γιογιό για καπεταν-παστιτσιο,,,,τοκ...κ...
Προβλέπω και με εμάς να κάνει τα ίδια καραγκιοζιλίκια. Ξέρει ότι και μόνο με την παρουσία του προκαλεί και ποντάρει στην παρεκτροπή του κόσμου. Αν βάλει και το χεράκι του ο κόρακας τότε προβλέπω το γήπεδο να γίνεται ροντέο,οπότε η καμπάνα για τους δυο βασικούς του αντιπάλους (Αλαφού,Μελισσάν)θα πέσει βαριά και ο Μπούλης θα βγει αθώα περιστερά και "ήρωας" στα μάτια των μπε. Προσοχή μην πέσουμε στην παγίδα γιατί αν τρώνε και κάνα τρίμπαλο ξεφτίλα τους έχω ικανούς για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όλα,από Μανιάτη μέχρι Μπούλη.
+1924
Λογικα οι παιχτες θα κατσουν στο χορταρι
παιδια τι εγινε ??? ειχαμε αντιδρασεις απο τα σχολια ????