Δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, πληρώνοντας το άγχος και τις κακές της επιλογές στην επίθεση, ως απόρροια της εκπληκτικής άμυνας των πράσινων, που κάθαρισε το ματς στο β' ημίχρονο.
Το παιχίδι ξεκίνησε νευρικά και για τις δύο ομάδες, ωστόσο η ΑΕΚ με καλύτερη άμυνα και χάρη στην απίστευτη αστοχία του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στο 7-1 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο. Παρόλα αυτά, η Ένωση βρέθηκε πίσω στη λήξη του α' δεκαλέπτου (11-15), όμως, όπως αποδείχθηκε έχει βάθος στον πάγκο. Την ώρα που στην αντίπερα όχθη, ο Μπατίστα έκανε μεγάλη ζημιά, η ΑΕΚ, στηριζόμενη στους 3 «90ρηδες» της, τους Σαρικόπουλο, Παπαντωνίου και Κασελάκη (μπήκε φορτσάτος στο 15 στη θέση του καλού, όμως άστοχου από τα 6.75μ., Χέρστον), αλλά και τον Σάκοτα, που «έσφιξε» τα δόντια, και τους Ίνγκλις-Ντελινινκάιτις (εναλλάξ) πήρε πάλι το προβάδισμα με τη λήξη του ημιχρόνου (28-27).
Η γ' περίοδος ήταν εφιαλτική για την ΑΕΚ. Η άμυνα των πράσινων τσάκιζε κόκκαλα και με ένα επιμέρους 14-2 βρέθηκαν πριν το 16ο λεπτό στο +11 (30-41). Η ΑΕΚ αντέδρασε με ένα σερί 7-0, όμως η λήξη της περιόδου βρήκε τον Παναθηναϊκό να ανακτά τη διαφορά (39-50). Στην τελευταία περίοδο, η ΑΕΚ ήταν τελείως αποσυντονισμένη. Ο Μενσά Μπονσού, παρά τα λάθη του, πάλευε σχεδόν μόνος, από ένα σημείο και μετά, ωστόσο η κατάσταση έμοιαζε και ήταν μη αναστρέψιμη. Τρία λεπτά πριν το τέλος ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με τρίποντο του Διαμαντίδη στο +17 (47-64), Σάκοτα και Χέρστον απάντησαν με τρίποντα, αλλά ήταν πολύ αργά πλέον και το τελικό 62-70 ήρθε μοιραία.
Τα δεκάλεπτα: 11-15, 28-27, 39-50, 62-70
ΑΕΚ (Σάκοτα): Παπαντωνίου 1, Ντελινινκάιτις 2, Σάκοτα 12 (2), Κασελάκης 5 (1), Πολυτάρχου, Χέρστον 12 (1), Γουίλιαμσον, Σαρικόπουλος 4, Αθηναίου 5 (1), Μιλόσεβιτς, Μενσά-Μπονσού 18, Ίνγκλις 3 (1).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος 3 (1), Σλότερ 12 (1), Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς 7 (1), Φώτσης 3, Νέλσον 6, Παππάς 2, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 8 (2), Γκιστ 13 (1), Μπατίστα 16, Παπαγιάννης.
19:00 Αθηναίου, Ίνγκλις, Χέρστον, Μιλόσεβιτς, Μενσά-Μπονσού η πεντάδα της ΑΕΚ. Διαμαντίδης, Σλότερ, Γιάνκοβιτς, Γκιστ και Μπατίστα για τον Παναθηναϊκό.
18:55 Παρουσίαση των δύο ομάδων, επικρατεί το πανδαιμόνιο, πλησιάζουν τους 10 χιλιάδες οι θεατές.
18:50 Αγγελόπουλος, Αλεξίου, Δουβής και Κατσαδήμας έχουν πάρει τις θέσεις τους στα επίσημα.
18:42 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπαίνουν για προθέρμανση υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου, ο οποίος υπολογίζεται ήδη στις 6-7 χιλιάδες.
18:35 Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού ο νέος σέντερ Γκάνι Λαβάλ.
18: 30 Παραμένουν στα αποδυτήρια οι παίκτες του Παναθηναϊκού.
18:25 Ξεκινά το βασικό μέρος της προθέρμανσης της ΑΕΚ, αποθέωση από τον κόσμο.
18:20 Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου, γεμίζουν σιγά-σιγά τα «μπλε».
18:05 Προθερμαίνεται η ΑΕΚ, στη 12άδα και ο Ντούσαν Σάκοτα!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΛΕΙΜΕΚΕΡ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΖΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ,ΠΧ ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ,ΜΠΟΝΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
κορυφαιος ομαενσα μπονσου ειδικα 3περιοδο επαιζε μονος του!!!πολυ κακος ο ινγκλις με παρρα πολλα εκνευριστικα λαθη!!μου αρεσε ο κασελακης...ενω παπαντωνιου απλα δεν κανει...καλη εμφανιση γενικοτερα!!!
Μακάρι το καλοκαίρι να έρθει άλλος προπονητής,γιατί ο Σάκοτα μου θυμίζει τον Μπάγεβιτς,καλός παλιά αλλά τώρα παρωχημένος και ξεπερασμένος,μακάρι να έρθει ο Κατσικάρης.Κακή η ομάδα,χωρίς επιθετικό πλάνο,χωρίς δημιουργία,πολλά λάθη και πολλά χαμένα σουτ,δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας σήμερα.Άμα παίξουμε έτσι με Ολυμπιακό θα διασυρθούμε.
πραγματικά επιθετικά σήμερα δεν υπήρχε κανένα σύστημα για να βγει ελεύθερο σουτ , ειδικά στο 2ο ημίχρονο που έσφιξε ο ΠΑΟ την άμυνά του , οι επιθέσεις μας ήταν ότι να ναι
giannistav1809 Συμφωνώ,γι αυτό και αρκετές επιθέσεις τελείωναν στην εκπνοή του χρόνου. Πάντως λόγο Αγγελόπουλου έχουμε δικαίωμα στο όνειρο να την δούμε ξανά Βασίλισσα.
Δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι σήμερα είναι σαν η ποδοσφαιρική ΑΕΚ να έχασε αξιοπρεπώς από την Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα ή τη Μπάγερν. Πως είναι δυνατόν να συγκρίνουμε μια ομάδα ούτε ενός μήνα με μία ομάδα που βαζέλα ξεβαζέλα, τι να πούμε για την αξία της? Μην τρελαθούμε κιόλας! Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια, μπράβο στον απίστευτο κόσμο. Μακάρι να συνεχιστεί η προσπάθεια και σιγά σιγά να μπορούμε να κοντράρουμε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ στο μπάσκετ. Όλοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο Ολυμπιακός και η αξία του στο μπάσκετ, δεν έχει καμία σχέση με τη γαυροξεφτίλα του ποδοσφαίρου.
Δεν ξεχνάμε που είμασταν στην αρχή της χρονιάς και πόσο έχει ανέβει ο πήχης μας . ΟΜΩΣ άλλο αυτό και άλλο να λέμε ότι δεν παίζεται ο αντίπαλος μας . Ο ΠΑΟΚ τον κέρδισε για πλάκα , ο Απόλλων έχασε στο τελευταίο λεπτό , προχτές παραλίγο να χάσουν στο γήπεδό τους . Εμείς πλέον έχουμε καλύτερους παίκτες από αυτές τις ομάδες δε γίνεται να είμαστε ευτυχισμένοι που χάσαμε εύκολα.
Χαίρομαι να βλέπω την ΑΕΚ ανταγωνιστική μετά από χρόνια....!!! Λυπάμαι για το τραγικό θέαμα στο παρκέ. Όχι μόνο από εμάς αλλά κι από τον πολύ καλύτερό μας βάζελο που όμως, ίσως να έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του φέτος...!!! Μην τρελαθούμε....Δε γίνεσαι ομαδάρα σε 2-3 μήνες. Μην έχουμε αυταπάτες. Μπράβο στον κόσμο που χειροκροτεί, μπράβο και στα παιδιά που παρά το άγχος τους ήταν αξιοπρεπείς... Ο Ιγκλις σήμερα απίστευτα τραγικός!!!! Τόσα λάθη αβίαστα και τόση αστοχία.... O Coach... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σήμερα εκτός τόπου, αλλά αυτά που έβλεπαν τα μάτια του τί να πρωτοκάνει ο άνθρωπος!!!! Επειγόντως play maker για να ανέβουμε επίπεδο.....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΕΡΑ για τα Play offs και στηρίζουμε την προσπάθεια να σταθούμε στα πόδια μας πάνω από όλα!!!! ΑΕΚΑΡΑ - ΣΥΡΟΣ 21
Σήμερα διαπίστωσα 2 πράγματα. 1ον. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε στα ίσα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ .Ο στόχος είναι τα πλέι οφ και ότι κάτσει για φέτος. 2ον. Πολύ εδώ μέσα έχουν τόση σχέση με το άθλημα όση κι εγώ με την μαγειρική.Καμία δηλαδή. Όμως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να απαξιώνουν τους παίκτες της ομάδας.
Ο ΠΑΟ είναι ομάδα άκρως ανταγωνιστική στην ευρωλίγκα. Απο ποτε έχουμε απαίτηση να κοντραρουμε τέτοιες ομάδες? Αυτό θα γίνει σιγά σιγά. Ο ΠΑΟΚ που τον νικησε, είναι πολύ δεμένη ομάδα. Εμείς απλα έχουμε καποιες καλες μονάδες. Και αν κάποια απο αυτές τις μονάδες δεν τραβήξει λ, έχουμε πρόβλημα.
PARATIRISE KANEIS... OTI O MPONSOU OUTE GIA PROTHERMANSI DEN VGIKE? STA TIME-OUT DEN PLISIAZE TON SAKOTA? KAI OTI GENIKA STO HMIXRONO HMASTAN GIA TA PANIGIRIA....??? OUTE ZESTAMA OUTE TIPOTA?? TI EGINE? ... TO APOTELESMA ITAN NA MPEI O VAZELOS DUNAMIKA KAI NA ANOIKSEI TIN DIAFORA!!!
2 πράγματα με απογοήτευσαν εμένα απ' το παιχνίδι Ο Ίνγκλις σίγουρα αποτελεί πολυτέλεια με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αλλά δεν είναι με τίποτα ηγέτης. Στα μεγάλα ματς δυστυχώς εξαφανίζεται. Είναι ανεπίτρεπτο να τελειώνει τέτοιο παιχνίδι με μόλις 3 πόντους Δυστυχώς ο Ιβάνοβιτς σήμερα νίκησε κατά κράτος των Σάκοτα στην μάχη των πάγκων. Προσωπικά θεωρώ υπερβολικά τα σχόλια που ζητούν αλλαγή προπονητή, ωστόσο για μένα ο Σάκοτα πήρε κάτω απ' τη βάση σήμερα Υ.Γ Ρε Μπονσού ακόμα και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μην βγαίνει τίποτα στο ματς είσαι παλικάρι Υ.Γ2 Συγκλονιστική η ατμόσφαιρα σήμερα!! Παρότι η προσέλευση για μένα ήταν μικρή η ατμόσφαιρα ήταν σα να χαμε γεμίσει 2 ΟΑΚΑ
Δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι σήμερα είναι σαν η ποδοσφαιρική ΑΕΚ να έχασε αξιοπρεπώς από την Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα ή τη Μπάγερν. Πως είναι δυνατόν να συγκρίνουμε μια ομάδα ούτε ενός μήνα με μία ομάδα που βαζέλα ξεβαζέλα, τι να πούμε για την αξία της? Μην τρελαθούμε κιόλας! Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια, μπράβο στον απίστευτο κόσμο. Μακάρι να συνεχιστεί η προσπάθεια και σιγά σιγά να μπορούμε να κοντράρουμε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ στο μπάσκετ. Όλοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο Ολυμπιακός και η αξία του στο μπάσκετ, δεν έχει καμία σχέση με τη γαυροξεφτίλα του ποδοσφαίρου.
Κρίμα γιατί η ομάδα μπορούσε σήμερα να μείνει μέχρι το τέλος στο παιχνίδι, όχι να νικήσει, αλλά να κερδίσει για τα καλά τις εντυπώσεις! Από εκεί και έπειτα ο Ίνγκλις ανύπαρκτος, ο τύπος δεν του βγήκαν τα σουτ και μετά κατέστρεψε την ομάδα, καθώς έκανε απανωτά λάθη και αμυντικά ο Σλότερ τον διέλυσε! Θεωρώ ότι είναι καλός παίκτης αλλά πρέπει να του μάθει κάποιος και την πάσα! Ο Μπονσού σήμερα έκανε εμφάνιση μεγάλου παίκτη, άσχετου που δεν έκανε τα εντυπωσιακά αλλά και πάλι έβαλε το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ 1/3 των πόντων μας, έδειξε ότι έχει και σουτάκι! Ο Χέρστον μέτριος, ο Ντελινικάιτις υποφερτός! Για μένα πολύ καλοί σήμερα ήταν και οι Κασελάκης και Σάκοτα. Ο Κασελάκης έδειξε ότι έχει προοπτικές και μπορεί να προσφέρει σαν αλλαγή βεβαίως, ενώ ο Σάκοτα έδειξε ότι του χρόνου πρέπει να τον έχουμε στον πάγκο καθώς θα σου δώσει 8-10 πόντους και γενικότερα είναι παίκτης ομάδας! Συγχαρητήρια στον λαό της ΑΕΚΑΡΑΣ! Η τρίτη θέση είναι εφτική αρκεί στα κρίσιμα ματς όπως πχ με Απόλλωνα εκτός και με Άρη και ΠΑΟΚ εντός να κάνουμε 3 νίκες!
κρίμα...συνεχίζουμε πιο δυνατοί ρε..
Ανύπαρχτη ομάδα, ανύπαρχτοι παίκτες, ανύπαρχτος προπονητής... Στείλτε την οικογένεια Σάκοτα σπίτι της και πάρτε κανονικό προπονητή και παίκτες.χτες Γιαννάκης και Μπαρτζώκας είναι ελεύθεροι... Απέναντι στον χειρότερο ΠΑΟ της χρονιάς παίξανε σαν σχολική ομάδα... Το πρόβλημα με την καθίζηση της 3 περιόδου παραμένει... Δεν είναι τυχαίο... Άμεσες αλλαγές πριν είναι αργα....
Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στα παιδια της ΑΕΚΑΡΑΣ μας.Επαιξαν στα ισα μια τεραστια ευρωπαικη ομαδα.Αυτο λεει πολλα για την συνεχεια.
Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στα παιδια της ΑΕΚΑΡΑΣ μας.Επαιξαν στα ισα μια τεραστια ευρωπαικη ομαδα.Αυτο λεει πολλα για την συνεχεια.
Πάλι κάναμε τραγικό 3ο δεκάλεπτο. Προσωπικά είδα να παρατάμε το ματς, από ένα σημείο και μετά, πράγμα που δεν μου άρεσε. Αν είχαμε λιγότερα λάθη και ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι στις βολές, το ματς θα ήταν διαφορετικό, δεδομένου ότι ο ΠΑΟ δεν ήταν και σε μεγάλη μέρα. Τέλος πάντων, ήττα εντός προγράμματος ήταν αυτή αλλά θα μπορούσαμε να το παλέψουμε περισσότερο. Κρίμα για τον κόσμο που πήγε. Πρέπει να κάνουμε 8-9 νίκες στα 10 ματς που απομένουν. Αυτά.
Προσγειωθειτε ..... ομαδα 1 μηνα , απεναντι σε μια ομαδα δεκαετιων.
Αδέρφια μην απογοητεύεστε, η ζελα είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην ευρώπη τα τελευταία χρόνια άσχετα αν δεν είναι στην καλύτερή της φάση. Θέλουμε παίχτες, δουλειά, υπομονή και το μόνο που δεν μας λείπει είναι ο υπέροχος μοναδικός λαός μας. Πάμε με χαμηλά το κεφάλι, χωρίς να υποτιμάμε τον αντίπαλο ούτε να ζητάμε πράγματα στην ομάδα που ο κάθε υγιείς ΑΕΚτζής ξέρει ότι δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη. Πάντως γουστάρω που ξαναβλέπω με χαρά μπάσκετ, γουστάρω που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είμασταν για ένα τουλάχιστον ημίχρονο χέρι χέρι, γουστάρω που ακούω χειροκροτήματα στο τέλος, γουστάρω που αποπνέω υγεία, γουστάρω που τα καλύτερα έρχονται και αυτό με κάνει να μην χαλιέμαι τόσο που έχασα άγουρος και ανώριμος ακόμη.. Πάμε γερά ΑΕΚαρα μια ζωή!
an0nymoyS Με την ομάδα που παίζαμε σήμερα οι παικταράδες έδειξαν τα καρύδια τους . Και ο English δεν πιστεύω ότι είναι παίκτης επιπέδου euroleague σε αντίθεση με Μενσά και Χέρτσον. Έκανε 3-4 σούτ με double-team πάνω του και τέλειωσε γι' αυτόν το παιχνίδι. Παικταράδες, προπονητάρα και χρόνο χρειάζεται να φθάσεις στο επίπεδο του βάζελου.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΨΑΞΕ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΤΑ ΦΑΕΙ
Αυτος ο ινγκλις σε οποιο σοβαρο ματς δωσαμε εως τωρα ηταν ανυπαρκτος και να φυγει το καλοκαιρι μικρο το κακο,κυριοτερο ειναι να κρατηθει ο υπερπαικτηγς μπονσου,φανταστειτε να ειχαμε και ενα καλο πλευ μεικερ να του εβγαζε πασες τι θα βλεπαμε απο τον παιχταρα
Δεν μασαμε,συνεχιζουμε,σε ρηχα νερα ο Ιγκλις αποψε,συγκινητικος ο Ποπς...μπραβο στον κοσμο,πολυ καλη παρουσια,μην αφησετε μονη την ομαδα,εχουμε δρομο μπροστα μας για να γινουμε η ΑΕΚαρα που γνωρισαμε,αυτη που διεκδικουσε και νικουσε,παικτες θα φυγουν και θα ερθουν,το κλειδι ομως το κραταει ο κοσμος με την παρουσια του,αυτος και μονο θα καθορισει τις εξελιξεις.
ΠΑΡΤΕ PLAYMAKER ΧΘΕΣ.....Ο ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ....ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΣΙΣΤ....6-18....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ....ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΟΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟΥ...ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ειδα λιγο και ΑΕΚ απο μπασκετ διοτι δεν μου αρεσει το αθλημα γενικως λογω των κορμιων που ειναι γιγαντες και τρομαζω που τους βλεπω αλλα και του οτι οταν ο αντιπαλος ειναι καλυτερος 95 τοις εκατο να κερδιζει . Αυτο ηταν και ο παο σημερα ηταν καλυτερος σαν ομαδα και κερδισε μια ΑΕΚ που δεν μπορουσε να αντιδρασει σε κανενα σημειο του αγωνα . To γιατι δεν μπορουσε να αντιδρασει δεν το ξερω , ισως να φταιει το υλικο ; δεν ξερω ισως και η αυτοπεποιθηση των παιχτων .
Ας μη γελιομαστε,εχουμε πολλα ψωμια ακομα να φαμε για να πλησιασουμε εστω το επιπεδο του ΠΑΟ.Το περιεργο βεβαια σημερα ειναι οτι οι πρωτοκλασατοι μας παικτες ηταν η μαυρη τρυπα γιατι οι παγκιτες στην β περιοδο οχι μονο ηταν αξιοπρεπεστατοι αλλα επαιξαν τρομερη αμυνα και πηγαμε ημιχρονο με ενα ποντο μπροστα.Ο Ινγκλις τραγικος πραγματικα,με απογοητευσε,Χερστον κατωτερος,γενικα ολα μας τα ατου τα κλειδωσαν στα αποδυτηρια.Σαρικοπουλος πολυ καλος,θα επαιζε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και παραπανω πιστευω αν δεν ερχοταν απο τραυματισμο. Δεν πειραζει,φετος στοχος ειναι να χανουμε αξιοπρεπως αυτα ταματς κι απ του χρονου να χτυπησουμε νικες στα εντος...βημα βημα,η ομαδα βαδιζει σωστα
Χωρίς πολλά πολλά άμα θες να κάνεις την έκπληξη απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο και έχεις 6/26 τρίποντα και τον καλύτερο σκόρερ σου με μόλις 3 πόντους και πολλά λάθη δεν μπορείς να κερδίσεις.το παλέψαμε όσο δεν γίνεται αλλά η πιο έμπειρη ομάδα φάνηκε.. Υ.Γ:Αυτή η 3η περίοδος μας έχει καταστρέψει,όλες οι ήττες μας ξεκινάνε απο εκεί.Ας το κοιτάξουν προπονητής και παίχτες ειναι οφθαλμοφανές και πρέπει να διορθωθεί.Προχωράμε......
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ!!!! ΑΕΚ-ΠAO 62-70 (ΤΕΛΙΚΟ) ΑΚΟΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΧΕΙ 4 ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ(DEN EXEI ΑΛΛΑΓΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ 3Ο ΕΚΕΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ), ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ-ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΡΜΟΥΣ ΧΡΟΝΩΝ (ΑΠΟ ΤΩΡΑ), ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΒΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΤΡΕΛΟΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ) ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!! FORZA ΑΕΚΑΡΑ!!!! https://www.youtube.com/watch?v=ysQ9Nr46ZTs&feature=youtu.be
Πάντως μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Παίζαμε με μια τρομερά δυνατή ομάδα. Απλά πέρα από 8 παίχτες δεν έχουμε βοήθεια.
mprabo magkes gia tin prospatheia.exoume douleia akoma alla mprabo.gia tin omada mas pou tora xanagenietai...kai ena terastio mprabo ston uperoxo kosmo mas
Χωρίς πάγκο, έναν κάκιστο σήμερα Ίνγκλις, κ έναν ανύπαρκτο Παπαντωνίου δε μπορούσαμε κτ καλύτερο σήμερα εναντίον μια τόσο ποιοτικής ομάδας. Δε μπορώ να καταλάβω πώς παίζει στην άεκ ο Νώντας. Ούτε πάσα σωστή δεν έβγαλε.
κριμα κριμα εχουμε μεγαλο θεμα στα Ριμπαουντ και στις επιστροφες σημερα οι σταρ της ομαδες ηταν αφαντοι χρειαζομαστε ακομα χρονο για να μπουμε σφηνα απο του χρονου να εχουμε και ακομα καλυτερο παγκο σημερα το χασαμε απο τα πολλα λαθη
δεν παίξαμε καλά.. αλλά τουλάχιστον δεν διασυρθήκαμε.. σε καλό δρόμο είμαστε.. στον ίνγκλις δεν βγήκε καθόλου το παιχνίδι.. πολλά λάθη γενικός όλοι και λάθος πάσες.. και γενικά και ο μπονσά δεν έπιασε καλή απόδοση.. δεν πειράζει.. συνεχίζουμε.
Kalh h omada sto 1o hmixrono. Sthn 3h periodo kati ginetai kathe fora.. Pame gera re palikaria!
Πλακα κανεις ετσι? Η ομαδα ειναι τραγικη σε ολο τον αγωνα. Ας σοβαρευτουν γιατι απ οτι φαινεται σχεδον κανεις δεν κανει (μονο ο Χερστον ισως να αξιζει με τα μεχρι τωρα δεδομενα) για αυτο που ονειρευεται ο κ.Αγγελοπουλος και ολοι μας.Ας ερθει καποιος επιτελους που ξερει 5 πραγματα απο το συγχρονο μπασκετ και κανει 10 καλες επιλογες σε παικτες οχι μονο απλα για να λεμε μπαμ απο εδω και απο εκει με και καλα βομβες....Δειτε λιγο την ποδοσφαιρικη ΑΕΚ και δουλεψτε αναλογα...
Aderfe mou analogika me to pws epaikse kai h zela, kala phgame sto 1o.. Sto 2o to xesame teleiws.. Sto ypoloipoa symfwnw.
Πλακα κανεις ετσι? Η ομαδα ειναι τραγικη σε ολο τον αγωνα. Ας σοβαρευτουν γιατι απ οτι φαινεται σχεδον κανεις δεν κανει (μονο ο Χερστον ισως να αξιζει με τα μεχρι τωρα δεδομενα) για αυτο που ονειρευεται ο κ.Αγγελοπουλος και ολοι μας.Ας ερθει καποιος επιτελους που ξερει 5 πραγματα απο το συγχρονο μπασκετ και κανει 10 καλες επιλογες σε παικτες οχι μονο απλα για να λεμε μπαμ απο εδω και απο εκει με και καλα βομβες....Δειτε λιγο την ποδοσφαιρικη ΑΕΚ και δουλεψτε αναλογα...
Δυστυχως μας κανει χαβαλε ο Παο εχουμε δρομο για να φτασουμε στο επιπεδο του.Του χρονου πρεπει να γινει σωστος προγραμματισμος για να μπορεσει να τον κοντραρει αυτον και τον οσφπ.
ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
Με τον Παναθηναϊκό παίζουμε αλλά στο α μέρος δεν είναι καλός. Αυτό που έχω να πω για την ομάδα μας είναι ότι στο α 20λεπτο δεν είχαμε ούτε μια δεύτερη επίθεση από επιθετικό ριμπάουντ όταν ο βάζελος είχε τουλάχιστον 8, ούτε ένα pick n' roll . Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται έξω από τη γραμμή των 6,25 ακόμα και αν είσαι εύστοχος. Δεν έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από την ομάδα. Απλά κάποιες διαπιστώσεις κάνω.
Οτι και να γινει στη συνεχεια η ομαδα ΠΡΕΠΕΙ να βελτιωσει τα ριμπαουνντ και το σουτ.Ελεος.10 επιθετικα ριμπ. εχει παρει ο βαζελος σε 1.5 περιοδο και ποσοστο στα τριποντα ουτε 10%.Ερασιτεχνες ειναι ?
Σε περίπτωση που χάσουμε μην αρχίσετε να παρουσιάζετε την κατάσταση ως τραγική και πως "δεν πάμε πουθενά"..Και λοιπές αηδίες...Με τον Παναθηναικό παίζουμε...Δύσκολο παιχνίδι αλλα μακάρι να τα καταφέρουμε!Πάμε ΑΕΚάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!