Όταν στις 30 Γενάρη διεξαγόταν η κλήρωση του Κυπέλλου για την προημιτελική φάση και έβγαζε αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, πολύς κόσμος -κυρίως από το εξωτερικό- το είδε σαν τεράστια ευκαιρία να πάρει το αεροπλάνο και να επισκεφθεί την πατρίδα του, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι, αρκετά πρόωρα από όσο το προγραμμάτιζε οποιοσδήποτε. Τότε λοιπόν ορίστηκαν και οι ημερομηνίες του επαναληπτικού, που εξ αρχής ήταν 4 ή 5 Μαρτίου. Ούτε 11, ούτε 18 Μαρτίου, ούτε 1η Απριλίου (πέφτει πάλι Τετάρτη).
Όπως ήταν λογικό, πολύς κόσμος άρχισε να κλείνει αεροπορικά εισιτήρια για να έρθει στην Ελλάδα και να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Βεβαίως, η ισοπαλία στο Καραϊσκάκη, έκανε ακόμα μεγαλύτερη την επιθυμία των Ενωσιτών να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και για αυτό από την επομένη κιόλας ημέρα, έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ για να ενημερωθούν για την έκδοση των εισιτηρίων του ντέρμπι. Παράλληλα, έκλειναν αεροπορικές θέσεις για να έρθουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό, ενώ τεράστια ζήτηση υπάρχει και από τους ΑΕΚτζήδες εντός συνόρων, αλλά εκτός Αττικής.
Σήμερα ωστόσο ξεκίνησαν τα σενάρια περί αναβολής του ματς, προκειμένου να διευκολυνθεί ο Ολυμπιακός από το «βαρύ» πρόγραμμά του. Ένα πρόγραμμα που δεν εμποδίζει την διεξαγωγή του επαναληπτικού στις 4 του μήνα, αν το ματς του ΟΣΦΠ με τον Αστέρα, μετατεθεί για την Κυριακή 1η Μαρτίου. Βεβαίως, αυτό δεν εξυπηρετεί τον Ολυμπιακό. Και εκεί ξεκινάνε τα πολλά προβλήματα.
Εφόσον τελικά η ελληνική Ομοσπονδία αποφασίσει την αναβολή του αγώνα, τότε δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού και του εσωτερικού, που έχουν πάρει άδειες από τις δουλειές τους και έχουν «κόψει» αεροπορικά εισιτήρια για να βρεθούν στο ΟΑΚΑ. Είναι χαρακτηριστικό πως από την Κύπρο έχει προγραμματιστεί εκδρομή από 150 Ενωσίτες οπαδούς, ενώ υπάρχουν και πολλοί μεμονωμένοι. Ανάλογες εκδρομές έχουν προγραμματιστεί από Γερμανία, Αγγλία, αλλά και από το εσωτερικό (από πολλά νησιά της Ελλάδας)
Παράλληλα, είναι πολλά τα μηνύματα και τα e-mails που έχουν φτάσει στην ΠΑΕ, αλλά και στην ιστοσελίδα μας προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για τις προθέσεις της ΕΠΟ και αν όντως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος το ματς να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία από τις αρχικές, προκειμένου να γίνει το χατίρι του Ολυμπιακού. Το σκάνδαλο λοιπόν που ετοιμάζεται, αν τελικά ληφθεί αυτή η απόφαση, θα έχει πολλές διαστάσεις και θα εξοργίσει για ακόμα μία φορά πολύ κόσμο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν είναι μόνο θέμα ομάδων αλλά και καναλιών. Η NOVA δεν νομίζω να εξυπηρετήσει τον ΟΤΕ και να "υποβαθμίσει" το προϊόν της. Με τίποτα δεν θα πει να πάει το ματς Κυριακή, γιατί έχει το ΠΑΟ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ εκείνη την ώρα. Άρα πρέπει να αλλάξει όλη η 26η αγωνιστική. Τα κανάλια πρώτα ότι πουν, μετά οι ομάδες. Τα κανάλια πληρώνουν, αυτά αποφασίζουν. Και επειδή μιλάμε για ανταγωνιστικά, καταλαβαίνετε...
Αφήστε τις κουτσομούρες να ξεκουραστούν να μην υπάρχουν και δικαιολογίες. Γιατί αμα έρθουν κουρασμένα και φύγουν με με καμια 4άρα τι θα έχουν να λένε μετα; Τουλαχιστον να είναι ξεκούραστοι και με την "δυνατή" τους εντεκάδα, για να χάσουν χωρις δικαιολογίες.
Εννοείται πως θα τα βάλουμε με την ΕΠΟ έτσι και γίνει αυτό. Θελουμε τα λεφτά μας πίσω. Exoume κλείσει εδώ και βδομάδες από Γερμανία
ΟMAΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΟΥΝ
kanenas sebasmos re http://youtu.be/76whBUigxCE
Παιδιά, οργανωθείτε όσοι έχετε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια μετά την ανακοίνωση του προγράμματος του κυπέλλου και σύμφωνα με την προκήρυξη και στείλτε ένα κοινό εξώδικο στην ΕΠΟ. Ίσως υπάρχει κάποιος τρόπος να καταθέσετε και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων αλλά δεν είμαι νομικός και δεν το γνωρίζω. Οι ομάδες δεν μπορούν να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια λόγω αυτοδιοίκητου αλλά δεν νομίζω ότι απαγορεύει κανείς σε έναν ή πολλούς Έλληνες πολίτες να το κάνουν όταν έχουν έννομο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συμφέρον και υπόκεινται σε οικονομική ζημία.
Ελα παιδια, καταλαβαμε τι θελετε να κανετε.. Λοιπον, δωστε μας 3 χιλιαδες εισητηρια και καντε τον επαναληπτικο στο τηγανι να τελειωνουμε να σας φερμαρουμε μια και καλη.. Δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο, στα παπαρια σας ολοι οσοι κλεισαν εισητηρια, διαμονες και τα ρεστα για την ημερομηνια που ξερουμε δυο εβδομαδες τωρα.. Αν δεν ηταν η θρυλοτα, δωσε και μια βδομαδα αβατζο και ολα καλα, ομως για αυτους τους βρωμιαριδες ουτε λεπτο ρε πουστη μου! ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Οχι 3.000 αδερφε.. Τα μισα πρεπει να μας δωσουν.. Μισοι μισοι στο τηγανι να εκπληρωθει ενα παιδικο μου ονειρο..
Paidia Ekleisa apo NY na eimai Athina stis 4/3. Den ginete na xaso ta lefta mou tora apo tous blakes. Tha kano minisi stin EPO an alaksoun ton agwna!!
Paidia Ekleisa apo NY na eimai Athina stis 4/3. Den ginete na xaso ta lefta mou tora apo tous blakes. Tha kano minisi stin EPO an alaksoun ton agwna!!
Paidia Ekleisa apo NY na eimai Athina stis 4/3. Den ginete na xaso ta lefta mou tora apo tous blakes. Tha kano minisi stin EPO an alaksoun ton agwna!!
Eimai Kiprios foititis sthn agglia, molis egine gnwsth h klhrosi (h agaph gia th AEKARA den periorizete se ena kalo apotelesma sto prwto paixnidi) exw kleisei aeroporika eisitiria mazi me 4 filus, opws kai ksenodoxeio. Exume hdh proplirwsei ta panta, kai opws polloi tha gnwrizun afta ta lefta den epistrefonte. Pragmatika h tyxon anavolh tou agwna dimiourgei ena kako proigoumeno. Kai pistepste me den to lew toso gia tis ekatontades twn evrw pu tha xasume, alla gia thn terastia proklhsh, pu akoma kai twra me ton tigri den exei teleiwmo. To ligotero... EXORGISTIKO
Οποιος φοβαται τους αλλους γινεται δουλος χωρις να τιο καταλαβει . Ειναι ευκαιρια ο Τιγρης να δειξει , εφοσον εχουμε το δικιο με το μερος μας οτι απο φετος αλλαζουνε τα δεδομενα.Και καποιοι αλλοι περυσι στην αρχη του πρωταθληματος υπολογιζαν χωρις τον ξενοδοχο(Μαρινακη).Αυτος που δισταζει χανει την σειρα του .Και απο φετος ειναι η δικη μας σειρα.
Οποιος φοβαται τους αλλους γινεται δουλος χωρις να τιο καταλαβει . Ειναι ευκαιρια ο Τιγρης να δειξει , εφοσον εχουμε το δικιο με το μερος μας οτι απο φετος αλλαζουνε τα δεδομενα.Και καποιοι αλλοι περυσι στην αρχη του πρωταθληματος υπολογιζαν χωρις τον ξενοδοχο(Μαρινακη).Αυτος που δισταζει χανει την σειρα του .Και απο φετος ειναι η δικη μας σειρα.
ΒΟΘΡΕ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ....ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ(ΑΤΡΟΜΗΤΑΚΟ),ΚΕΡΚΥΡΕΣ ΚΛΠ.ΑΘΛΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ,ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΠΟΥ ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ.......ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ!
εχω ηδη κλεισει εισιτηρια απο ντοχα...
Ντόχα ? (Κατάρ??) Αν μιλάς σοβαρά είσαι και ο πρώτος μάγκας ! Πριν κλείσεις όμως από ντόχα, γιατί δεν υπολόγισες τη ..μπόχα ?
Geo, εγραψες.. Μπραβο στον αδερφο απο ντοχα..
Κι εγώ από Βρυξέλλες αδερφέ...
ειμαστε απο καβαλα 8 ατομα και κλεισαμε ηδη τα αεροπορικα μας εισητηρια δεν γινεται να αλλαξει η ημερομηνια του επαναληπτικου και φυσικα δεν ειμαστε οι μονοι
Αλιμονο περιμενατε κατι το διαφορετικο??Αν δεν αλλαξουν τα πραγματα και ελεγχουν την διαιτησια οι γνωστοι παντα τετοια θα εχουμε...καμια εκπληξη δεν μου προξενει το γεγονος...
αγωγές όλοι για αποζημειώσεις των αεροπορικών εισιτηρίων απο ΕΠΟ
Πλακα κανεται ρε παιδια ? Εδω ο γαυρος και η ΕΠΟ δεν σεβονται τον ιδιο τους τον εαυτο , θα σεβαστουνε τους φιλαθλους ( της ΑΕΚ) ? Απ'οτι φαινεται , ο Πακιστανος μπουλης το εχει παρει προσωπικα. Δεν τον ενδιαφερει τοσο πολυ το ματς και η προκριση. Απλα ,θελει να σπασει τον τσαμπουκα του Μελισσανιδη. Αυτο θελει. Και με αυτο τον τροπο , προσπαθει να δοκιμασει τα ορια , του "δικο μας". Καταλαβε οτι αγωνιστικα....δεν.... και ετσι αποφασισε να το παει το παιχνιδι στην "ενταση" και στην εξωγηπεδικη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κοντρα , μπας και του βγει. Σημαντικο για αυτον ( τον πακιστανομπουλη) ειναι να επιδειξει/αποδειξει , οτι παραμενει το "αφεντικο".
Αδέρφια μπείτε εδώ κι αρχίστε να βομβαρδίζετε με μέιλ το λείψανο (που λέει κι ο φίλος ναυπηγός) και τους παρακείμενους: http://www.epo.gr/Contact.aspx?a_id=1408 Το μειλ τους είναι : info@epo.gr
o αγωνας πρεπει να γινει τεταρτη 4 μαρτη οπως ειναι προγραμματισμενο που ειναι τα μαγαζια κλειστα και θα εχει το μεγιστο αποτελεσμα τοσο στην προσελευση οσο και στην τηλεθεαση του οτε...πεμπτη η οποιαδηποτε αλλη ημερομηνια ειναι απλα σκανδαλο και πρεπει να πιεσει η παε στο ζητημα αυτο...φτανει πια
Ολα γινοντε για να ξεκουραστει ο καλομαθημενος διορισμενος πρωταθλητης αλλα και διοτι δεν υπολογιζαν το 1-1 του πρωτου αγωνα και λογαριαζαν να ερθουν για....περιπατο στο δευτερο αγωνα και τωρα τρεμουν τον επαναληπτικο.
Δυστυχως αδερφε μου κατα 99,99999% θα το αλλαξουν το παιχνιδι πηγαινοντας το 1-2 βδομαδες μετα......ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.......3 ματς δινουν (Ντνιπρο, Αστερας, ΑΕΚ) σε 6 μερες......απο Πεμπτη σε Τεταρτη....με την ΑΕΚ τελευταια.....και με το σκορ του προηγουμενου αγωνα 1-1.....η ομαδα τους θα ειναι διαλυμενη απο την κουραση και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ......ΜΕ 60000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΕΚ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ...... ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΗΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60-40........Εεεεεε λες να το αγησουν να γινει???? ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΝΤΙΚΗ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Εδω θα ειμαστε και θα με θυμηθειται....ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ!!!
Δυστυχως αδερφε μου κατα 99,99999% θα το αλλαξουν το παιχνιδι πηγαινοντας το 1-2 βδομαδες μετα......ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.......3 ματς δινουν (Ντνιπρο, Αστερας, ΑΕΚ) σε 6 μερες......απο Πεμπτη σε Τεταρτη....με την ΑΕΚ τελευταια.....και με το σκορ του προηγουμενου αγωνα 1-1.....η ομαδα τους θα ειναι διαλυμενη απο την κουραση και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ......ΜΕ 60000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΕΚ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ...... ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΗΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60-40........Εεεεεε λες να το αγησουν να γινει???? ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΝΤΙΚΗ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Εδω θα ειμαστε και θα με θυμηθειται....ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ!!!
Αν γίνει αυτό τότε όλοι όσοι ήδη έχουν εισιτήρια και όσοι θα κόψουν μέχρι την ημέρα της απόφασης, έχουν έννομο συμφέρον και μπορούν με μια συλλογική μήνυση να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από τη ΕΠΟ. Αρκεί να το ξεκινήσει ένας δικηγόρος και να εισχωρήσουν με κάλεσμα όλοι όσοι επηρεάζονται.
Δεν φοβουνται τον αποκλεισμο .Τον διασυρμο φοβούνται!
Απόλυτα σωστός !!!
ΤΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΡΕ ΕΔΩ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΗ ΣΤΗ ΤΡΟΥΜΠΑ.ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ Ο ΣΤΟΛΟΣ.
Παιδιά έκλεισα αεροπορικό εισιτήριο από την ημέρα της κλήρωσης. Είμαι από Δράμα και το έκλεισα για τις 2-3-4-5-6 Μαρτίου. Αν αλλάξει ημερομηνία προσωπικά δεν δίνω άλλα χρήματα για να κατέβω Αθήνα. Έχουν καταντήσει αηδία οι άνθρωποι. Δεν έχουμε την δυνατότητα εμέις από την επαρχία να ερχόμαστε κάθε μήνα στην Αθήνα. ΕΛΕΟΣ
EΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ(ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ) ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΗΔΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ..
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΛΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΜΟΥΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@@@@ΜΕ.ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΑ@@@@ΟΥΣΤΕΣ.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ?? ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ..ΠΑΟΚ,ΠΑΟ,ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ? Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΝΤΝΙΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΝΤΝΙΠΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ?? ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ..ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ..ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ PLAY-OFF META TO ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΟΥ 2008..Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΓΑΒΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΕΚ-ΓΑΒΡΟΣ Η ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΩΝ! ΤΕΡΜΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΤΙΓΡΗ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ..ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥ..20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ..ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ..