1 ΣΧΟΛΙΑ

Τσαούσης: Μας διέλυσε ο Λαζόπουλος

Ο Φάνης Τσαούσης μιλάει για την κατάσταση στο χάντμπολ της ΑΕΚ και ρίχνει ευθύνες


Δεν κρύβεται ο Φάνης Τσαούσης και μιλάει για τα πραβλήματα στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο Λαζόπουλος ήταν εκείνος που διέλυσε την ομάδα. Διαβάστε τη συνέντευξη του Τσαούση στην σελίδα του facebook «Μια ιστορία από την Πόλη, ΑΕΚ Ιδέα μοναδικιά» :

Τι έχεις να πεις για την φετινή χρονιά ;
«Η φετινή χρονιά ήταν από την αρχή πολύ δύσκολη και μας την έκαναν ακόμα πιο δύσκολη! Δεν ξέρω πως θα τελειώσει η χρονιά, αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, ούτε οικονομικά, ούτε διοικητικά!

Ενα σχόλιο για το λαό της ομάδας, που είναι συνέχεια δίπλα σας;
«Ο κόσμος μας αγαπά, είναι δίπλα μας και έχει βάλει πλάτη πολλές φορές! Κουραστήκαμε, όμως, να ζητάμε βοήθεια από τον κόσμο, δεν πάει άλλο.

Η γνώμη σας για τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο , ο οποίος σας έδωσε μια οικονομική ανάσα;
«Ήλθαν κάποια χρήματα από τον κύριο Αγγελόπουλο και τον ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό. Ήταν μεγάλη ανάσα για μας».

Τελικά, άνθραξ ο θησαυρός... για Δημήτρη Λαζόπουλο;
«Δυστυχώς, ο κύριος Λαζόπουλος μας διέλυσε! Αν άκουγε έστω και λίγο θα είχαμε καλύτερη συνέχεια αλλά όπως ήλθαν τα πράγματα και με τα χρέη, που δημιούργησε, που είναι πάρα πολλά, αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Φοβάμαι, ότι θα διαλυθεί το Τμήμα και έχει μεγάλη ευθύνη».

Ποια πιστεύεις είναι η λύση για το Τμήμα;
«Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Είναι χάλια τα πράγματα. Μακάρι να βρεθεί. Το εύχομαι, αλλά όχι πάλι με ψεύτικες υποσχέσεις».

Ποιες είναι οι κινήσεις των παικτών σχετικά με το θέμα, επειδή το Τμημα Χάντμπολ βρίσκεται στον «αέρα»;
«΄Ο,τι και αν μου ζητηθεί πάντα θα είμαι εκεί, να βοηθήσω με ό,τι μπορώ»

Ο κόσμος σε αγαπάει. Τι έχεις να πεις γι' αυτόν και για το ό,τι σας ακολουθεί παντού;
«Με τον κόσμο έχω καλή σχέση γιατί πολύ απλά θα ήμουν εκεί μαζί τους, αν δεν έπαιζα. Πάω γήπεδο από μικρό παιδί. Αυτό ήθελα πάντα. Να υπηρετώ αυτή την ομάδα. Και τα κατάφερα δέκα χρόνια τώρα.

Αν σε καλούσε ένα club της Original θα πήγαινες;
«Και βέβαια θα πήγαινα. Όπου μου ζητηθεί θα πάω. Όπως το έχω κάνει πολλές φορές. Γενικότερα, ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια».

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
don - 4/2/2015 16:08

Φάνη ευχαριστούμε για όλα, είσαι ψυχάρα! όμως κάτι άσχετο, δεν ξέρω αν με απατά η μνήμη μου αλλα κάποτε στο "κιτρινόμαυρο μονοπάτι" όταν σε ρώτησε ο Χατζιχρίστος τι ομάδα υποστηρίζεις είπες ότι δεν ασχολησε ιδιέταιρα αλλά είσαι βάζελος. Πώς γίνεται να "πηγαίνεις γήπεδο από μικρό παιδί;" δεν είμαι εγκάθετος απλά το λέω γιατί το θυμάμαι. ;)

ΕΠΟΜΕΝΟ