Έτοιμος είναι ο Πανθρακικός για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο τη Νέα Σμύρνη. Ο Μάνουέλ Ρόκα θα έχει στη διάθεσή του τον Μπαϊκαρά, ο οποίος επέστρεψε απ' τον τραυματισμό του, ενώ επέστρεψαν οι Εμπόου, Ποτουρίδης, Ρομέου, Τζάνης, Ντιγκινί και Ιγκόρ που είχαν μείνει εκτός απ' το ματς με τον ΟΦΗ για να ξεκουραστούν.
Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος-Ρίζος, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Τσουμάνης, Ηλιάδης, Μεχία, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Χασομέρης, Ντιγκινί, Ροτζέριο, Τζάνης, Μπάλντα, Ιγκόρ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
