Γενικευμένες εντολές πωλήσεων κατακρημνίζουν σήμερα Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αθηνών, με απώλειες κοντά στο 7% (στις 12.57) για το Γενικό Δείκτη Τιμών που βρίσκεται στις 730 μονάδες.
Πάνω από 15% οι απώλειες για τις τράπεζες, καθώς αποχωρούν ξένοι θεσμικοί επενδύτες οι οποίοι εκτιμούν ότι θα υπάρξει σύγκρουση μεταξύ νέας ελληνικής κυβέρνησης και τρόικας, μετά και τις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών. Στα 67,83 εκατ. ευρώ ο τζίρος.
Δραματική επιδείνωση καταγράφουν και οι αποδόσεις των ομόλογων, με το τριετές να εκτοξεύεται πάνω από 16%, και το δεκαετές να ξεπερνάει το 10%.
Σημειώνεται ότι αναλυτές "βλέπουν" τον ΓΔΤ ακόμη και στις 500 μονάδες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!