Το ποσό των 10.000 ευρώ, για την ενίσχυση του τμήματος χάντμπολ, έλαβε σήμερα ο Κώστας Σταματιάδης, μετά από ραντεβού, που είχε με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Αλέξη Αλεξίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είχε αποφασίσει να προσφέρει τα καθαρά έσοδα της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΚΑΟΔ στην ομάδα χάντμπολ και, όπως έγινε γνωστό, αυτά, μετά το πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει η ΑΕΚ, ήταν μόλις 88 ευρώ. Ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δεν γινόταν να πάει με άδεια χέρια στη συνάντηση με τον έφορο του τμήματος χάντμπολ. Προκειμένου να τηρήσει τη δέσμευσή του, δεν δίστασε να βάλει το χέρι στην τσέπη και να τα κάνει 10.000, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια.
Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα που κράτησε ψηλά τη σημαία με το Δικέφαλο σε δύσκολα χρόνια δεν έμεινε αβοήθητη. Χάρη σε ενέργειες του Αλέξη Αλεξίου και ανθρώπων της ORIGINAL 21, αλλά και στη γενναιοδωρία του Μάκη Αγγελόπουλου, θα συνεχίσει να κάνει περήφανους όλους τους Ενωσίτες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ναί τα γνωρίζω αυτα που γράφεις αλλα μιλάμε για 30000 μείον 1800 το πρόστιμο 28200 ,9% ειναι για την χρήση γηπέδου 2700 και 13% ο φπα 3900 φτάνουμε 21600 να πήραν και τα κοράκια μάζι με την γραμματεία άλλα 4000 ,φτάνουμε 17600 ε όχι και 88 ευρώ ,δηλαδή ένας αγώνας έχει κόστος 28112 ευρώ? για να το ξανασκεφτείς λίγο.
ελα ντε...?? Αν δεν βγάζουν λίγα κέρδη με 2.000-3.000 εισιτήρια, παρά μόνο βγάζουν τα έξοδα του εντός έδρας αγώνα, τότε πόσο μέσα μπαίνει η κάθε ομάδα ετησίως?
xilia bravo PROEDRARA !!!
88 ευρώ είναι κύριε έξυπνε... υπάρχει και ανακοινωση του κου Σταματιαδη
Τα εισιτήρια με τον ΚΑΟΔ ΉΤΑΝ 5000χιλ. εγώ λέω 3000χιλ. μείον τα διαρκείας και κάτι τσαμπατζίδες ,άρα 3000χ10=30000, τι πρόστιμο ήταν αυτό να μας το διευκρινίσει ο συντάκτης του άρθρου για την σωστή ενημέρωση ? Άκου 88 ευρώ......
Φιλε δεν ειμαι ο Συντακτης ομως αν προσεξες επροκειτο να δοθουν τα κερδηαπο τον αγωνα και οχι οι ειπραξεις.... Πρεπει να υπολογισεις αμοιβες διαιτητων γραμματειας ενοικιο γηπεδου εφορια φπα κλπ..... το προστιμο ειναι για ενα βεγγαλικο 1800 ευρω αν δεν κανω λαθος ....αυτα ειναι τα θαμετα και πρεπει παντα να βλεπουμε λιγο πιο βαθεια...... .
Πρόεδρε, πολλά συγχαρητήρια! Το όνομά σου θα αφήσει εποχή στην ΑΕΚ!