Στον Φράνκο Χάρα έχει καταλήξει ο Βίκτορ Περέιρα με τον 26χρονο Αργεντινό χαφ να είναι το φαβορί για να καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης του Ολυμπιακού.
Μάλιστα, πηγές από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει πρόταση στη Μπενφίκα. Τον Χάρα έχει προτείνει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι με τον Περέιρα να δίνει την έγκριση του για να γίνει η μεταγραφή.
Το 2011, η Μπενφίκα έδωσε 5.5 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον Χάρα από την Άρσεναλ Σαραντί αλλά ο Αργεντινός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην πορτογαλική ομάδα και δόθηκε δανεικός σε Γρανάδα, Σαν Λορένζο και Εστουδιάντες.
Φέτος ο Χάρα έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα με τις Ράσινγκ Κλουμπ, Ροζάριο Σεντράλ και Νιούελς Ολντ Μπόις να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
