Για τις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα και όχι για τον ΟΣΦΠ, μίλησε σε ισπανικό Μέσο ο Μίτσελ, με τον πρώην τεχνικό των «ερυθρολεύκων» να τάσσεται έμμεσα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.
«Η εργατική τάξη στην Ελλάδα έχει πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Γι' αυτό και ο κόσμος έχει κουραστεί και θέλει την αλλαγή. Έτσι υπάρχει πολύ μεγάλη συζήτηση τώρα και εκτιμήσεις πως ο Αλέξης θα κερδίσει το... παιχνίδι των εκλογών. Είναι η εναλλακτική για όσους ξέμειναν από επιλογές», ήταν η δήλωση του Μίτσελ στο ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", που πήρε μεγάλες διαστάσεις στον ισπανικό Τύπο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!