Quantcast
NEWS
20 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πολλά προβλήματα για Δέλλα λίγο πριν την Κέρκυρα

Πολλές οι απουσίες από τη σημερινή προπόνηση - Θα περιμένει ο Δέλλας για την αποστολή

Με πολλές απουσίες είναι πιθανό να ταξιδέψει αύριο η ΑΕΚ για την Κέρκυρα, όπου την Τετάρτη (21/1) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για το Κύπελλο. Στη σημερινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Αλιμο έκαναν αποθεραπεία, ωστόσο υπήρχαν αρκετοί απόντες. Συγκεκριμένα οι Γιάννης Ανέστης (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο) και Βασίλης Ρόβας (κάκωση στον αριστερό προσαγωγό) έκαναν αποθεραπεία και στη συνέχεια θεραπεία από χτυπήματα που δέχτηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς.

Ο Αμπλαγιέ Φαγέ κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη κάκωση αριστερού προσαγωγού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες, ως εκ τούτου δύσκολα θα παίξει την Τετάρτη.

Απόντες θα είναι τόσο ο Μιγκέλ Κορδέρο και τελικά και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, οι οποίοι και σήμερα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Κέρκυρα θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το πρωί της Τρίτης στις 10:00 στα Σπάτα. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ