Νωρίτερα διαβάσατε για την κόσμια και ειρηνική διαμαρτυρία των οπαδών της ΑΕΚ στην Καβάλα, στην προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου της Ένωσης, το οποίο ενέταξε σε... σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά να... πανικοβάλει κοινωνικές ομάδες!
«Πηγαίνουν στους αστυνομικούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας αφοπλίσει και θα χάσετε τις δουλειές σας, πηγαίνουν στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φτιάξετε γήπεδο. Πηγαίνουν στους Έλληνες κυνηγούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το κυνήγι. Πηγαίνουν στους Χριστιανούς, τους θρησκευόμενους και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατεβάσει τις εικόνες. Αυτές όμως είναι κινήσεις πανικού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.
Μόνο που μέχρι στιγμής, το μόνο που έκαναν τόσο η ΝΔ, όσο και οι ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ, ΑΝ.ΕΛ., Χ.Α., ήταν να ψηφίσουν στη Βουλή υπέρ της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Αντίθετα, αυτοί που λένε δημόσια ότι δεν πρέπει να γίνει το γήπεδο, είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κάποια εκ των οποίων με κατηγορηματικό τρόπο, ενώ ο Δήμαρχος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατέθεσε προσφυγή στο ΣτΕ για να σταματήσει το σχέδιο της ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν υπάρχει μόνο η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν κι άλλα κόμματα. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα γηπεδικό πρόβλημα, τότε πως θα μπορέσει να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα του τόπου; Για να μην μιλήσουμε και για υπόνειες ότι όσον αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ πιθανόν τα πράγματα να είναι και υποκινούμενα. Είναι καιρός πλέον ο κόσμος να αρχίσει να βλέπει πιο πλατιά.
αφηστε τι λεν οι δημοσκοπισεις φιλοι μου κοιτατε μονο το στοιχημα εχουν τον συριζα 1.10 να νικισει οποτε ειναι σιγουρο πως θα νικησει---εδω ολοκληρο μεγκα κανει κολοτουμπα κ θαμεινουμε εμισ σε εμπολεμο κατασταση με ενα κομα που θα νικησει σιγουρα???δν εινε διπλοματια αυτη κυριοι δν εινε πολιτικηη εκτοσ κιαν το κανετε επιτηδεσ να μη γινει τελικα γηπεδο αν το κανετε επιτηδεσ να ψηφισει ο κοσμοσ τησ αεκ νδ---ειναι τρελο να κοροιδεβομαστε μεταξυ μασ πως θα χασει ο συριζα----δεν ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σςστο αυτο πρεπι με το προτο κομα να τα χεισ καλα---στοιχημα νικη συριζα 1.10 κσιπνατε οθτε τη ρεαλ με το γαυρο δε δινουν 1.10
Papa round πούλα σπίτια, αυτοκίνητα και κότερα και σπρωξτα ολα στο 1.10. Εκκλησία κλέβεις. Για τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς: Το γηπεδο στηρίζουμε το ΣΥΡΙΖΑ μαύριζουμε!!!!
Ρε παπαρούνα πουλάκι μου, με το ίδιο σκεπτικό να γίνουμε όλοι γαύροι (σαν και εσένα δηλαδή), αφού αυτός έχει την ποδοσφαιρική εξουσία στα χέρια του... τι το παλεύουμε;
trol ειναι. αν δεις σε ολα τα αρθρα το ιδιο πραγμα copy paste. γαυροσυριζακι ειναι και ειναι εδω να μας φουσκωσει τα @@
paparounas12345, ξεχασες το 67 στο νικ. αντε τραβα στο βρωμολιμανο να ξερασεις τις καραπαπαριές σου. ΟΞΩ απο το ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ site αγραμματε συν τοις αλλοις.
παπαρουνα εχουν χαθει πολλα στοιχηματα στο 1.10
Aδέρφια ΑΕΚτζήδες το ξαναγράφω... Δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο για το γήπεδο αλλά επειδή θα είναι και η απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας από κάθε άποψη. Ο Τσίπρας και η παρέα του (Μαρινάκης, Βασιλόπουλος και λοιποί) έχουν ως στόχο τους την περιθωριοποίηση του Μελισσανίδη σε πολλούς τομείς (ΟΛΠ, ΟΠΑΠ, Αγια-Σοφιά, παρασκήνιο ελλ. ποδοσφαίρου και σε άλλα επιχειρηματικά τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά). Η λυκοφιλία του ΣΥΡΙΖΑ με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα μπορεί επίσης να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οδηγήσει σε μη διαλεύκανση της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και να οδηγηθεί σε πρόχειρο κουκούλωμα. ΛΟΙΠΟΝ Αδέρφια είναι πολλοί οι λόγοι που οδηγούν την ΑΕΚ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά να ξέρετε ότι δεν θα κρατούσα αυτή την στάση αν δεν ήμουν κατά τη γνώμη μου βέβαιος για την ανικανότητα αυτού του κόμματος να κυβερνήσει και για τον τυχοδιωκτισμό του. ΤΕΛΟΣ Αδέρφια όσοι μιλάτε για 1,5 εκατομμύριο Αεκτζήδικους ψήφους που θα μαυρίσουν το ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι ένα σημαντικό μερίδιο ΑΕΚτζήδων (πχ οι ηλικιωμένοι ή όσοι ΑΕΚτζήδες δεν επισκέπτονται το 365) δεν είναι πιθανώς ενημερωμένοι για τον πόλεμο που δεχόμαστε από το ΣΥΡΙΖΑ. Χρέος όλων μας είναι να μεταφέρουμε τα συγκεκριμένα γεγονότα σε αυτούς ώστε να λάβουν απόφαση ψήφου γνωρίζοντας συν των άλλων την αντιμετώπιση που χρίζει η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, Η ΑΕΚ από αυτό το μόρφωμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.
Αλέξη αν ψάχνεις για πρόβατα κοίτα στους δικούς σου οπαδούς και άσε ήσυχους τους οπαδούς της ΑΕΚ. Δύο αστυνομικοί με καμπαρτίνα που περιφέρονται κάτω από το μπαλκόνι μου, μήπως τους ξέρεις?
ΜΑΥΡΟ.-
καλα τα λεει...ευτυχως οι περισσοτεροι υγιεις σκεπτομενοι ΑΕΚτζηδες το καταλαβαινουν και δν προκεται να αλλαξουν ψηφο βαση ομαδας/οπαδισμου ( ευτυχως γνωριζω αρκετους) οι αλλοι ψηφιστε ΝΔ για να ριξετε την χωρα πιο χαμηλα απο την κατασταση που βρισκεται τωρα, αν τουλαχιστον σκεπτεστε σωστα αντι για ΣΥΡΙΖΑ ψηφισετε καποιο αλλο κομμα αλλα οχι και να πεσουμε στην παγιδα της ΝΔ. ΥΓ: περιμενω σχολια για κομματοσκυλο(γελαω),γαυρος κλπ....επειδη λεω τα πραγματα οπως ειναι.
Ντρέπομαι για πάρτη σου... Ειλικρινά...
NontinD2 !!!! δηλαδη οσοι ψηφιζουμε ΑΕΚ ειμαστε κομματοσκυλα ??? οχι βεβαια φιλε μου, ειμαστε υγειως σκεπτομενοι και ψηφιζουμε ή δεν ψηφιζουμε βασει ΛΟΓΙΚΗΣ ...η οποια ξεχειλιζει στο εν λόγω σαιτ που φιλοξενεισαι.
δεν αποκαλεσα κανεναν κομματοσκυλο, μαλλον καταλαβες λαθος...εννοω οτι θα με αποκαλεσουν κομματοσκυλο επειδη εχω την παραπανω αποψη
Πάντως εγώ δε σε θυμάμαι στο εν λόγω site(AEK365)!Πολύ όψιμα μας εμφανίστηκες...μαζί με τον προεκλογικό αγώνα του Αλέξη 1 πράμα!Τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία-που θα μας πεις ότι "καλά τα λέει" ο Αλέξης...Και ο Γιωργάκης καλά τα έλεγε το 2009 και είδες που μας κατάντησε!!Ή όπως λένε οι Ράδιο Αρβύλα: μόνο στις λέξεις θα μείνει ο Αλέξης!!Μα να (ξανα)πέφτετε στην ίδια λούμπα που πέσαμε σαν λαός πριν 6 χρόνια-και τόσες άλλες φορές...Δε βάζετε μυαλό με τίποτε??Έλεος!!Και κάτι άλλο: οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μόνες ΠΡΑΞΕΙΣ που έχουμε δει από ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ανελέητος πόλεμος στο γήπεδο και στο Μελισσανίδη, οπότε ο κάθε ΑΕΚτσής ας σκεφτεί καλά το χρέος του στην κάλπη!Τα άλλα ζόμπι που μπαινοβγαίνουν (και) σε αυτό το site ΑΛΑΡΓΑ.....
ελα ομως που μπαινω στο αεκ365 μια 3ετια+...και ειχα παλια παρομοιο ονομα(οχι το ιδιο). δηλαδη το να πεσουμε στην λουμπα της ΝΔ ειναι καλυτερο; οχι φιλε δεν προτιμω ΝΔ για να μην ορθοποδήσω ποτε...
Καλά με τα μυαλά που έχεις είναι σίγουρο πως δεν θα ορθοποδήσεις ποτέ. Και τώρα που θα μας κυβερνήσει ο σωσίας σου, σου εύχομαι να μην ξαναμπείς ποτέ στο site λόγο του πολύ μεγάλου φόρτου εργασίας που θα έχεις, απ' την ευημερία που θα μας φέρει το συριζα.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ Ή ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΕΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Νο2. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" . ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΉΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 3%? ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ, ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΙΔΡΩΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΡΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ (ΟΠΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ), ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΨΗΦΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Ή ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΒΓΟΥΝ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΜΑ ΒΓΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
ποτε δεν ψηφισα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ουτε προκεται...ακομα και να μουν φτιαξουν γηπεδο χτες( καποιοι θα ψηφιζαν) εγω φιλε πρωτα κοιταω το δικο μου μελλον και οχι της ομαδας μου, αποψη μου και πιστευω ειναι πιο λογικο. κατα τα αλλα πες οτι ψηφιζω αλλο αριστερο κομμα, αν δεν μπει στην Βουλη ωστε να κανει κατι ποια η διαφορα; πχ σε 2ο γυρο εκλογων το παιχνιδι θα παιζετε μεταξυ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ αρα θελει δεν θελει κανεις, μπορει να "αναγκαστει" να διαλεξει, και φυσικα ΠΟΤΕ δεν θα διαλεγα ΝΔ
Φίλε NontinD2, δεν ξέρω αν είσαι σε αυτή τη μειοψηφία του 3% των προ-προηγούμενων εκλογών, ή αν είσαι τόσο μικρός που ψηφίζεις για πρώτη φορά, αλλά θα ήθελα να σε ενημερώσω, ότι τα υποψήφια (αριστερά) κόμματα, είναι 16, 4 από αυτά θα μπούνε σίγουρα στη βουλή. Τώρα αν πιστεύεις ότι ο Σύριζα που θα είναι το πρώτο κόμμα, αλλά χωρίς αυτοδυναμία, θα κάνει τι διαφορά δικαίωμά σου. Απλά εγώ το μόνο που βλέπω είναι πως θα μας σέρνει συνέχεια σε εκλογές και στο τέλος θα αναγκαστεί να συγκυβερνήσει με κάποιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άλλο κόμμα, για να βρει το υπέροχο άλλοθι των μη τηρήσεων των παραμυθιών του, όπως ήδη μας έχει πει. Αλλά και αν ακόμα επικρατήσει το τρελό σενάριο της αυτοδυναμίας (που δεν παίζει αυτό με τίποτα), εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, βλέπω να τα κάνουν πολύ χειρότερα ακόμα και από αυτούς που είναι πάνω. Άρα άμα ειναι θέμα επιλογής γκρεμού ή ρέματος, εγώ ψηφίζω ΑΕΚ, ότι και να σημαίνει αυτό για τον καθένα. Τώρα αν εσύ βλέπεις το δικό σου μέλλον, ρόδινο με κυβέρνηση του Σύριζα, τι να σου πω, εγώ απλά τους λέω φούσκες τις κρίσης μαζί με την Χ.Α. και ψεύτες και τίποτα άλλο. Το πρόβλημά τους όμως είναι πως αν οι προηγούμενοι έφαγαν γιαούρτια και γιούχα, αυτοί θα φάνε πολύ ξύλο, γιατί οι ανοχές μας τελειώσανε. Καληνύχτα.
μ'αρέσει που δικαιολογείς τα απίθανα ψέματα του προέδρου σου, λες και αλλο κομμα έκανε δηλώσεις κατά του γηπέδου κάθε φορά που του δίνοταν η ευκαιρία. δυστυχώς είσαι μακρυά νυχτωμένος αν ακόμα πιστεύεις ότι πολιτικά κόμματα μπορούν να διορθώσουν τη σαπίλα στην Ελλάδα. μακάρι να ψηφίζαμε όλοι με γνώμωνα το καλό της ΑΕΚ, τουλάχιστον θα μπορούσαμε να χαμογελάμε τις Κυριακές...
Πάσης φύσεως φασίστας πάντα ολοκληρώνει την τοποθέτηση του με την πεποίθηση ότι λέει τα πράγματα όπως είναι. Να το προσέξεις φίλες, να ψηφίσεις αυτό που πιστεύεις και για το πως είναι τα πράγματα άστο να το κρίνει η ιστορία και όχι εμείς.
ΣτΕ ΕΣΕΙΣ, ΜΑΥΡΟ ΕΜΕΙΣ !!
Μαύρο στους φασίστες, ψεύτες και τους υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ
Αλέξη.... μην παίζεις με την ΑΕΚ !! Κανει τζιζζζζ !! και θα το διαπιστώσεις !!
Να πηγαίνουμε οργανωμένα στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να προβάλουμε με σθένος ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ το απολύτως δίκαιο αίτημά μας.
Να πηγαίνουμε οργανωμένα στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να προβάλουμε με σθένος ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ το απολύτως δίκαιο αίτημά μας.
Μπράβο στα παιδιά από την επαρχία.Ανάγκασαν το μικρό Αλέξη να βάλει στην ατζέντα το θέμα του γηπέδου, ενώ προσπαθούσε να το αποφύγει. Λίγο ακόμη και θα είναι η πιο καυτή του πατάτα... Εδώ φάνηκε πόσο κακό προκάλεσαν αυτοί που έκαναν επεισόδια στη ΝΦ. Έκαναν άσημα ανθρωπάκια όπως ο blogger, Tσε Γκεβάρα...
Η ΑΕΚ πάνω απ' όλους μας Μπράβο στα παιδιά από την επαρχία.Ανάγκασαν το μικρό Αλέξη να βάλει στην ατζέντα το θέμα του γηπέδου, ενώ προσπαθούσε να το αποφύγει. Λίγο ακόμη και θα είναι η πιο καυτή του πατάτα... ------------------------------------------------------------------------- + 1924 !! ΑΔΕΛΦΙΑ, ΕΙΡΙΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. ΑΕΚ ΕΝΩΜΕΝΗ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΗ !!
* ΕΙΡΗΝΙΚΗ
Σωστός.Όχι επεισόδια, όχι βία.Αυτό τους βολεύει για να λένε για "στρατούς" και άλλες μπούρδες.Οι διαμαρτυρίες ειρηνικά και με επιχειρήματα.Έχουν κάνει τόσες κωλοτούμπες που στο τέλος δεν θα ξέρουν τι λένε.
Αδελφια πρεπει να οργανοθουμε καπως.Λιγες μερες μεινανε και ειναι κρισιμη μαχη αυτη. Ο στοχος ενας.ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...
Φίλε δε μπορω να μιλησω παραάνω, έχω δεσμευτε'ι...Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται διαροές από αριστερά γι αυτό δεν παίρνει ξεκαθαρη θέση αυτη τη στιγμή...
Φίλε μου, σύγκρινε λίγο αυτές τις διαρροές από τα αριστερά που λες με τις αεκτζήδικες ψήφους και πες μου τι θα προτιμούσες εσύ... 1.000.000 και βάλε αεκτζήδες ή τις μερικές χιλιάδες να πω αριστερών; Ο Άλεξ χορεύει ανάλογα πώς του χτυπάνε ο Φαταούλ και ο Εθνικός προμηθευτής... Δε βλέπεις την επίθεση που κάνουν στο Μελισσανίδη; Τόσα χρόνια ο ΟΠΑΠ ήταν καλά στα χέρια του Σωκράτη; Τώρα έγινε κακός ο ΟΠΑΠ, επί Μελισσανίδη; Όχι άλλο κοκκαλιστάν, όχι άλλο γαυριστάν, όχι άλλο κάρβουνο... Μαύρο στον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανεπάγγελτο σαλιωτή του αυτοκόλλητου φακέλου!!!
Απανταχου αδερφια γεια κ χαρα σας.Προσπαθω να μεινω ψυχραιμη κ σιωπηλη αυτες τις μερες γιατι δυστυχως διακυβευονται πολυ περισσοτερα απο το γηπεδο της αρρωστειας μας αλλα φευ....ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ!!! Σημερα λοιπον διαπιστωσα οτι ξαφνικα απο ξανθια ανεργη νοικοκυρα κιτρινομαυρων φρονηματων εχω μετατραπει σε φασιστοειδες νεοδημοκρατικοπασοκοποταμισιο πλασμα κατευθυνομενο ανεγκεφαλο κ εσχατως κ θυμα της πλεκτανης του συστημικου κυβερνητικου σχηματος !!!!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ρε φιλαρακι φιλικα να σου πω οτι εγω το γηπεδακι μου θελω να δω να γινεται ει δυνατον στα πατρια εδαφη,κ επισης να γυρισω εκει που μου αξιζει κ να παρω αυτα που μου ΠΡΕΠΟΥΝ!!!Τοσο απλα ειναι τα πραγματα στο βασιλειο των οπαδων,Ουτε σπεκουλες,ουτε μυστικες συμμαχιες,ουτε σκευωριες ουτε τπτ. Ομως λαβε υποψη σου σεξυΑλεξη οτι στο απλο βασιλειο του οπαδου οταν πας απεναντι του πρεπει να σαι κ ετοιμος να δεχτεις την οργη του ,να δεχτεις την πληρωμη του προς εσε,να δεχτεις την δικαιοσυνη του .Τωρα αν η δυναμικη των οπαδων δε σε φοβιζει τοτε εχω να σου πω οτι απο το καλαμι της επαρσης πεσανε πολλοι κ χτυπησανε ασχημα!! Κ προλαβαινω τον οποιοδηπωτε που θα μου πει "μα καλα η Ελλαδα καιγεται εσυ με την ΑΕΚ ασχολεισαι?" να του πω το εξης Ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται,στο πατο του βαρελιου ειμαστε ας εχω την λατρεμενη μου ομαδα να με κραταει ορθια κ να μου δινει ελπιδες οπως εκανε κ στους παπουδες μου!!!
+1924!!
ANNA δεν ειναι αναγκη να το ριξεις ΝΔ , ουτε να μετατραπεις σε αυτο το φασιστοειδες που λες. Υπαρχει η ΔΗΜΑΡ η Τελεια του Γκλετσου , οι Ανελ, κτλπ.
respect !!!
Maximum respect
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι μιλάνε λές και ο Τσίπρας θα γίνει κυβέρνηση.Μια ζωή στη φάπα και στο τρέξιμο θα είναι, που θέλει και πρωθυπουργηλίκια ο λαγουδάκος. Αυτή είναι η επίσημη πολιτική μου θέση, που κατέληξα μετά απο ώριμη σκέψη.
ΑΕΚτζή υπάλληλε,επαγγελματία,έμπορε,συνταξιούχε,άνεργε,γεωργέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να γίνει το γήπεδο της ομάδαςμας. Το απέδειξε με τη προσφυγή του Βασιλόπουλου στο ΣΤΕ,μην ξεχνάμε ότι ορίζει τον Βασιλόπουλο εκατό τοις εκατό.Ο Τσίπρας μιλάει ήξεις αφίξεις στα κανάλια για να μας πάρει την ψήφο.Πρόσεχε,η ΑΕΚ για μας είναι πάνω από κόμματα.είναι θρησκεία ,είναι ιδέα που βγαίνει μέσα από τις ψυχές των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων,μέσα από τη νοσταλγία των αλησμόνητων πατρίδων.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ 1500.000 ΑΕΚ τζήδες ούτε μια ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ.
OΧΙ ΓΗΠΕΔΙΚΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ !! ΨΗΦΙΖΩ ΑΕΚ = ΜΑΥΡΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αυτες τις εκλογες η αγαπη μας για την ΑΕΚ και η κατασκευη της Αγιας Σοφιας θα υπερισχύσουν καθε αλλου συναισθηματος. Ψηφο στην ΑΕΚ ψηφο στην πραγματοποιηση των ονειρων μας.
Κρίμα και σε ψήφιζα τόσα χρόνια. Με ενοχλούν όμως 3 πράγματα: το πρώτο είναι ότι δεν είσαι ξεκάθαρος με τις προθέσεις σου απέναντι στο θέμα, δεύτερον διαπίστωσα ότι κομματικά στελέχη της παράταξης σου είναι ευάλωτα στη διαφθορά και τρίτον ότι δεν φαίνεται να έχεις τον έλεγχο της κατάστασης και του κόμματος. Για αυτά τα 3 πράγματα θα σου ρίξω μαύρο και σου εύχομαι να βάλεις μυαλό γιατί έτσι πρωθυπουργός δεν γίνεσαι! Ελπίζω όλοι οι Αεκτζήδες να πράξουν τα δέοντα! Γήπεδο στην Νέα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Φιλαδέλφεια... τα Αεκτζήδικα όνειρα πρέπει να γίνουν πράξη!
Επαναλαμβάνω, και γήπεδο να έλεγε οτι θα το βοηθούσε να γίνει ΜΑΥΡΟ θα τούς ρίξω! !!!! Και αυτό είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ! !!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!! Μαρινακη και Σια ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ!!!!!! Οι αριστεροί "ΑΕΚτζηδες"ας τους ψηφίσουν, ΕΓΩ ΟΧΙ!!!!
Μίλησα πριν λίγο με παλιό μου φίλο που είναι κοντά στην Δούρου. Τα νέα δεν είναι τόσο άσχημα όπως λέγονται. Μην δαιμονοποιείτε τίποτα και κανέναν. Προσωπικά δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα απ όσο νομίζουμε. Και το γήπεδο θα γίνει και τα λεφτά από την Περιφέρεια θα δοθούν. Δε μπορώ να πω περισσότερα..
Αυτους τους φιλους να τους κοιταξεις..... Και γιατι δεν αρουν την Αγωγη τους στο ΣΤΕ. Γιατι ο Βασιλοπουλος δεν παιρνει τον μελλ τηλ να του δωσει την υψομετρικη να εκδοσουμε την Αδεια? Γιατι ο Τσιπρας δεν παιρνει σαφης θεση υπερ του γηπεδου με Εργα και οχι με λογια. Φιλαρακο Αν ξεκινησουν τα εργα τα λεφτα η δουρου θελει δεν θελει θα τα δωσει , γιατι μπορει να κολλησουν και αλλα εργα σε περιπτωση μη συμμορφωσης της περιφερειας. Εξαλλου τα λεφτα στα @@ αν δεν τα δωσει. Μεχρι εκει εχουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακομα δρομο. Στην τριτη φαση του εργου ειναι τα λεφτα της περιφεριας. Και ουτος η αλλως θα πανε στα περιφεριακα εργα (βοηθητικα) και οχι στο γηπεδο αυτο καθε αυτο..
Σύντροφε Αλέξη, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΞΙΑ, αφού τα κατάφερες ρε μπαγάσα, μπράβο σου!!!
Σύντροφε Αλέξη, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΞΙΑ, αφού τα κατάφερες ρε μπαγάσα, μπράβο σου!!!
Αλέξη με αυτά που λέτε, αλλά περισσότερο με αυτά που κάνετε έχετε στρέψει ένα λαό εναντίον σας. Οι επόμενες συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ να ξέρεις ότι έτσι θα κυλήσουν.
Δεν τον πιστεύουμε πια ότι και να λέει. Μαύρο
NontinD2 φιλε ποτε μα ποτε δεν ειπαμε να ψιφησουμε ΝΔ. Ειπαμε τι ΔΕν θα ψιφησουμε.υπαρχουν και αλλα κομματα αριστερα και μη .Και αυτα ειναι ΑΝΕΛ,ΔΗΜΑΡ Τελεια,ΚΤΛΠ. Ισως καποι εκφραζουν εκτος απο την δυσαρεσκεια τους για τον συριζα και την Αρεσκεια τους στην ΝΔ. ΤΟ συνθημα ειναι "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΨΗΦΙΖΩ"
Μην ακουτε παραμυθια δεν υπαρχουν ευρο και εαν δεν ερθουν επενδυτες να επενδυσουν και πιος θα επενδυση με τον συριζα; Ρωταω εαν ειχατε 10000000 ευρο θα το επενδυατε με κυβερνηση συριζα τρελος εισαι η για τρελο ψαχνης. Ξυπνατε ρε ελληνες!!!!!!!!!!!!
Δεν τον πιστεύουμε πια ότι και να λέει. Μαύρο
Αλέξη με αυτά που λέτε, αλλά περισσότερο με αυτά που κάνετε έχετε στρέψει ένα λαό εναντίον σας. Οι επόμενες συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ να ξέρεις ότι έτσι θα κυλήσουν.
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.
Εγω περιμένω ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ απάντηση της ORIGINAL στον κ. Τσίπρα αφού μετά και τη σημερινή ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ κατά ΟΛΩΝ των φιλάθλων της ΑΕΚ η απάντηση που δοθηκε από τα πλέον επίσημα χειλη στην προ ημερών ανακοίνωσή της είναι κατηρηγοματικά αρνητική.
"Πηγαίνουν στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φτιάξετε γήπεδο" Μάλλον έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια ο πιτσιρικάς-υποψήφιος πρωθυπουργός. Ποιοί είναι αυτοί που πηγαίνουν; Ο Φίλης και ο Βασιλόπουλος σε άλλο κόμμα ανήκουν;
Κλασσικη αντιδραση αριστερών κουμουνιστών: Οταν δεν τους αρεσει κάτι ειναι ψεμα συνωμοσια και προπαγανδα. Αν ενδιαφεροντουσαν για το συμφερον της περιοχης θα βαζανε οχι μια αλλα 10 υπογραφες να γινει το γηπεδο . Αλλα τοσο μιζεροι ειστε...
Μόνο που δεν θα τον κυνηγάμε εμείς αλλά οι ψηφοφόροι του
ΚΑΙ όταν πετάξει ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ , εμας ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ οι μεταναστες για να μας διωξουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ,να μπουκαρει η τουρκιά . ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ τα αραβικά σας ,ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ .
πο ρε φιλε τι διαβαζουμε πλεον εδω μεσαααααα..... ποιος να σε διωξει ρε κακομοιρη!!!! ??? μεχρι στιγμης αυτοι που πας και ψηφιζεις σε στελνουν μεταναστη .
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩ.... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ
ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ! ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ! ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ !!!!
οι κυνηγοι του απαντησαν ότι τους δουλευει.το ιδιο πρεπει να κανουμε κ εμεισ!!
Επαναλαμβάνω, και γήπεδο να έλεγε οτι θα το βοηθούσε να γίνει ΜΑΥΡΟ θα τούς ρίξω! !!!! Και αυτό είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ! !!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!! Μαρινακη και Σια ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ!!!!!! Οι αριστεροί "ΑΕΚτζηδες"ας τους ψηφίσουν, ΕΓΩ ΟΧΙ!!!!
λοιπόν άκου κι ένα θύμα ΑΕΚτζή τι θα σου πεί 1ον ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΌΝΤΙΟ ΔΕ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΦΡΆΓΚΟ ΤΣΑΚΙΣΤΌ και 2ον ΟΥΤΕ ΨΗΦΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΑΠΟ ΕΝΩΣΙΤΗ ΟΠΑΔΟ
aposyrte thn prosfhgh tora kai tha vheitai gia plaka kyvernhsh to oti h diafora peuth einai logo aek kathara an den phgenatai kontra me to lao tis aek h diafora tha tan 6 monades gia plaka ena gamo gypedo pou sthn telikh monh mas to plhronoume 1.5 ekatomiro kosmos tosous forus plhronh eleos pia
Βουταω το αεροπλανο και ερχομαι να σας μαυρισω, και με το επομενω γυρναω πισω.. Μονο ΑΕΚ αδερφια!
tsripako otan paroume olo to alsos kai to kanoume gipedo,ekei tha katalavis ti esti aektzis,exoume faei tosa xronia polles listeies,protatlimata-kipela-27 agonistikes ston kasapi timoria-klp,paidakia eimastan,magalosame kai afta den ta ksexname,emeis theloume olo to alsos,kai afto tha gini
tsripako otan paroume olo to alsos kai to kanoume gipedo,ekei tha katalavis ti esti aektzis,exoume faei tosa xronia polles listeies,protatlimata-kipela-27 agonistikes ston kasapi timoria-klp,paidakia eimastan,magalosame kai afta den ta ksexname,emeis theloume olo to alsos,kai afto tha gini
τελικα ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΤΑ 20ΕΚ, ΓΙΑ ΤΑ 2 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ? (ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ¨ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ", ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜΩΣ ΕΕ?) οπως επισης ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΤΗ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΦΠΑ 23%... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΦ, ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
Αλλος ενας βλαμενος αριστερος . Πως το κομμα του 2,5% εγινε κομμα το 25%; Πρωην πασοκοι δημοσιοι υπαλληλοι βολεμενοι, συνδιακαλιστες κοπροσκυλα και λαμογια. Μαυρο στις εκλογες απο ολους τους Αεκτζηδες.
ti mas leei o arxipseftaros,oloi oi aektzides akousame sto koinovoulio kata tin psifoforia ton arthron to misos pou anaverthike aftos kai to komatou kata tis aek,kathos kai o dimarxos tou,psefti arxips
Τελικα η επισημη θεση του Συριζα για το γηπεδο, δεν μαθαμε ποτε πια ειναι. Οπως δεν μαθαμε ποια ειναι η θεση του για τις νεες-ιδιωτικες εργασιακες συμβασεις, ποια ειναι η θεση του για τα ελληνικα κοιτασματα πετρελαιου, ποια ειναι η θεση του για το χαρατσι αλληλεγγυης ποια ειναι η θεση του για την αρνηση των ευρωπαιων για κουρεμα χρεους ποια ει
ti mas leei o arxipseftaros,oloi oi aektzides akousame sto koinovoulio kata tin psifoforia ton arthron to misos pou anaverthike aftos kai to komatou kata tis aek,kathos kai o dimarxos tou,psefti arxips
Ενας πολιτικος (ο Θεος να τον κανει) που ταζει οτι θα καταθεσει στο ΚΕΘΕΑ τα λεφτα απο το χαρατσι ο ΙΔΙΟΣ σε εκπομπη και οταν τον ρωτανε μετα απο λιγες μερες γιατι δεν τα κατεθεσε με ειρωνικο υφακι λεει στην δημοσιογραφο οτι ''εδω κανατε λαθος...και χασατε γιατι εγω δεν πληρωνω χαρατσι αφου μενω στο νοικι...'' ΠΟΙΟΣ ΛΑΛΑΚΑΣ μπορει να τον εμπιστευτει τον ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟ που συναμα παιζει και με το εργο που παραγει το ΚΕΘΕΑ.... ο πολιτικος ΑΛΗΤΗΣ που δεν υπαρχει δευτερος....
Αδερφια παντού στην Ανατολική Μακεδονια και Θράκη είναι γεμάτο ΑΕΚΑΡΕΣ...στη Δραμα...προσφυγες ...πόντιοι στην Καβάλα και τη δευτερη Νεα Φιλαδελφεια στην Χρυσούπολη...στην Ξάνθη...στην Κομοτηνή και φυσικα στην Αλεξανδρουπολη...ΣΥΡΙΖΑ την εκατσες...χανεις ενα σημαντικο ποσοστό...απο γνησιους λαϊκους ανθρώπους .....το γηπεδο θα γινει...οχι πια προσφυγες στην πατριδα μας!.....ΑΕΚΑΡΕΣ ξυπνηστε.....
Ειδατε αδελφια οτι εχουν σφιξει οι κωλ@@@οι και ο...αρχοντας Τσιπρακος ασχολειται με την ΑΕΚ;;;;; Ειδατε οτι ποναει πολυ η διαμαρτυρια στις ομιλιες;;;;;; ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ετσι....να μας θυμουνται για ΠΑΝΤΑ....................
Οτυπος ειναι ελεεινος,μονο σταλινικα ζομπι μπορουν να συγκριθουν μαζι του στην υποκρισια.Ετσι η αλλοιως 70,χρονια πειρα εχουνε στην εκτοξευση προπαγανδας-ψεματων.Μεχρι και τους αλβανους ειχαν πεισει οτι ζουν σε επιγειο παραδεισο.Αλλα οπως ειπε και καποιος αλλος φιλος,αλλο να λες ψεματα σε...χορτατους και αλλο σε ανεργους και πονεμενους.Στην δευτερη περιπτωση η οργη και η αυτοδικια ειναι κοντα
τον κόσμο φοβάμαι τι θα ψηφίσει....όπως έκανε και στην νέα φιλαδέλφεια...όχι τον τσίπρα!! μελισσανίδηηηηηηηηηηηηη
OTI KAI NA LEEI O SYRIZA MAYRH 8A FAEI DEN MAS ΞΕΓΕΛΟΥΝ
Αυτό που δεν έχει κατανοήσει ακόμα ο πολύς κόσμος (και θα το καταλάβει μόνο αν γίνει το ατύχημα), είναι ότι ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ για τα άλλα θέματα (πολιτικοκοινωνικά, οικονομικά και κοσμοθεωρίας) τα ανιστόρητα λόγια Τσίπρα για το γήπεδο της ΑΕΚ φαντάζουν κάτι παραπάνω από ...εύστοχα και καθόλου μα καθόλου ...λαϊκίστικα.
paparounas12345,εσυ βαλε στοιχημα και ετοιμασου για κουβα,οι αεκτσηδες δεν τρωνε χορτο απο τρολ σαν και σενα.
Τελικα ρε Τσιπρα, εκτος απο το βασιλοπουλο εισαι και εσυ μεγαλος ΑΝΤΙΑΕΚΤΖΗΣ. Δεν φτανει που ο δημαρχος ΣΟΥ, η δημοτικη ομαδα του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, κανουν οτι μπορουν (με προσφυγες στο ΣΤΕ εναντιον του γηπεδου μας), που ψηφισατε εναντιον ενος νομου που θα βοηθουσε στη κατασκευη του γηπεδου μας μας δουλευεις και απο πανω. Ναι ρε ειμαστε....θυματα της προπαγανδας του Σαμαρα.!! Μα τοσο πολυ υποτιμας τη νοημοσυνη μας! Η μας θεωρεις αρνια οπως ολοι (για να ειμαστε ειλικρινεις) οι πολιτικοι.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αλλα και το αλλο ρε Τσιπρα. Γιατι δεν λες στο βασιλοπουλο ΣΟΥ και τους αλλους συριζαιους, αλλα και εσυ ο ιδιος γιατι δεν βοηθας (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ φυσικα και οχι μετα τις εκλογες που ποιος ζει ποιος πεθαινει), γιατι λοιπον δεν βοηθατε την ΑΕΚ να βγαλει τις αδειες και να ξεκινησει το γηπεδο? Ετσι για να τη...σπασεις του Σαμαρα! Να μην τον αφησεις να μας κανει..... θυματα προπαγανδας!!! Ασε μας ρε Τσιπρα, σε πηραμε χαπαρι και φοβαμαι οτι δυστυχως σε ολα σου ετσι θα εισαι....Τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα....
Σε διαπροσωπικη συζητηση που ειχα ΜΕ ΦΙΛΟ-πρωτοκλασσατο στελεχος του συριζα και δη του μελλοντικου υπευθυνου περι των φορολογικων ή και σδοε (ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ) , ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ Τσιπρα ειναι οτι δεν ξερει να χτυπαει το χερι στο τραπεζι ( δηλαδη συμπεραινει ο μητσος οτι αγεται και φερεται απο τους διαφορους συμβουλους και αρχηγους των συνιστωσών. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.)
piepan42 Ανεξαρτητα απο το τι θελουμε να ψηφισουμε στις εκλογες οι ΑΕΚτζηδες, εχουμε ολοι μια αγαπη, την ΑΕΚ μας. Και γυναικα αλλαζεις, οχι ομως την ομαδα σου ! Στον τσιπρακο τωρα. Ο τυπος θελει ενα καλο μαυρισμα διοτι το εχει παρει πολυ επανω του και λεει μονο βλακειες και ξεπερασε και εναν μακαριτη στο "θα", που στο τελος εφερε και την χωρα στο χειλος του γκρεμου και ας πληρωνουν τωρα αλλοι. Αλλωστε οι περισσοτεροι απο τους συρι-ζαιους ειναι και πρωην πασοκοι που εχαψαν το "θα" του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αρχηγου τους και θελουν τωρα να ....ρεφαρουν. Μαυρο στον ....αγυρτη. Λαθος εκανα..... στον αργειτη η τελος παντων, οποιος μυγιαζεται......
Μαυρο ειπαμε ολοι να δουν την δυναμη του λαου της Α.Ε.Κ.
def οτι νανε οπου νανε οπως νανε γεια σου τσιπρα νανε.......εεεεεεεεεεε
def εισαι θεός !!!! σπας ολα τα .....ΚΟΝΤΕΡ!!!
Τσιπρα δεν εχεις τσιπα.
piepan42 Ανεξαρτητα απο το τι θελουμε να ψηφισουμε στις εκλογες οι ΑΕΚτζηδες, εχουμε ολοι μια αγαπη, την ΑΕΚ μας. Και γυναικα αλλαζεις, οχι ομως την ομαδα σου ! Στον τσιπρακο τωρα. Ο τυπος θελει ενα καλο μαυρισμα διοτι το εχει παρει πολυ επανω του και λεει μονο βλακειες και ξεπερασε και εναν μακαριτη στο "θα", που στο τελος εφερε και την χωρα στο χειλος του γκρεμου και ας πληρωνουν τωρα αλλοι. Αλλωστε οι περισσοτεροι απο τους συρι-ζαιους ειναι και πρωην πασοκοι που εχαψαν το "θα" του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αρχηγου τους και θελουν τωρα να ....ρεφαρουν. Μαυρο στον ....αγυρτη. Λαθος εκανα..... στον αργειτη η τελος παντων, οποιος μυγιαζεται......
xaxaxaxaxaxaxa αστεια τσιπρεικα
Καλά για λαλάκες ψάχνει
Πραγματικά νοιώθω ότι γυρνάμε πάλι στις εποχές του, για όλα φταίνε οι άλλοι . Ας του πει κάποιος ότι ξυπνήσαμε, η έστω ας τον ξυπνήσει .
Μας δουλεύει ψιλό γαζί τελικά.....Ο δικός του Δήμαρχος λάνει προσφυγή στο ΣτΕ, Ο διευθυντής της επίσιμης εφημερίδας του κομματός του δηλώνει ότι δεν γίνεται γήπεδο κι ότι η ΑΕΚ δεν πέρνει φράγκο..οι υποψήφιοι βουλευτές του συμφωνούν & επαυξάνουν......αλλά μας τρομοκρατεί οΣαμαράς.!!!!!! Αυτό μάλλον υποτιμά την νοημοσύνη μας.....ΜΑΥΡΟ, ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΟΚΑΚΙ
ΤΖΙΠΡΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ " ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ" ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Μαυρο απο ολους μας και απο τις οικογενειες μας.
Πιστεύω ότι κανείς λογικός άνθρωπος ο οποίος δεν είναι φυσικά διαπλεκόμενος να πιστεύει έστω και ελάχιστα ότι αυτό το ΜΟΡΦΩΜΑ που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ θα σώσει καταρχήν την Ελλάδα και κατά δεύτερο λόγο θα καλυτερέψη την ζωή μας. Πρέπει να καταλάβετε ότι τέτοιου είδους μορφώματα τα οποία αποτελούνται από συνδικαλιστές βολεμένους, διανοούμενους της πλάκας, παλιούς και νέους ΠΑΣΟΚΟΥΣ βολεψάκηδες και αριστεριστές οικολόγους της πλάκας θα παλέψουν τάχα μου για το δικό μας καλό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έλεος πόσο χαμηλό νοητικό επίπεδο νομίζουν ότι έχουμε??? Ο Τσίπρας έχει ποτέ του δουλέψει να δει πως βγαίνει το μεροκάματο?? Έχουν το θράσσος να μιλάνε για την ΑΕΚ και για συμφέροντα επιχειρηματιών και καλά και συγχρόνως εξυπηρετουν και υπηρετούν συμφέροντα άλλων (Μαρινάκη) είναι τόσο τίμιοι και κάποιοι ακόμα εδώ απορούν και σκέφτονται να τους ψηφίσουν μιλάμε για επίπεδο πολύ χαμηλό εκτός και αν τους έχουν τάξει κάποιοι το επίπεδο δλδ του Έλληνα που θέλει ρουσφέτια και καλοπέρασει χωρίς να ιδρώσει. Φυσικά και δεν θα πάρουν ψήφο και δεν πρέπει να πάρουν ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ υπάρχουν και άλλα κόμματα μικρά ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ πριν είναι πολύ αργά. Όσο για το γήπεδο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας θα γίνει όσο και να το πολεμούν. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ... ΑΕΚ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ...
οχι και αριστερα ο τσιπρας ελεος,αριστερος με δεξια τσεπη και κατασκευαστικη εταιρια δεν υπαρχει,ολοι αυτοι που βγαινουν και τασονται κατα της αεκ και του γηπεδου τι ειναι;συριζα δεν ειναι; η μηπως δεν εισαι ενημερος για αυτα που θα βγουν να πουν;γηπεδο με εσας στην κυβερνηση το ξερουμε οτι δεν θα γινει,ποτε ο γιαννος δεν μπορει ποτε ο κ...ς του πονει λεει ο λαος μας,δηλαδη θα βρισκεται παντα κατι για να μπλοκαρετε την ανεγερση του γηπεδου,παντως αποτελει ιστορικο χρονικο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενα κομμα που εχει πολλες ελπιδες να γινει κυβερνηση,να πολεμαει με τον πιο αισχρο τροπο μια ποδοσφαιρικη ομαδα και τον ηγετη της,τοσο μισος για μια ομαδα(δεν θα παρετε δεκαρα τσακιστη,θα σας κανουμε γηπεδακι "συνοικιακο",σας εχουμε χ.... δεν θελουμε την ψηφο σας)δεν το εχουμε ξαναδει τοσο χρονια.
Το ψέμα και η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ
Μα τι καραγκιοζης ειναι αυτος, δεν ντρεπεται καθολου και τα βληματα που τον χειροκροτουν αυτοι ειναι για δεσημο, μαυρο μαυρο θα φας συνεχησαι τοις μαλ.....κιες
Οι πολιτικοι νομιζουν οτι μιλανε σε 5χρονα παιδακια
Εγώ, μάλλον, δικό του πανικό βλέπω, στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να περιορίσει τη χασούρα! Το κόμμα του ξεκίνησε τον πόλεμο, στην ΑΕΚ και τον λαό της! Προφανώς, πίστευαν ότι έχουν να κάνουν με... πρόβατα "λιμανίσιου τύπου" και όχι με υπερήφανους ΑΕΤΟΥΣ! Τώρα, είναι, πολύ αργά, για δάκρυα! Το άδικο, που διαπράττουν, θα το πληρώσουν, πολύ ακριβά! Απ' αυτόν τον πόλεμο, ένας θα είναι ο νικητής.... Η ΑΕΚ, ο ΛΑΟΣ της!!! ΕΜΕΙΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ!!!
Ουστ από εδώ. Δεν μπορείς να ελέγξεις τα στελέχη σου που βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του θέλεις να κυβερνήσεις κιόλας . Δεν πάτε να γ@@@@τε. Μας έχετε φλομώσει στο ψέμα και στην αντίδραση. Άντε μπράβο.
ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ . ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ . ΣΥΡΙΖΑ -Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ , ΑΒ -Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ( Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ,ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ) . ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ,ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΟΤΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ . ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΒ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΑ 20ΕΚ.Ε ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ . Ο ΑΒ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΤΖΟ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ .
Άρχισαν να σφίγγουν οι κ...οι. αδέρφια πάμε γερά, προλαβαίνουμε ακόμα και τώρα. Απόσυρση της προσφυγής και υψομετρική άδεια τώρα, αλλιώς ψήφο γιοκ.
Αδερφέ ακόμα και αν τα κάνουν αυτά που λες... πιστεύεις ότι θα ζοριστούν να κάνουν ΑΚΟΜΑ μία κωλοτούμπα αν και εφόσον βγουν κυβέρνηση....???
Δεν μπορείς να πάρεις τίποτα παραπάνω.. αν όμως το κάνουν (δεν μπορούν να το κάνουν) θα είναι καταδικασμένοι μετά να βλέπουν το χτίσιμο του γηπέδου σιωπώντας και φουντώνοντας μέσα τους.
Κανεις λαθος φιλε....μπορεις να παρεις.... ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ δηλωση Τσιπρακου οτι ακομα κι αν αλλαξει ο νομος η διαταξη για το γηπςεδο της ΑΕΚ θα μεινει η ΙΔΙΑ.... Αποσυρση της προσφυγης του δημου και ΔΗΛΩΣΗ οτι ΔΕΝ θα κανει καμμια αλλη προσφυγη κανεις ΑΚΟΜΑ κι ο Μαλλιος.... Υψομετρικη μελετη ΤΩΡΑ και εκδοση ΑΔΕΙΑΣ ΑΜΕΣΑ.... Και δηλωση δημου και τσιριζα οτι στηριζει το εργο ΩΣ ΕΧΕΙ και θα συνεχιστει το κτισιμο στο χωρο που δινει η αδεια..... Ειδες που μπορεις.....;;;;;
Εδώ κύριε Τσίπρα εσείς με τις πράξεις δείχνετε ότι δε θέλετε να γίνει γήπεδο.Η ΝΔ φταίει;
Ωραία τα τσουβάλιασε ο Τσίπρας όπως κάνουν και οι γαύροι (δημοσιογράφοι και οπαδοί) στα ραδιόφωνα με τις διαιτησίες, τις εύνοιες σε ομάδες κλπ. Αμ δε κύριε Τσίπρα! Δεν ξέρω τι θα κάνεις με τους κυνηγούς, πάντως το γήπεδο της ΑΕΚ δεν θέλεις να γίνει. Και ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ. Και τα στελέχη σου έχουν κάνει προσφυγή και μας προκαλούν κάθε μέρα. Άσε το τσουβάλιασμα κύριε Τσίπρα και απέσυρε την προσφυγή στο ΣτΕ. Όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.
ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ! ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ 2 ΔΕΞΙΕΣ (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΕ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ ! ! !
Οσο δεν τοποθετηται Σταρατα και ευθεως για το θεμα τοσο πιο πολυ δειχνει τις προθεσεις του να μην αφησει να γινει το γηπεδο οπως θελουμε
μας δουλευει ο ανθρωπος, δεν εξηγειται αλλιως...! η μαλλον ....ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...!
Ο τιγρης ειπε χθες αν ακουσατε καλα οτι πρεπει να ειναι παλαβος καποιος που δεν θελει καποιος το γηπεδο σε αυτην την περιοχη, με λιγα λογια μηπως σκεφτεται αν κωλησει τελικα τελειως με τους συριζαιους καποια αλλη περιοχη?
Δε χρειαζεται να ερθουν να μας το πουνε Τσιπρακο...το ξερουμε ηδη οτι αν βγειτε ουτε θα μας αφησετε να φτιαξουμε γηπεδο και θα καταργησετε τις εικονες γιατι ειστε ολοι σας Αθεοι !!!!!!!!!!!Ουστ ρε !!!!!!!!!!!!!!!
έχει και η διαστρέβλωση της αλήθειας όρια. δεν βρήκαν άλλο τρόπο να ξεφύγουν από τις αντιφάσεις τους και άρχισαν να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα.... δε μπορεί να τα ζούμε αυτά