Το περασμένο καλοκαίρι το πέρασε καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο (ο οποίος τον οδήγησε στο χειρουργείο) και να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Δεν χρειάστηκε, ωστόσο, και τόσο μεγάλη ...προσπάθεια για να επιστρέψει στο σκοράρισμα, αφού στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ως αλλαγή, έδωσε με δικό του γκολ τη νίκη στην ΑΕΚ απέναντι στον Αχαρναϊκό, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Και ήταν να μην πάρει μπροστά, αφού στη συνέχεια διατήρησε τη σχέση του με τα δίχτυα... ζεστή και απέναντι στην Καλλιθέα πέτυχε και το πρώτο του φετινό χατ τρικ, περνώντας στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της ΑΕΚ, με 8 γκολ. Ο «Μπρέλε» μίλησε στο SDNA τόσο για την επίδοσή του στο κυριακάτικο ματς, όσο και για τη δήλωσή του αμέσως μετά, ότι του κάνει... καλό η αναζήτηση κι άλλου φορ από την Ένωση. Μια τοποθέτηση η οποία σίγουρα είναι έξω από τα συνηθισμένα.
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Επαγγελματιας 100%. Ανθρωπος ομαδας, χωρις βεντετισμους, μαχητικος και σκυλος για τον αντιπαλο, χαμογελαστος για τους συμπαικτες. sir Ιβαν Μπρεσεβιτς. ΑΝΑΝΕΩΣΗ NOW
Τετοιους παιχτες-αθλητες-ανθρωπους χρειαζεται η ομαδα. Ιβαααααν Μπρρρρρρερεεεεεεεεεσεβιτς . Στην εντεκαδα της καρδιας μας,εχεις παρει τη φανελα βασικου σπιτι σου.
Ευχαριστουμε πολυ Ιβαν! Φυσικα θα μεινεις!
Τετοιους παιχτες-αθλητες-ανθρωπους χρειαζεται η ομαδα. Ιβαααααν Μπρρρρρρερεεεεεεεεεσεβιτς . Στην εντεκαδα της καρδιας μας,εχεις παρει τη φανελα βασικου σπιτι σου.
axizeis na eisai sthn AEK me to spathi sou!!
Μου αρέσει ο τρόπος που μιλάς Ιβαν, δείχνει το χαρακτήρα σου! Αν συνεχίσεις έτσι, δεν βλέπω γιατί, να μην εισαι μαζί μας στην Α εθνική
TETOIOΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΛΕΙ Η ΑΕΚΑΡΑ . ΑΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΙΒΑΝ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ,ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ;;;
Και καλός χαρακτήρας και κάνει τη δουλειά του. Στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό. Τέτοιοι παίκτες είναι χρήσιμοι όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Απαραίτητος του χρόνου.
Tι αστεια ιστορια ειναι αυτη? Κοιτα μην διωξετε το παιδι,και επιπεδου Αλμειδα (πριν 2 χρονια ) επιθετικο να παρουμε λιγες ομαδες θα χουν στο ροστερ Μπρεσεβιτς.
ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΙΒΑΝ !!!!!!!!!!!
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΟΛΚΗΣ. ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ, ΑΜΠΑΛΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.
μπράβο αγόρι μου να σαι καλά να τους καρφώνεις...
def κανε αυτο που κανεις το κανεις ΠΟΛΥ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΑ σε ευχαρηστουμε ιβαν......ΤΕΛΟΣ