Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Φωνάζει για τη διαιτησία ο Σπανός

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου καλεί τη ΚΕΔ να αναλάβει τις ευθύνες της


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα παράπονα του για τις διαιτησίες που είχε ο Ατρόμητος στα παιχνίδια με Καλλονή, ΑΕΚ και Πανθρακικό έκανε ο Γιώργος Σπανός ζητώντας από τα μέλη της ΚΕΔ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να θωρακίσουν το 50-50.
Η δήλωση του ιδιοκτήτη του Ατρομήτου, Γιώργου Σπανού, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
«Μετά από την ακύρωση κανονικού γκολ από τον βοηθό Ευθυμιάδη στο ματς με την Καλλονή που μας στέρησε δύο βαθμούς καθώς και την άδικη αποβολή του Πίτου Γκασία από το διαιτητή Σιδηρόπουλο στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ, το κακό τρίτωσε με το ανύπαρκτο πέναλτι που κατελόγισε ο διαιτητής Παπαπέτρου χθες στην Κομοτηνή και το οποίο αν δεν είχε δοθεί σίγουρα με την εικόνα του αγώνα θα είχαμε φύγει νικητές. Κύριοι της ΚΕΔ πρέπει επιτέλους να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να αναγνωρίσετε τα λάθη σας όπως κι εμείς αναγνωρίζουμε τα δικά μας λάθη. Βρείτε τις λύσεις για να θωρακίσετε την ισονομία και το 50-50% για όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες ορίζοντας ικανούς και έντιμους διαιτητές γιατί τα περιθώρια στενεύουν...»




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ