ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: Περιβολίων
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάριος Λαμπρόπουλος
Με 3-0 επικράτησε του Πανιωνίου ο Πλατανιάς στο γήπεδο των Περιβολίων, πέτυχε την 3η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη (21 β). Καλύτεροι οι Κρητικοί σε όλο το ματς απέναντι σε έναν Πανιώνιο που συνεχίζει να προβληματίζει και να μένει χωρίς νίκη μακριά από την Πλατεία.
Καλύτερος ο Πανιώνιος στα πρώτα λεπτά του ματς. Ισορρόπησε ο Πλατανιάς μετά το πρώτο 20λεπτο, πήρε τα «ηνία» του ματς και έκανε παιχνίδι.
Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από το 22' ως το 40' για τους Χανιώτες. Στο 22' σου του Αγκιλέρα έφυγε άουτ. Στο 36' ο Μιλούνοβιτς είδε τον Γιαννακόπουλο να τον «νικάει» σε εκτέλεση φάουλ. Στο 39' τριπλή χαμένη ευκαιρία με τους Τόρες (δύο προσπάθειες), Μπεριάν.
Στο β' μέρος, ωστόσο, ήρθαν και τα γκολ για τους γηπεδούχους. Στο 55' ο Μιλούνοβιτς με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 59' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες. Αποβλήθηκε ο Οικονόμου για τον Πανιώνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 69' ήρθε και το δεύτερο γκολ με τον Μιλούνοβιτς και πάλι. Μετά από απόκρουση του Γιαννακόπουλου σε σουτ του Γουνδουλάκη, ο Σέρβος επιθετικός έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα των «κυανέρυθρων».
Ο Πλατανιάς συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, όπως αυτή με τον Τόρες στο 81'. Δευτερόπελτα προηγουμένως, ο Πανιώνιος με τον Μπουμάλ είχε χάσει μοναδική ευκαιρία να μπει ξανά στο ματς (δοκάρι σε σουτ μέσα από την περιοχή).
Το τελικό 3-0 έγραψε ο Τόρες στο 84' δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπα, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Τέτε, Αγκιλέρα, Μπεριάν(68' Γουνδουλάκης), Τσουράκης(85' Μαχαμάτ), Μιλούνοβιτς(76' Ζαραδούκας), Τόρες
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Μητρόπουλος, Σιώπης(58' Κόρμπος), Ιμπαγάσα(74΄Μπούζας), Μπουμάλ, Κολοβός(65' Πάνος), Γιάννου
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Η καλύτερη απόλαυση μετά τον υποβιβασμό του νιόνιου, θα ήταν να τον ρίχναμε εμείς!
Δυσκολο φετος να πεσει λογω της γνωστης κουμπαριας μπουλη-ντορας ... Οποτε μας βλεπω του χρονου να τον ριχνουμε εμεις !!
Όταν ήμουν μικρός δεν πήγαινα πολύ συχνά γήπεδο, και λόγω του ότι ο νιόνιος ήταν στη γειτονιά και συγγενικό σωματείο, τον έβλεπα εξίσου συχνα με ΑΕΚ που ήταν η ομάδα μου, του πατέρα, και του παππού μου που γεννήθηκε Μικρασία. Αυτά τα ρεζιλίκια με τα σκαψίματα, με την προσπάθεια να εμφανίσουν την ΑΕΚ ώς "κλέφτη προσφύγων φιλάθλων" και τελικά η παραρτηματοποίηση από το γαύρο, με έκαναν να τους αντιπαθώ και πλέον έυχομαι να πέσουν μπας και γλυτώσουν αυτό το ξεφτυλίκι. Μετά όμως, σκέφτομαι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πως όλα αυτά είναι οι τελευταίες προσπάθειες για αέρα του μελλοθάνατου. Αυτό είναι ο νιόνιος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μια συνοικιακή ομάδα χωρίς μέλλον. Κρίμα.
ΠΡΟΣ ΑΕΚ365. ΕΠΑΙΖΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ? ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ. Aπάντηση: Υπήρχε αγώνας κυπέλλου
ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΠΡΟΣ ΑΕΚ365. ΕΠΑΙΖΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ? ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
Γιουσουφάκια πανιωνάκια ( τέτοιοι είσαστε στο γαύρο) είσαστε πολύ τυχεροί που μάλλον δεν θα σας ξαναβρούμε στην super league .
sta tartara ki akoma parakatw