Με απόφαση του αθλητικού δικαστή ο προημιτελικός του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό κατακυρώθηκε στον Ολυμπιακό.
Αρχικά ο αθλητικός δικαστής είχε δηλώσει αναρμόδιος να εκδικάσει την υπόθεση, ωστόσο ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ που τον υποχρέωσε να την εκδικάσει, καθώς ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αναλαμβάνει και τις υποθέσεις του Κυπέλλου εφόσον αφορούν ομάδες της Α1.
Ακολούθησε η αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός μέχρι να... διαλευκανθεί η κατάσταση και τελικά ο αθλητικός δικαστής το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε δεκτή την καταγγελία του Ολυμπιακού, στερεί από τον Παναθηναϊκό την πρόκριση και την απονέμει στους Πειραιώτες. Πλέον η ΕΟΚ, ως διοργανώτρια του Κυπέλλου, καλείται να ορίσει τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία. Λόγω των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στην Ευρώπη, το πρώτο κενό υπάρχει την εβδομάδα μεταξύ 16 και 22 Φεβρουαρίου (καθώς ήταν προγραμματισμένο αρχικά να γίνει στις 21/2 ο τελικός). Πάντως η πλευρά του Παναθηναϊκού διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ. Υπενθυμίζεται πως ήδη στον τελικό έχει προκριθεί ο Απόλλων Πατρών νικώντας στα ημιτελικά τη Νέα Κηφισιά.
Η απόφαση:
"Η απόφαση: ΔΕΧΕΤΑΙ την από 13-10-2014 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ .ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την απώλεια αγώνα Κυπέλλου της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ στον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α την 9-10-2014 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θρυλε γερα (ξανα)παρτο στα χαρτια!!!
Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια; Οι Αγγελοπουλοι δν τιμωρουνται, η διαιτησια τους παει τραινο οταν ζοριζονται, παιρνουν προκριση στα χαρτια βασιζομενη σε εκδικαση ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ενστασης κ ολα καλα. Η γαυρικη παραγκα χτιζεται στο μπασκετ με γερα θεμελια.
δεν το πιστευω!!!!
O ΟΣΦΠ το πήρε στα χαρτιά? Έλα ρε, δεν το πιστεύω....άκου να δεις κάτι περίεργα πράγματα φίλε μου....ρε ΟΥΣΤ.....
τικ-τοκ....και στο μπασκετ.
Φερτε πισω και τον Μπαρτζοκα ομως τωρα .... νουμερα ε νουμερα .
Όχι δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι αδύνατον, ο γαυροgay πήρε παιχνίδι στα χαρτιά πώς γένεν αυτό? Είστε όλοι ανήθικοι και πρέπει να ντρέπεστε για αυτά που λέτε. Όλοι σας και μόνοι μας, 1455 πρωταθλήματα, 852 κύπελλα και δυο τάπερ μπεεε.
πρόκριση όπως μόνο αυτός ξέρει! Αυτό τους αξίζει.. χάρτινοι!
Kλασσικος...
Η ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ?.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.