Η νέα ταινία Ράμπο ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα με τον Σιλβέστερ Σταλόνε να επιβεβαιώνει μέσα από το λογαριασμό του στο twitter τις φήμες που ήθελαν μια νέα ταινία Ράμπο.
Συγκεκριμένα, ο Σταλόνε ανέφερε ότι θα γυρίσει τη βιογραφία ενός γκάνγκστερ για τον Γκρέγκορι Σκράπα, αφού τελειώσουν τα γυρίσματα του «Ράμπο: Τελευταίο αίμα».
Η ανακοίνωση έρχεται επτά χρόνια από την τελευταία εμφάνιση του βετεράνου του Βιετνάμ στη μεγάλη οθόνη, για την ταινία «Ράμπο». Ο 69χρονος ηθοποιός είχε αναφερθεί στην επιθυμία του να «βγάλει» τον Ράμπο στη σύνταξη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

εεελεεοοοος...οχι αλλο καρβουνο!!!
Ράμπο τελείωνε, γιατί θέλω να σφουγγαρίσω...
ας ελπισουμε να μην ειναι το ιδιο αθλιο με το τελευταιο Ροκι
αμην και ποτε