"Δεν υπάρχει κανένα έδαφος για καμιά συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, αλλά και με το Ποτάμι και με το κόμμα που έφτιαξε ο Γ. Παπανδρέου" τονίζει σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, και υποστηρίζει: "Και τα τρία αυτά κόμματα κινούνται στην ίδια κατεύθυνση και βρίσκονται στην ίδια κοίτη. Αυτό που ζητάνε είναι να υπάρξει στη χώρα ένας δεύτερος γύρος μνημονιακής καταστροφής, χειρότερος από τον πρώτο".
Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη «αυτή την ώρα εναλλακτική λύση είναι μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ριζοσπαστική Αριστερά που απευθύνεται σε όλο τον λαό, σε όλους τους πολίτες. Μπορεί να διαμορφώσει μια νέα λαϊκή ενότητα με αισιοδοξία, ελπίδα για ένα μέλλον ανόρθωσης και ανασυγκρότησης. "Είμαστε βέβαιοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιτύχει μια πολύ μεγάλη νίκη που θα του διασφαλίσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για μια προοδευτική ανατροπή στη χώρα μας, για να γίνουν οριστικά παρελθόν η τρόικα και τα μνημόνια και να ανοίξει καινούργιος προοδευτικός δρόμος ανασυγκρότησης και ανόρθωσης για την Ελλάδα. Αυτή είναι η σιγουριά με την οποία βαδίζουμε σε εκλογές. Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει το δικό μας μήνυμα και θα το στηρίξει με αποφασιστικότητα και συντριπτική πλειοψηφία".
Για το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου τόνισε; "Είναι θλιβερό να θέλει να ξανασώσει τη χώρα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου. Την έσωσε μία φορά, δεν χρειάζεται και δεύτερη. Φτάνει πια η καταστροφή. Το ότι εξήγγειλε κόμμα μόνο ως ανέκδοτο και φαρσοκωμωδία μοιάζει. Πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός θα του γυρίσει συντριπτικά την πλάτη".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Θα συνεργαστείτε με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ ...στην αντιπολίτευση πάλι!!! Μαύρο στο σύριζα!!!
To σχεδιάκι του ΤΣΙΡΙΖΑ: Παραμυθιάζουμε τον Κουνέλη και καλά πως θα τον βάλουμε πρώτο στο Επικρατείας και 15 άλλους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ στις λίστες, δεν ψηφίζει για Π της Δ., πάμε σε εκλογές, μετά τον πετάμε σαν στιμένη λεμονόκουπα, τώρα λέμε μετά βδελυγμίας όχι σε ΒΕΝ. ΓΑΠ και ΠΟΤΑΜΙ γιατί κόβουν ψήφους από τον ΤΣΙΡΙΖΑ ενώ αντιθέτως κολακεύουμε τον ψεκασμένο ΚΑΜ αφού κόβει ψήφους από Σαμαρά. Φυσικά, μετά θα αδειάσουν αδίστακτα και τον ψεκασμένο που δεν θα καταλάβει από που θα του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ 'ρθει. Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο εκτός από τους αντιπάλους της Α.Ε.Κ μας...
Οι συνεργασίες ουσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλες... Μετά τους Γιάννα Αγγελοπούλου, Μαριάννα Λάτση, Βαρδή Βαρδινογιάννη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Κωνσταντίνο Μίχαλο (Πρόεδρος ΕΒΕΑ), Θεόδωρο Φέσσα (Πρόεδρος ΣΕΒ), έχουμε και διεθνή στηρίγματα της φτωχολογιάς, όπως: Κουρτ Μπάγιερ: “Αναφανδόν υπέρ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τάσσεται ο Αυστριακός, πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας” (http://fadomduck2.blogspot.gr/2015/01/blog-post_66.html). Άσμουσεν:... ΣΥΝΕΧΕΙΑ “Μαραθώνιες”, μυστικές συζητήσεις του υφυπουργού Εργασίας και πρώην στελέχους της ΕΚΤ με ανώτερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (http://uk.businessinsider.com/jorg-asmussen-is-in-talks-with-syriza-2014-12). Der Spiegel (ναυαρχίδα της γερμανοβιομηχανικής ελίτ): “Δίκιο έχει ο Τσίπρας” (http://www.bankwars.gr/2015/01/der-spiegel-%CE%94%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%BF-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%A4%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-die-welt-%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%88/). N. Y. Times: “Να αναβάλει την πληρωμή δόσεων η Ελλάδα, χαρισματικός ο Αλ. Τσίπρας!” (http://www.avgi.gr/article/5189109/n-y-times-na-anabalei-tin-pliromi-doseon-i-ellada-xarismatikos-o-al-tsipras-).
Ελατε να μας σωσετε.Σας περιμενουμε.Ζουνε στο ονειρο της αυτοδυναμιας.
Ετσι μπραβο αγορι μου για αυτο σας παω εσας τους συριζαιους γιατι ειστε εξυπνα πουλια! Δηλαδη δε συνεργαζεσαι με νδ,πασοκ,γαπ,ποταμι το κκε δε σε θελει γιατι δεν ειναι ξεφτυλισμενο κομμα, ανεξαρτητοι ελληνες δεν μπαινουν....αυτοδυναμια δεν κανεις....ενδιαφερον Ρε λες να λεει ψεματα ο συριζα και εν τελει για την εξουσια να συνεργαστει; μπαααα ο συριζα μας εχει δειξει οτι λεει μονο αληθειες με μπροσταρη τον βασιλοπουλο!