Quantcast
247 ΣΧΟΛΙΑ

Ανακοίνωση ORIGINAL 21 προς ΣΥΡΙΖΑ: Είστε μαζί μας ή απέναντι μας;

Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ καλεί το κόμμα που στηρίζει την δημοτική παράταξη Φιλαδέλφειας που προσέφυγε κατά του νόμου για το γήπεδο της ΑΕΚ να ξεκαθαρίσει προεκλογικά αν θα καταργήσει το νόμο αν εκλεγεί - Παράλληλα ενημερώνει το κόσμο για την συνάντηση με τον δήμαρχο και... ξεβρακώνει τον ψεύτη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Το τελευταίο διάστημα αναλάβαμε την πρωτοβουλία και δώσαμε το παρών σε δύο Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου
Ν. Φιλαδέλφειας ενώ πραγματοποιήσαμε και μία απ ευθείας συνάντηση με τον Δήμαρχο όπου διαπιστώσαμε ορισμένα πράγματα τα οποία θέλουμε να γνωστοποιήσουμε σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ.

Η ποιο ξεκάθαρη διαπίστωση είναι ότι έχουμε απέναντι μας, εχθρό και πολέμιο του σχεδίου για τη δημιουργίας της "Αγιά Σοφιάς" στον ιστορικό χώρο της Ν. Φιλαδέλφειας , τον Άρη Βασιλόπουλο, τον άνθρωπο που δυστυχώς μία μειοψηφία Φιλαδελφιωτών έχρισε Δήμαρχο της προσφυγικής γειτονιάς μας, που για κάθε ΕΝΩΣΙΤΗ, όπου και αν κατοικεί, είναι το σπίτι του. Ο νεόκοπος πολιτικός που βρήκε την ευκαιρία μέσω του ζωτικού ζητήματος της ομάδας μας να κάνει επαναστατική γυμναστική, εκτός από ανακόλουθος στις απόψεις του είναι και μεγάλος ψεύτης.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που μας είπε ότι το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας που ψήφισε το καλοκαίρι η Βουλή, μέσω του περιβόητου άρθρου 82, ανοίγει την κερκόπορτα για να δοθούν τα άλση σε ιδιωτικά συμφέροντα. Ο δραστήριος "πολιτικός" βέβαια ξέχασε να μας πει ότι το άρθρο 82 (που μετά την απόσυρση του Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης από το νομοσχέδιο έγινε άρθρο 43) που ψηφίστηκε για να στηρίξει το άρθρο 81 που ενδιέφερε εμάς (έγινε άρθρο 42 για το ίδιο λόγο), καταργήθηκε μετά από μερικές ημέρες με την ψήφιση νέου νόμου (του 4280)ακριβώς για να μην μπορεί να γίνει αυτό για το οποίο ο "ευαισθητοποιημένος οικολογικά" Δήμαρχος μας εξέφρασε τους φόβους του (sic) ρίχνοντας την μπανανόφλουδα και όποιος την πατήσει.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που μας είπε ότι σύμφωνα με μετρήσεις που έκανε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, το παλιό γήπεδο καταλάμβανε 24 στρέμματα ενώ το νέο που προβλέπετε να δημιουργηθεί με το σχέδιο της "Αγιά Σοφιάς" θα καταλαμβάνει 23,5 στρέμματα. Δηλαδή, ο τσακωμένος με την αλήθεια Δήμαρχος, επικοινωνεί προς τα έξω ότι το σχέδιο "Αγιά Σοφιά" είναι φαραωνικό και θα καταστρέψει το Άλσος γνωρίζοντας ότι κοροϊδεύει την κοινή γνώμη και κυρίως τους κατοίκους της Ν. Φιλαδέλφειας και εναντιώνεται σε ένα σχέδιο που προβλέπει ελάχιστους εμπορικούς χώρους οι οποίοι περιορίζονται σε ένα καφενείο, σε ένα παραδοσιακό κουρείο και σε ένα στιλβωτήριο !!! Ξεχνάει να αναφέρει ότι τα επιπλέον στρέμματα δίνονται στην ΑΕΚ όχι για να χτίσει πάνω σε αυτά ανύπαρκτα εμπορικά κέντρα αλλά για να αποσυμφοριστεί ο χώρος μπροστά από τις παρακείμενες κατοικίες της οδού Καππαδοκίας μεταφέροντας τα όρια του γηπέδου 17 μέτρα ανατολικά και 5 μέτρα βόρεια έτσι ώστε να δημιουργηθεί πεζόδρομος που θα κάνει ποιο ασφαλή τη λειτουργία του γηπέδου τις δύο φορές το μήνα που θα παίζει εκεί η ομάδα και θα διευκολύνει την πεζή πρόσβαση των επισκεπτών του Άλσους.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που κάλεσε άρον άρον Δημοτικό Συμβούλιο την προτελευταία ημέρα του χρόνου προκειμένου να προλάβει την προθεσμία υποβολής προσφυγής στο ΣτΕ εναντίον της απόφασης του Δασαρχείου (που αυτός ερμηνεύει ως διοικητική πράξη) να απορρίψει το αίτημα του για αναδάσωση και των 2,4 στρεμμάτων του Άλσους που παραχωρήθηκαν στην ΑΕΚ, ξεχνώντας όμως να αλλάξει την απόφαση που στις 23/10/2013 είχε ψηφίσει το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και με την οποία είχε εγκριθεί η επιστροφή στην ΑΕΚ της έκτασης που για πολλά χρόνια και εντελώς παράνομα καταλαμβάνουν και χρησιμοποιούν ως πάρκινγκ τα δημοτικά απορριμματοφόρα πίσω από την παλιά Θύρα 21 (ο Δήμος δηλαδή ζητάει από το Δασαρχείο να κρίνει αναδασωτέα μία έκταση που από πέρυσι έχει αποφασίσει να μας επιστρέψει για να προστεθεί στο οικόπεδο μας, χωρίς να έχει πρώτα αναιρέσει αυτή την απόφαση !!!) . Αυτός ο "επαναστάτης" φρόντισε να καλέσει και τα "υπό κατάργηση" ΜΑΤ για να απομακρύνουν μόνο εμάς, τους "τραμπούκους" και "μπράβους ", από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αποδεικνύοντας τη φασιστική νοοτροπία τόσο του ίδιου όσο και των μελών της παράταξης του που κρυπτόμενοι πίσω από τις ασπίδες των μισητών κατά τα άλλα ματατζήδων και φορώντας βέβαια πάντα τις παλαιστινιακές μαντίλες τους, μας έκαναν χειρονομίες.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που στη συνάντηση που είχαμε μαζί του μας εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη των Ερασιτεχνικών τμημάτων μας επειδή το σχέδιο για την "Αγιά Σοφιά" δεν προβλέπει εγκαταστάσεις για τη στέγασή τους , όταν τα τμήματα αυτά ταλαιπωρούντε διαρκώς αναζητώντας έδρα για αγώνες και προπονήσεις και συναντούν την επανηλλειμένη άρνηση του Δήμου να συμβάλει στη λύση του προβλήματος. Το μίσος τους για την ΑΕΚ τους κάνει να φτάνουν στο σημείο να απειλούν ότι θα προσφύγουν εναντίον του παραχωρητηρίου του οικοπέδου μας που εκδόθηκε το 1934 και θα ζητήσουν την ανάκληση του, χρησιμοποιώντας ως επιχειρήματα αυτά που αναφέρει για τη στέγαση όλων των τμημάτων !!!

Πρόκειται για τον άνθρωπο που η "οικολογική του ευαισθησία " χτυπάει κόκκινο για το θέμα του γηπέδου μας αλλά για το καθόλα παράνομο κτίσμα του Κεντάυρου εξαγγέλλει ότι θα ξεκινήσει τη διαδικασία τακτοποίησης και νομιμοποίησης του (και δεν είναι μόνο η καφετέρια Κένταυρος παράνομα χτισμένη μέσα στο Άλσος).

Ο ανθρωπάκος αυτός και η παράταξη του που μας είπαν τα παραπάνω ψηφίστηκαν και είναι δημοτική αρχή με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και έφτασε πλέον η ώρα που το κόμμα τους θα πρέπει να πάρει θέση και να μας πει αν στηρίζει τον απίθανο αυτό τύπο με τα ψέματα και τις παλινωδίες του. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών να ξεκαθαρίσει, χωρίς γενικότητες του τύπου "όλοι θέλουμε να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ", αν ερχόμενος στην εξουσία θα καταργήσει το νόμο που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, όπως ο απίθανος Βασιλόπουλος υπονόησε σε πρόσφατη συνέντευξη του, για να γνωρίζει και ο κάθε ΑΕΚΤΖΗΣ ψηφοφόρος τι θα ψηφίσει. Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες και όλοι θα ψηφίσουμε για τη ζωή μας και επειδή η δική μας ζωή είναι η ΑΕΚ, θα πρέπει να γνωρίζουμε ξεκάθαρα τι πρόκειται να κάνει το κόμμα αυτό για το θέμα του γηπέδου μας.

ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΠΛΕ ΕΝΩΣΙΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 62 CLUBS ΤΗΣ ORIGINAL ΑΛΛΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ .

ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ . ΣΤΙΣ 25 ΓΕΝΑΡΗ, ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
ORIGINAL 21

 


Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Ότι_θέλω_εγώ_κάνω - 5/1/2015 13:49

Μπραβο παιδια ετσι πρεπει να σκεφτομαστε...μαυρο στο ΣΥΡΙΖΑ επειδη ειμαστε ΑΕΚ και θελουμε γηπεδο...ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ....ΓΙΑΤΙ?? ΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ... Υ.Γ. το θεμα του γηπεδου προφανως κολλαει για καποια συμφεροντα...ειναι η μιζουλα στη μεση ? ειναι πολιτικη αναδειξη του κυριου? δεν γνωριζω...παντως αλλο η ΑΕΚ και αλλο η ΕΛΛΑΔΑ μας πανω απ ολα ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!

argyris_21 - 6/1/2015 00:39

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ

kitrinos_achaios - 5/1/2015 19:45

Εσύ πάνω από όλα είσαι κομματόσκυλο... Μπες στο site του σύριζα να εκφράσεις τις απόψεις σου.

Στη σκεπαστή μπροστά 9®11 - 5/1/2015 16:56

@trelos AEK σωπα ρε μεγαλε σοβαρα τωρα? επειδη ειναι η αδερφη σου στο ΣΥΡΙΖΑ (o ιδιος το ειχες πει) εισαι εσυ και η οικογενεια σου ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ θα μας πεις τωρα ''παντως αλλο η ΑΕΚ και αλλο η ΕΛΛΑΔΑ μας πανω απ ολα ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!'' ????? ελα πες την αληθεια το προσωπικο μας συμφέρον ειναι πανω απ ολα, να βολευτούμε καπου σαν κλασικος ΕΛΛΗΝΑΣ που εισαι......πανω απο ολα ειμαστε AEK μεγαλε και επειδη οι περισσοτεροι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δεν ειμαστε ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ θα μαυρισουμε οποιοδηποτε κομμα παει κοντρα στη... Συνέχεια AEK και στην συγκεκριμενη περιπτωση είναι το κόμμα σου o ΣΥΡΙΖΑ! ετοιμασου να δεις την δυναμη του λαου της AEK στις 25 του μηνα!

kitrinomauro_aigaio21 - 5/1/2015 08:40

Aααασε μας ρε ....''γνησια''....και συ !!! Που θα βγαλεις και ανακοινωση κι ολας !!! Στους ομοιους σου , τους αριστερους τα λες ? Και εχεις το θρασος , να ρωτας ακοοοομμααα αν ειναι μαζι μας (ο ΣΥΡΙΖΑ) η απεναντι μας ? Πλακα μας κανετε ? Τωρααα καταλαβαμε ποιοι τον ψηφισαν τελικα !!!! Μπραβο σας εσεις της γνησιας !!! Γιαυτο τωρα ψαχνεστε (ΑΚΟΜΑ) με ανακοινωσεις !!! Απο που κι ως που βγαλατε ανακοινωση εσεις ? Ως τι δλδ ? ΠΑΕ ΑΕΚ δεν εβγαλε ...και βγαλατε εσεις στους ομοιους σας αριστερους ??? Βεβαιως ...... Συνέχεια και δε τη διαβασα !!! Σιγα μη διαβασω την ... ''Οικογενειακη Παρεξηγηση '' γνησιας - συριζα !!! Αφου ακομα ρωτατε εσεις της γνησιας...αν ειναι μαζι μας αυτη η λεπρα ονοματι συριζα ...ξανα μπραβο σας !!!! Το οτι ειστε αριστεροι εσεις της γνησιας το ξερουμε .....Οτι τους ψηφισατε ...κι αυτο το ξερουμε.... το τι εχετε κανει στο παρελθον στην ΑΕΚ ... και βεβαια το ξερουμε και δε το ξεχναμε βεβαιαως ,.... το ποτε θα αφησετε την ΑΕΚ ησυχοι δε ξερουμε ακομα .... Ελπιζουμε ομως !!! Τιγρη...ανεβασε μανικια , και ξεκινα και με τους δυο .... ξερεις ποιους ... Αντε για να.... τελειωνουμε επιτελους !!!

argyris_21 - 6/1/2015 00:27

Ναι ρε είμαστε αριστεροι γιατι γουσταρουμε,και σαν original μια ζωη αυτοι τη γραμμη ειχαμε και θα συνεχισουμε να εχουμε.Αμα δεν καταλαβαινεις τι ακριβως λεει η ανακοινωση δεν σου φταιει κανεις αλλα το κολλημενο μυαλο σου.Πολλοι απο την R οντως ψηφιζουν συριζα και εγω προσωπικα συριζα θα ψηφιζα ομως αυτο που θελουν να περασουν ειναι πως βαζουν την Αεκ πάνω απο ολουσ και απο ολα ακομα και να μαυριζουν το κομμα που πιθανον θα υποστηριζαν.Οσο για τον τιγρη μην εισαι τοσο παθιασμενος... Συνέχεια γιατι και αυτοσ απο πραξεις είναι τελείως απαθης.

kitrinos_21 - 5/1/2015 18:41

δεν είμαι από χρονια στην οριτζιναλ και για πολύ καιρό ήμουν και απέναντι.. αλλα πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τους κατηγορείς.. γιατί είναι αριστεροί; η για την ανακοίνωση που δε διάβασες; στη πιο ενωτική ανακοίνωση που εκφράζει όλο τον κόσμο της ΑΕΚ και εκθέτει τον δήμαρχο και το κόμμα του εσύ απαντάς με την δεξιά σου μισαλλοδοξία και τους κολλας κομματικές ετικέτες.. αυτοί σήμερα βάζουν πάνω από όλα την ΑΕΚ.. εσύ και κάποιοι άλλοι που βρήκατε ευκαιρία να προπαγανδίσετε υπέρ των... Συνέχεια φαντασμάτων έχετε την δύναμη να το κάνετε;.. ο ΑEKτζής όταν χρειάζεται ξέρει να κρίνει και να προστατεύει την ομάδα του από όσους την στοχοποιούν και βάζουν ταφόπλακα στα όνειρα του.. δεν έχει ανάγκη από πεφωτισμένους και φτηνούς προπαγανδιστές..

kitrinomauro_aigaio21 - 5/1/2015 21:21

Kitrinos.... Τι απ ολα σενοχλεισε ? Το τους λεω αριστερους ...που ειναι και τρο ξερουμε ολοι ? Ηηηη οτι δε διαβασα την ανακοινωση ? Διαβασε λοιπον και παλι το εξης : Καταρχην .... γραφω μεσα πως... τετοιες ανακοινωσεις στους εχω διαβαζει....παρα πολλες !!! Οταν εχουν κανει το κακο ηδη στην ΑΕΚ σε πολλα πραγματα στο παρελθον οπως πχ... το 2005 με τον Τιγρη που δεν τον αφησαν να μπει στην ερασιτεχνη οπου και τοτε ηθελε να μας κανει γηπεδο....και το λεω αυτο επειδη ειναι καριο , και αφορα παλι το γηπεδο !!!... Συνέχεια Τωρα....γιατι για μενα φταινε και τωρα ??? Γιατι ξερω παρα πολλα μελη της που ως....αριστεροι ψηφισαν τον ΑΒ , που τους ειχε πει αλλα ...και τωρα που νιωθουν....''κορο'ι'δα'' λογω ΑΒ...βγαζουν ανακοινωση... !!! Και ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως και γω απο το 2004 ειμαι απεναντι τους !!!! Και γω προσωπικα δε περιμενω την γνησια να με ξεσηκωσει για το γηπεδο απο μια ανακοινωση !!!! Εγω εχω ξεσηκωθει ...πολυ πιο πιο πριν αυτοι της γνησιας ψηφιζαν τον ΑΒ !!! και κατι τελευταιο ...δεν ειμαι ουτε δεξιος ουτε αριστερος , ουτε κεντροος ! Ειμαι ΑΕΚ και με οποιον θελει το καλο της !!!! Και για μενα ο Σαμαρας εβγαλε Νομο ''φωτογραφια'' για το γηπεδο !!!! Καλα Θεοφανεια ....

GPT21 - 5/1/2015 15:15

Αριστεροι ειμαστε και γουσταρουμε. Συριζα ομως δεν θα ψηφισουμε υπαρχουν και αλλα κομματα δεξιε

bladerunner1924 - 5/1/2015 14:38

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

stefan21 - 5/1/2015 23:18

Δεν γνωριζουν την δυναμη μας!Θα μαθουν ομως!

djkissas - 5/1/2015 22:45

ΜΑΥΡΟ, ΜΑΥΡΟ, ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΟ!!!!

sid - 5/1/2015 22:43

Αν και έχω διαφωνήσει σε πολλά θέματα... μου έρχεται να φωνάξω : ΑΕΚ ΟΛΕ ORIGINAL.-

djkissas - 5/1/2015 22:41

ΜΑΥΡΟ, ΜΑΥΡΟ, ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΟ!!!!

djkissas - 5/1/2015 22:37

ΜΑΥΡΟ, ΜΑΥΡΟ, ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΟ!!!!

christ_21 - 4/1/2015 21:40

Μπομπα η ανακοινωση! Μπραβο μαγκες, να παρουν το μηνυμα.

asagagr - 5/1/2015 21:50

μπράβο στην original, πολύ σωστή κίνηση! πρόταση: μήπως να στείλουμε ο καθένας μας από ένα μικρό email στο [email protected]; δεν χρειάζονται πολλά λόγια απλά λίγο να πιέσουμε τα πράγματα...

vagkont - 4/1/2015 22:13

ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παρακαλώ να στείλετε αυτή την ανακοίνωση σε όλα τα ΜΜΕ και να κάνετε τα αδύνατα δυνατά να παίξει παντού. ΜΑΥΡΟ στο ΣΥΡΙΖΑ που παίζει με τα όνειρα της αγαπημένης μας ομάδας και το μέλλον της πατρίδας μας. 1,5 εκατομμύριο ενωσίτες μπορούμε να δώσουμε ηχηρό μήνυμα στις κάλπες, για να σώσουμε την πατρίδα μας και κυρίως το ΟΡΑΜΑ μας!!!

amos - 5/1/2015 19:01

Αδέρφια, ζω στην Γερμανία απο το 62 και έστειλα την ανακοίνωση σε περίπου 10 ΜΜΕ. Κάντε όλοι το ίδιο να τους ταρακουνήσουμε.

ozi - 4/1/2015 23:32

Λοιπόν δεν σχολιάζω σχεδόν ποτέ για το Γήπεδο γιατί δεν έχω ούτε τις γνώσεις ούτε την πληροφόρηση για αυτά που κατά καιρούς γίνονται. Βλέπω πολλούς να λένε 'Μάυρο στο Σύριζα" κτλ.Πρέπει να καταλάβετε ότι το γήπεδο όπως και πολλά άλλα είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης.ΟΧΙ απειλών και αφορισμών. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή την στιγμή εν δυνάμει κυβέρνηση έχοντας πάρει το χρίσμα από τις ΗΠΑ(αρκεί να διαβάσει κάποιος τον Αμερικάνικο τύπο) και ΔΝΤ και απομένει το Βερολίνο που θεωρώ ότι... Συνέχεια θα υποκύψει και αυτό . Θεωρείτε ότι με βάση αυτά τα δεδομένα είναι σοφό να πάμε σε ευθεία αντιπαράθεση σαν οπαδικό κίνημα? Τι θα γίνει σε περίπτωση νίκης του Σύριζα ,ενώ θα του έχουμε "ρίξει μαύρο"? Δεν θα ήταν πιο λογικό να ορίσουμε κάποια αντιπροσωπεία παλαιμάχων,συνδέσμων,επιφανών ΑΕκτζήδων με κάπως επίσημη μορφή που θα επιδιώξει συνάντηση με την ηγεσία του Σύριζα ώστε να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για τον ΑΒ και τις παλινώδιες του καθώς και την αγωνία τους για την τύχη του Γήπεδου? Είπαμε διαπραγμάτευση..Το λέει και ο Τσίπρας μόνος του.

kostis1974 - 5/1/2015 17:58

δεν θα νομιμοποιήσουμε τους δημαγωγούς και τους τυχοδιώκτες του ΣΥΡΙΖΑ συζητώντας μαζί τους και διαπραγματευόμενοι. Το θέμα της ανέγερσης ή μη του γηπέδου εναπόκειται πλέον στις αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων.

alexo524 - 5/1/2015 04:45

1) Το γήπεδο δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Είναι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Η εφαρμογή των νόμων δεν είναι αντικείμενο διαπραγματευσης. 2) .Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ είναι εν δυνάμει κυβέρνηση, αλλά εν δυνάμει πρώτο κόμμα. Ακόμη και αυτό όμως αμφισβητείται, αφού στις τελευταίες δημοσκοπήσεις φαίνεται η ψαλίδα να κλείνει και με δεδομένο ότι οι αλλοπρόσαλλες, αλληλοαναιρούμενες δηλώσεις των διαφόρων Τόλιων και Πριμικήρηδων θα συνεχιστούν, είναι πολύ πιθανό στο τέλος η διαφορά ακόμη και να... Συνέχεια αντιστραφεί. Σε αυτό αναμφίβολα θα συντελέσουν η δημιουργία του νέου κόμματος του Γ. Παπανδρέου, αλλά και το μαύρισμα από όλους τους ΑΕΚτζήδες. Μη μου πεις ότι η μικρή διαφορά των 2-3 μονάδων δεν ανατρέπεται και μόνο από αυτούς τους λόγους. Μα κι αν ακόμη πάρει την 1η θέση, αυτό θα γίνει οριακά, με μιά μικρή διαφορά που δεν θα του επιτρέψει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Στην περίπτωση αυτή με ποιόν θα συνεργαστεί; Με τη ΔΗΜΑΡ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ προς τους οποίους απηύθυνε προσκλητήριο και πιθανώς το συνεταιράκι του τον Καμμένο. Ομως εκτός του ΚΚΕ που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν συνεργάζεται, από τους υπόλοιπους κανένας δεν θα μπει στη Βουλή. Συνεπώς με ποιόν θα κάνει κυβέρνηση; Με τα δεδομένα αυτά και με την οριακή διαφορά που υπάρχει, η ψήφος των ΑΕΚτζήδων πιθανά να είναι καθοριστική και να του στερήσει ακόμη και την 1η θέση. 3) Συννενόηση με το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δυνατή. Οσες εγγυήσεις και υποσχέσεις να δώσει, ποιός μπορεί να τον εμπιστευτεί; Και μάλιστα όταν υπάρχει το προηγούμενο όταν δήλωνε ότι θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο και στο τέλος το καταψήφισε. 4) Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μένος εναντίον του Μελισσανίδη, το οποίο έχει εκδηλώσει επανειλημμένα, πιθανώς στα πλαίσια της διαπλοκής του με επιχειρηματικά συμφέροντα ...κατά λιμάνι μεριά. Ξεχνάμε τα γεύματα ...εργασίας Δούρου-Μαρινάκη; Και στη συνέχεια την άνετη επικράτηση του υπαλλήλου στο Δήμο Πειραιά από τον Α' γύρο σε αντίθεση με τα προγνωστικά; Με ποιούς λοιπόν θα επιδιώξουμε συνάντηση και μπορούμε να ελπίζουμε σε συνεννόηση; 5) Είναι αφέλεια
να πιστεύουμε ότι ο Βασιλόπουλος ενεργεί μόνος του χωρίς κάλυψη. Υπάρχουν άλλωστε επίσημες δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ γιά το γήπεδο στις οποίες, εκτός των άλλων, προσφέρει κάλυψη στο Βασιλόπουλο (Δηλώσεις βουλευτή Νάντιας Βαλαβάνη 23/12/2014). 6) Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που έχει κηρύξει τον πόλεμο στην ΑΕΚ. Ηρθε η ώρα να πληρώσει. ΜΑΥΡΟ - ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ στο ΣΥΡΙΖΑ. Ολα τα υπόλοιπα "ναι μεν αλλά" είναι εκ του πονηρού

ozi - 5/1/2015 15:11

@Πρός όλους Να πώ μόνο για να μην παρεξηγηθώ.ότι δεν ψηφίζω ΠΟΤΕ γιατί θεωρώ ευτελές να δώσω νομιμοποίηση σε ανεπάγγελτους-αφισοκολλητές των κομματικών σωλήνων.Αλλωστε κανένας Σαμαράς ή Τσίπρας δεν αποφασίζει σε διεφθαρμένα και χρεωκοπημένα Κράτη. Λέω την άποψη μου για το πως θεωρώ πως πρέπει να κινηθούμε με βάση το υπό διαμόρφωση σκηνικό. Δεν θα ήθελα να μπω σε περαιτέρω πολιτική ανιπαράθεση αν και διαφωνώ σε αρκετά από όσα λέτε Είμαι αισιόδοξος ότι το Γήπεδο θα γίνει... Συνέχεια με οποιαδήποτε Κυβέρνηση. Οσοι μπορούμε με Ατρόμητο την Τετάρτη.

alexo524 - 5/1/2015 21:33

Μπορεί να μη ψηφίζεις ποτέ, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσεις. Κάθε ψήφος που δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ψήφος γιά το γήπεδο της ΑΕΚ. Το γήπεδο δεν θα γίνει με ευχολόγια και αισιοδοξία. Ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του

vagkont - 5/1/2015 12:04

+1924 αδερφέ @ozi εσύ φίλε μου, αν θέλεις να ψηφίσεις Τσίπρα, κάντο ελεύθερα, αλλά όταν έρθουν οι "προιστάμενοί" του Αμερικάνοι και ΔΝΤ (όπως εσύ είπες) και σου πούνε για εσωτερικό δανεισμό, κατάσχεση καταθέσεων ακόμα και μικρο-καταθετών και χρεοκοπία, να πάς εσύ πρώτος και να δώσεις μόνος σου όλες τις καταθέσεις σου στον Alexis, οπότε όπως καταλαβαίνεις αυτή η ψήφος δεν είναι μόνο για το γήπεδο, αλλά και για το μέλλον όλης της χώρας... Σκέψου και προβληματίσου

enosi2121 - 5/1/2015 08:09

Ο τσιριζα φιλε μου αυτη την στιγμη ΙΣΩΣ να ειναι εν δυναμη (οπως λες) πρωτο κομμα.....ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.... Κυβερνηση θα ειναι οποιος βγαλει 151 βουλευτες......ή πανω απο 45%..... Εσυ λες ο τσιριζα απο το 22-23% σε μια βραδια να παει 45%;;;;;;; Ουτε στα πιο τρελά ονειρα του Τσιπρακου...... Οποτε στοχος μας ειναι να ΜΗΝ ειναι πρωτο κομμα.........και βλεπουμε................. Και στο φιναλε αν καποιος ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ζηταει τα δικαιωματα του πρεπει να φοβαται ποιος θα βγει κυβερνηση και να μην επιμενει (εχοντας δικιο) για να... Συνέχεια μην τον κανουν ντα;;;;;;; Εκτος αν εχουμε (ή θα εχουμε) χουντα και δεν το ξερουμε....................

nbabanicolos - 5/1/2015 09:18

Ξεκάθαρο το μήνυμα,η απάντηση στις 25/1.

paparas - 5/1/2015 00:05

Είσαστε επιεικώς κουτοί αδέρφια που συντάξατε το κείμενο. Πάτε γυρεύοντας να σας πιάσουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι στο δούλεμα!!! Θα λέει ο κάθε χαζοβιόλης την εξυπνάδα του - δέκα στελέχη π.χ. θα δώσουν δέκα διαφορετικές απαντήσεις. Μετά ''κύκλοι'' της Κουμουνδούρου θα σας παραπέμψουν στις αποφάσεις του Συνεδρίου τους. Τέλος όλοι μαζί θα καταγγείλουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα του Μελισσανίδη καθώς αυτοί είναι συνδαιτυμόνες του Μαρινάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει θέση ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ τι δεν βλέπετε;

mike_chalkida - 5/1/2015 15:35

n anakoinosi apeuthinete se sena ,oxi sto syriza . se enimeronei ssta simeia pou propagandizei o syriza kai se kalei se etoimotita gia na ta valoume me komata kai komatikous stratous . ksanadiavase tin ki ase tis ....koutes analuseis

king_ilias - 4/1/2015 23:06

μηπως, λεω εγω τωρα, μηπως χαλαμε αυτο που παει να φτιαξει η διοικησει βαδιζοντας σε ηρεμους δρομους?? αυτο θελει και ο κυριος να ανεβασει την προσοχη του κοσμου πανω του... η κακη-αρνητικη διαφημιση δεν παυει να ειναι διαφημιση και εμεις διαφημιζουμε αυτον τον ανθρωπο οσο μπορουμε περισσοτερο

Θαν. Μπάρδης - 5/1/2015 00:51

Ουδέν κακό αμιγές καλού, αγαπητέ. Αν το τίμημα από όλη αυτή τη φασαρία είναι να αναγεννηθεί η Original από μπαχαλάκηδες δίχως αιτία, σε φορέα έκφρασης ιδεών και αιτημάτων του μέσου ΑΕΚτζή, σου λέω όχι απλά είναι καλοδεχούμενη αλλά είναι και στο τέλειο timing εν όψη εκλογών. Διότι για πρώτη φορά μετά απο πολλά πολλά χρόνια η εκλογική βάση της ΑΕΚ (νά σαι βέβαιος θα ακολουθήσουν κι άλλοι σύλλογοι) διατυπώνει με επιχειρήματα και ουσία, χωρίς ανόητα πάθη, κολλήματα και κούφιες απειλές, την... Συνέχεια ιεραρχία θεμάτων που εκείνοι πρεσβεύουν κι όχι αυτά που προωθούν οι ροζ "επαναστάτες" του Γκσταντ με τις παλαιστινιακές χλαμύδες της γελοιότητας. (Καταπληκτικό το υπονοούμενο κύριοι της R !!)

kitrinos_21 - 5/1/2015 16:24

Θαν.Μπάρδης, σε αυτές τις λίγες γραμμούλες, έβαλες όλο το νόημα της ανακοίνωσης.. αυτή είναι η νέα οριτζιναλ.. και είναι καλοδεχούμενη.. είναι η πρώτη φορα που ξεπερνάει κομματικές αγκυλώσεις, εμμονες και πρόσωπα, και τάσσεται με ουσιαστικό τρόπο υπέρ του γηπέδου.. δίνει το σύνθημα σε όλο το συνδεσμιακο κίνημα, ενωμένοι, για αγώνα με στόχο το γήπεδο.. γήπεδο στη νέα φιλαδέλφεια, επιτέλους για την οριτζιναλ, έπαψε να είναι μονο σύνθημα...

skastos - 5/1/2015 09:59

ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΚΟΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.....ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΝΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ................

dimitriss_21 - 4/1/2015 23:27

Εχεις ενα δίκιο. Αλλα θα έπρεπε η διοίκηση να έχει ενημερώσει απο την αρχή τους οργανωμένους. Αν τους έλεγε οτι δε μας παιρνει να ανεβασουμε τους τόνους, δε νομιζω να αντιδρούσαν έτσι. Αλλα θα ηταν σαν να παραδεχόταν η διοίκηση οτι ο δήμος έχει το πανω χερι.

giorgosadv - 5/1/2015 21:27

καλα ρε οριτζιναλ μας δουλευεις? ακομα ρωταμε να δουμε αν ειναι μαζι μας η απεναντι μας? αυτοι σε ολα οχι λενε. ειδικα αυτος ο ΑΒ μας εχει κουρασει αφανταστα. μα καλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? ο τυπος ειναι τοσο καιρο δημαρχος και το μονο θεμα που εχει ασχοληθει ειναι το πως ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ Η ΑΕΚ!!!! για τα υπολοιπα θεματα του δημου ουτε καν γινεται λογος......

mk21 - 5/1/2015 01:52

μπράβο στον κόσμο που βάζει πάνω από τον μισθό του, την σύνταξή του, την ασφάλιση του, την ιατρική του περίθαλψη το γήπεδο.........πολλά μπράβο σε αυτούς που θα κρατήσουν τους υπαίτιους αυτής της κατάστασης που ζούμε στην εξουσία... πολλά μπράβο επίσης σε αυτούς που θα βγάλουν τους φασίστες στους δρόμους..!!! μπορεί να μην έχουμε λεφτά να ζήσουμε με αξιοπρέπεια... αλλά θα έχουμε Γήπεδο!!! μπράβο και πάλι μπράβο!

gab911 - 5/1/2015 21:24

Έξω τα κομματόσκυλα που παίρνουν γραμμή από τα διάφορα κέντρα αποφάσεων του όποιου κόμματος!!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!

kitrinos_21 - 5/1/2015 17:53

mk21, μη στέκεσαι απέναντι στην ανακοίνωση.. η ανακοίνωση,ερώτηση απευθύνεται σε αυτούς που με τη περίεργη στάση τους στέκονται απέναντι σε τόσο κόσμο που έχει τα ίδια προβλήματα που εσύ περιγράφεις.. το ότι το γήπεδο στη νέα φιλαδέλφεια είναι όνειρο ζωής του ΑΕΚτζή δεν σημαίνει ότι ξεχνάει τα προβλήματα του και αυτούς που του τα δημιούργησαν.. και οι υπεύθυνοι είναι πολλοί δεν είναι μονο τα κόμματα και οι κυβερνήσεις.. αυτοί απλά έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη.. η ανακοίνωση δε... Συνέχεια σου λέει τι να ψηφίσεις.. απλά σου δείχνει αυτούς που έχουν στοχοποιήσει εντελώς άδικα και χωρίς τεκμηριωμένη δικαιολογία την ομάδα σου και τον κόσμο της.. στερώντας του την χαρά της ανέργεσης του γηπέδου εκεί που υπήρχε.. που τόσο άδικα γκρεμίστηκε, τόσο άδικα βγήκε από τα ολυμπιακά έργα.. τόσο άδικα δεν εντάχθηκε στις αποζημιώσεις σαν σεισμόπληκτο, τόσο άδικα πολεμήθηκε κάθε προσπάθεια ανέργεσης του.. ο σύρριζα, στέκεται απέναντι και είναι πρόθυμος για μια ακόμη αδικία στη πλάτη του ΑΕΚτζή.. αυτό είναι το μονο δείγμα γραφής που έχουμε από το ελπιδοφόρο μήνυμα του σύριζα πριν ακόμη κυβερνήσει.. όσο για τις συντάξεις τους μισθούς, την ιατρική περίθαλψη και ασφάλιση είναι ακόμη εξαγγελίες και λόγια.. δεν στέκεται ο κόσμος της ΑΕΚ απέναντι στον σύριζα είναι ο σύρριζα που στοχοποιεί την ΑΕΚ.. ο δήμαρχος και τα στελέχη του βγάζουν ρατσισμό κατά της ΑΕΚ και του κόσμου της χωρίς λόγο και αιτια.. σε βαθμό να μας γεννούνται ερωτήματα για τους λόγους που υποκινούνται.. και μη ταυτίζεις τον μέσο ΑΕΚτζή με τα σχόλια κάποιων που βρίσκουν ευκαιρία για κομματική προπαγάνδα.. δες μονο την αλήθεια και ρεαλιστικά κρίνε..

- 5/1/2015 15:45

Ρίξτε τους μαύρο στο ψηφοδέλτιο, όχι αποχή ή να γράψουμε γήπεδο στη Ν. Φ. και να βγει άκυρο, ψηφίστε ότι άλλο θέλετε. Αυτοί και να μας εγγυηθουν ότι δεν θα καταργήσουν τον νόμο, πιστεύω ότι θα μας την φέρουν. Γι'αυτό ΜΑΥΡΙΣΜΑ...

xarisaektzis - 5/1/2015 20:22

Είσαι πολύ σωστός φίλε Άκη!!!!!

katalanosn - 5/1/2015 17:54

Αδερφια μια κινηση ειναι επιβεβλημενη και πρεπει να γινει αμεσα!!!!!Συγκεντρωση εξω απο τα κεντρικα του Συριζα στη πλατεια Κουμουνδουρου με αποκλεισμο της κεντρικης εισοδου.Η δημοσιοτητα που θα δοθει απο τα καναλια θα τους θορυβησει και θα αναγκαστουν να παρουν θεση!!!!!!!Με μπροσταρη την Οριτζιναλ θα μαζευτουμε 20.000 Ενωσιτες και θα ταρακουνηθουν για τα καλα.Μετα τις εκλογες θαναι αργα,γιατι οι Νεοελληνες εχουν τσιμπησει και θα ψηφισουν Συριζα επειδη ειναι η βολικη λυση.

Ενωσιτης R21 - 5/1/2015 20:13

Νομιζω οτι θα ναι σωστη κινηση οχι μονο εξω απο την Κουμουνδουρου αλλα και εξω απο το δημαρχειο της ΝΦ μετα πρεπει να δειξουμε οτι δεν θα παιξουν μαζι μας γιατι θα μας δουν μπροστα τους πρεπει επιτελους να δρασουμε να θελουμε το γηπεδο μας.

steven_1016 - 5/1/2015 20:09

Στο παρελθόν είχα εκφράσει την αντίθεση μου με την Original των εποχών Χατζηχρήστου, αλλά οφείλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ τώρα στα παιδιά για την ανακοίνωση που έβγαλαν και κυρίως για το περιεχόμενο αυτής. Μόνο ενωμένοι θα ξανακάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη και μόνο εμείς θα προστατέψουμε την ομάδα μας.

stefanog - 5/1/2015 19:44

Ολοι στο πλευρο της ομαδας μας , ευκαιρια να μετρηθουμε και να δειξουμε την δυναμη μας ... οχι μονο λογια ... Μια καλη ιδεα ειναι .. ΑΕΚ - ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Ενωμενοι στην απαιτηση της κατασκευης των γηπεδων μας ... Και στην καθαρση της ΕΠΟ του Αφεντικου τους και του ποδοσφαιρου μας

Ότι_θέλω_εγώ_κάνω - 5/1/2015 13:49

Μπραβο παιδια ετσι πρεπει να σκεφτομαστε...μαυρο στο ΣΥΡΙΖΑ επειδη ειμαστε ΑΕΚ και θελουμε γηπεδο...ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ....ΓΙΑΤΙ?? ΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ... Υ.Γ. το θεμα του γηπεδου προφανως κολλαει για καποια συμφεροντα...ειναι η μιζουλα στη μεση ? ειναι πολιτικη αναδειξη του κυριου? δεν γνωριζω...παντως αλλο η ΑΕΚ και αλλο η ΕΛΛΑΔΑ μας πανω απ ολα ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!

fabrica - 5/1/2015 19:21

ΠΟΥ ΣΕ ΣΥ ΡΕ ΤΡΕΛΟΣ? ΠΟΥ ΣΕ ΣΥ ΡΕ ΨΥΧΗ? ΡΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΗΤ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΙ ΕΛΕΓΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ.. ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ? ΡΕ ΣΥΡΙΖΟΥΠΑΛΛΗΛΕ ΞΑΝΑΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΣΤΑ ΣΑΗΤ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕΙΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ . ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ... Συνέχεια ΣΟΥ ΡΕ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΛΙ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ..ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΟΡΓΗ. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΙΣ 25 ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ..ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ...ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ..ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ..ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ ΛΥΠΕΣ ΣΑΣ..ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΒΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΟΥΛΑ.

tb333 - 5/1/2015 19:13

Φίλε είχες χαθεί για καιρό, μετά τα πρώτα καμώματα του δήμαρχου που ψήφισες. Θα μας σώσει λοιπόν ο Σύριζας, που ο μόνος του νταλκάς είναι να μην κοπούν 70 δέντρα, που θα αντικατασταθούν με πολλαπλάσια και θα δοθεί και δουλειά σε τόσο κόσμο. Έπίσης δεν ξέρω αν θα σώσουν την Ελλάδα, γιατί προς το παρόν είναι απασχολημένοι να σώσουν την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου. Τέλος αν είσαι πάνω απ' όλα Έλληνας τι δουλειά έχεις με τον Σύριζα, ψήφισε ΧΑ ή ΑΝΕΛ.

akritas - 5/1/2015 16:09

trelos AEK Αν κανω λαθος σου ζητω συγνωμη,αλλα εσυ δεν εστελνες καθε μερα πριν τις δημοτικες εκλογες δεκαδες μηνυματα για να μας πεισεις οτι ο ΑΒ ειναι υπερ του γηπεδου και εκανες προπαγανδα υπερ του? Και μετα την εκλογη του σε ψαχνανε ολοι,αλλα εσυ πουθενα. Τωρα που παει η χωρα σε εκλογες ξαναεπιασες δουλεια βλεπω. (.παντως αλλο η ΑΕΚ και αλλο η ΕΛΛΑΔΑ μας πανω απ ολα ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!).ΑΥΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. ΚΑΙ... Συνέχεια ΠΡΩΗΝ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ Γ@@@@Ω ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΙΑΣ ΤΑΙΡΑΣΤΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.

beck1965 - 5/1/2015 19:11

Όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ με την ΑΕΚΑΡΑ και την ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ21......ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ....ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ.....ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΕΕ...ΝΑΑΑΑΑ.....Ο ΒΑΣΙΛΟΓΑΥΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ'ΝΑΙ ΝΩΡΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ...ΘΑ'ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ.....!!!!

bd21 - 5/1/2015 00:28

Οποιος ψηφισει σε βουλευτικες εκλογες οπαδικα, ειναι αξιος της μοιρας του

kitrinos_21 - 5/1/2015 18:11

το κακό δεν είναι ότι ο ΑEKτζής θα ψηφίσει οπαδικά..το κρίμα είναι ότι το κόμμα σου,ένα αριστερό κόμμα πολιτεύεται οπαδικά.. δεν είναι ο ΑEKτζής απέναντι στο σύριζα.. ο σύριζα στέκεται ρατσιστικά απέναντι στον ΑEKτζή.. σύντροφε BD21...

jopeters21 - 5/1/2015 17:12

Κάτι τύποι σαν κι εσένα μας φέρανε εδώ που είμαστε τώρα. Αντί να κτίζεται η Αγιά Σοφιά έχουμε τα πιόνια του Μπούλη (Βασιλόπουλο και Δούρου) να μας προκαλούν και να μας δουλεύουν. Πήγαινε καλύτερα στο red planet μαζί με τους άλλους σιχαμένους και να μην ξαναμπείς σε ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΟ site!

zormpas49 - 5/1/2015 12:35

BD21και συ αναξιος για να μιλας για αξιες.

enosi2121 - 5/1/2015 08:24

Δεν μας χεζ@@@@εις ρε Νταλαρα...... Ενω αν ψηφισουμε τσιριζα θα ....''σκισει'' τα μνημονια..................... Μαλλον ειναι καλο οτι παιρνεις....για λεγε να παρουμε κι εμεις.....

derbederis - 5/1/2015 18:01

Τα ψέμματα τελείωσαν, όχι μόνο για τον συριζα, αλλά και για τους αεκτζήδες. Σύριζα στην κάλπη και αεκ στο γήπεδο δεν συμβιβάζονται με τίποτα. Ψηφίστε συριζα και ψηφίζετε υπέρ του αφανισμού της ομάδας. Είστε ΕΧΘΡΟΙ της ΑΕΚ.

Theo_ - 4/1/2015 23:24

Τοσο Καιρο Ημουν Επιφυλακτικος..Δυστηχως Πληροφορηθηκα & Επιβεβαιωνεται Η Απαραδεκτη Ενεργεια Του Δημαρχου Της Νεας Φιλαδελφειας στις 14 Σεπτεμβριου 2014 (Ημερα Μνημης Των Μικρασιατων) για τα 100 Χρονια ...Αρνηθηκε Να Κανει 1 Δηλωση «Δεν είχα προετοιμάσει λόγο για την Μικρασιατική καταστροφή» τα λεγομενα του,,, !!!! Αυτο Ειναι Τεραστια Προσβολη Για Την Προσφυγικη Νεα Φιλαδελφεια & Ολον Τον Μικρασιατικο Κοσμο!! ΝΤΡΟΠΗ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!! Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Στα Χρονικα Του Δημου,,,Απεκλεισε... Συνέχεια Τον Συλλογο Μικρασιατων Νεας Φιλαδελφειας & Τον Συλλογο Ποντιων απο τους 2 Συλλογους που εχουν διακιωμα να κανουν εκδηλωσεις Στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού "Φιλιώ Χαϊδεμένου"...εβαλε μεσα 1 Συλλογο Φυσιολατρειας,,θα Τριζουν Τα Κοκκαλα Της Γιαγιας Φιλιως!!! Δεν Ξερω αν εχουν και Δικαιωματα Στο Δ.Σ Να Ειναι Παρων..εχει υπωθει και αυτο! Ειναι Ενημερωμενος ΟΛΟΣ Ο Μικρασιατικος Κοσμος,,,Εχει 1 Ευκαιρια να Κανει ΕΣΤΩ και τωρα 1 Δηλωση & Να Ζητησει Συγνωμη,,,Ετσι Κι Αλλιως θα Αντιδρασουμε Ολοι Οι Μικρασιατικοι Συλλογοι & Φορεις! Η Νεα Φιλαδελφεια (Ποδονιφτης) Ειναι Η Μικρασιατικη Προσφυγικη Ιστορια,..Θα Ερθουμε σε επικοινωνια με Τον Σύνδεσμος Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδώνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες» & Τον Συλλογο Ποντιων Να Μαθουμε Για Τον Αποκλεισμο τους & Θα Βγουν Επισημες Ανακοινωσεις! Ενταξει Να Εχεις Αντιπαθεια Για Την ΑΕΚ Κατανοητο...Αλλα Για Τους Μικρασιατες? Να Παρει ΕΠΙΣΗΜΗ Θεση Αμεσα,,,Στο 2015 Ειμαστε,,Οχι Στο 1922 Που Επικρατουσε Ρατσισμος & Αποκλεισμος...Ουτε το 1927 που Ειχε Ο Ποδονιφτης 78 Κατοικους...Ειλικρινα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ Για Σας Που Το Παιζετε Αριστεροι & Αντιφασιστες!

kitrinos_21 - 5/1/2015 18:00

++++..μπράβο ρε μάγκα axlR21..

mark-21 - 5/1/2015 17:45

ΟΛΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ. ΑΕΚΑΡΑΑΑ..

kwstas_petroupolh - 5/1/2015 12:55

Απλά πράγματα. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάρει πολύ-πολύ ξεκάθαρη θέση (όχι μπανανόφλουδα) 6 ψήφοι της οικογένειας μου θα πάνε Ν.Δ.Πολύ σωστή η παρέμβαση της ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, αν και δεν έχω ταυτιστεί άλλες φορές μαζί της. Κανείς μουσαντένιος επαναστάτης (της τρύπιας δεκάρας) δεν θα κάνει πολιτική καριέρα στην πλάτη της ΑΕΚάρας μας. Και αφού έτσι και αλλοιώς με τις κυβερνήσεις που ανεβοκατεβαίνουν, δεν έχουμε δει προκοπή στην ποιότητα της ζωής μας, θα ψηφίσουμε... Συνέχεια μόνο και μόνο με γνώμονα την ομάδα μας. Στο τέλος είναι και η μοναδική αγνή ψήφος.

zormpas49 - 5/1/2015 17:38

φιλε ΚΩΣΤΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ,μια ειναι η ξεκαθαρη θεση,αποσυρση της προσφυγης και επιδοση στην ΑΕΚ το χαρτι της υψομετρικης μελετης.ολλα τα αλλα ειναι μονο για αγριους.

giorgos-aek - 5/1/2015 14:29

Πραγματικα δεν με νοιαζει τι θα ψηφισεις. Αλλα ρε φιλε τι ξεκαθαρη θεση να παρει ο ΣΥΡΙΖΑ; Τοσα δειγματα εχεις δει από τους ανθρώπους του και όλα είναι κατά του γηπεδου με λυσσα. Εσυ απλα περιμενεις να σου χαιδεψουν τα αυτια προεκλογικα για να κανεις αυτό που εχεις ηδη αποφασισει. Οποτε μετα τις εκλογες να μην αγανακτεις και να νευριάζεις ότι σε ξεγελασαν, απλα ηθελες να ξεγελαστείς.

PAVLOS AEKΑΡΑ - 5/1/2015 17:37

ΟΛΟΙ τωρα διπλα στην ΑΕΚΑΡΑ μας! Η αντιδραση με συγεντρωσεις υπερ του ναου μας και κατα του υπαλληλου ειναι καλυτερα να μη γινουν καθολου αν γινουν με 500 ατομα!Συγκεντρωσεις πολλων χιλιαδων και μονο.ΤΩΡΑ μετραμε τις δυναμεις μας!ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ στην αγαπη μας με καθε τροπο!ΑΕΚΑΡΑ ρεεεεεεε............

PAVLOS AEKΑΡΑ - 5/1/2015 17:36

ΟΛΟΙ τωρα διπλα στην ΑΕΚΑΡΑ μας! Η αντιδραση με συγεντρωσεις υπερ του ναου μας και κατα του υπαλληλου ειναι καλυτερα να μη γινουν καθολου αν γινουν με 500 ατομα!Συγκεντρωσεις πολλων χιλιαδων και μονο.ΤΩΡΑ μετραμε τις δυναμεις μας!ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ στην αγαπη μας με καθε τροπο!ΑΕΚΑΡΑ ρεεεεεεε............

matthew21r - 5/1/2015 17:35

ΚΑΛΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ?ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝ..

jopeters21 - 5/1/2015 17:17

Για όσους δεν κατάλαβαν, εδώ είναι ΟΠΑΔΙΚΟ site. Υπεράνω κομμάτων και ατόμων. Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας!

johnnie - 5/1/2015 17:14

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι το φθινοπωρο του 2015, με την ανοδο στην 1η κατηγορια, θα παιζαμε "σπιτι" μας. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι το Μαρτη του 2014 θα εμπαιναν οι μπουλντοζες. ΠΑΡΕ διαρκειας να εξασφαλισεις θεση στο Ναο-ΔΩΣΕ χρημα για ΑΜΚ κλπ κλπ Περασε το 2014, μπηκε το 2015 και το οικοπεδο ακομα ειναι ανεπαφο. Και ενα χρονο κοντα ασχολουμαστε με τη Δουρου, τον γυφτοδημαρχο, τον κατοικο-δικηγορο, τον περιπτερα και τον φουρναρη. Οποιος εχει χρημα παει και χτιζει στην ιδιοκτησια του. Ετσι εκανε ο Λατσης το Mall και... Συνέχεια τον Φλοισβο, ετσι κανει το Ιδρυμα Νιαρχου στον Ιπποδρομο, ετσι εκανε ο Κοκκαλης το τηγανι, ετσι θα κανουν με το Ελληνικο.Και δεν κουνηθηκε φυλλο. Εδω τι γινεται??? Μην μου πεις τωρα οτι κολλησε ο προεδρος σε ενα δημαρχακο? Ειδικα οταν εχει περασει Νομος του Κρατους για το γηπεδο.Ρε μπας και μας δουλευουν ψιλο γαζι και κανουν προεκλογικα conne για να μοιρασουν την πιτα?

validakis - 5/1/2015 17:11

Λοιπόν ας ξεκολλήσουμε όλοι. Εγώ έχω ξεκολλήσει εδω και χρόνια αν και μεγάλωσα στο παλιό γήπεδο. Η ΑΕΚ είναι παγκόσμια και όχι ομάδα της Φιλαδέλφειας μόνο η ΠΟΛΗ θα μπορούσε να διεκδικήσει την έδρα. Ας δώσουμε το παρών οικόπεδο για "εκμετάλευση" πχ ας σταθμεύουν εκεί τα βυτία της AEGEAN, ή για άθληση των παιδιών της γειτονιάς ή των ρομά και εμείς ας πάμε οποιδήποτε αλλού με σωστή πρόσβαση και αποδοχή από τους κατοίκους και το δήμαρχο και να τελειώνουμε με όλους που μας τα πρίζουν τόσα... Συνέχεια χρόνια. Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.

sardanapalos - 5/1/2015 16:56

Φαντάζομαι ότι η ερώτηση της ορίτζιναλ είναι ρητορική... Είναι προφανές ότι το κόμμα αυτό είναι απέναντι στην ΑΕΚ... Το καθιστούν καταφανές η συνάντηση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ Δούρου με τον ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ Μαρινάκη, η στήριξη του δημάρχου Βασιλόπουλου από τον εν λόγω κύριο (ο εν λόγω ΔΕΞΙΟΣ κύριος που στήριξε τον ΠΑΣΟΚΤΖΗ Μώραλη στον Πειραιά είναι γνωστός και για τη σχέση του με τη ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ Μπακογιάννη) και η λυσσαλέα δράση του συγκεκριμένου δημάρχου στα της ΑΕΚ. Θα τολμούσε να δρα και να... Συνέχεια αντιδρά έτσι χωρίς πλάτες; Στην Ελλάδα ζούμε. Εννοείται πως για τις ψήφους θα έκανε μόκο. Δε γίνεται ένα κόμμα που στην πραγματικότητα εκπροσωπεί το 3% των Ελλήνων να μην υπολογίζει 1,5 εκατομμύριο αεκτζήδες. Υπό κανονικές συνθήκες θα μας έγλειφαν. Πόσω μάλλον όταν υπάρχει ένας πολύ δυνατός οικονομικός παράγοντας στους κόλπους μας. ΑΡΑ έχουν πάρει εγγυήσεις και φέρονται έτσι. ΟΠΟΙΟΣ δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. Ναι, είναι πολύ κρίσιμες αυτές οι εκλογές για τους Έλληνες, αλλά υπάρχουν κι άλλα κόμματα πλην του Αλέξη, ο οποίος ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΕΧΤΙΖΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ. Πάντα γι' αυτούς όλα ήταν η ατιμωρησία για οποιαδήποτε φουστιά τους: κοσκωτάδες, θωμάδες, παράγκες, ο ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε, οι εγκληματικές οργανώσεις και και και και (σταματάω γιατί θα γράφω με το 2016)...

ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 4/1/2015 22:09

AYTH H ANAKOINΩΣΗ ΤΗς R21 καθως και η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΩς ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΩς Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΌΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΈΡΓΕΙΆ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ !!!!!! ΜΟΝΟ Η R21 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. Με ξενιζει ελαφρως η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΉ ΣΙΩΠΗ της διοικησης της ΠΑΕ. Βεβαια αυτοι ξερουν καλυτερα απο μενα και ισως η αντιδραση τους να ειναι και θεμα σωστου timing..... TI NA... Συνέχεια ΠΩ......ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΘΕΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΎ..... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ R21

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ - 4/1/2015 22:53

Αδελφε Μητσο, Καλη χρονια. Οταν η επισημη ΑΕΚ εκδοσει ανακοινωση -κατι που σιγουρα δε θα αργησει να συμβει- να 'σαι βεβαιος οτι θα ειναι κατι παραπανω απο εκκωφαντικη !! Αδελφια ολουθε τιμωρηστε τους, οχι ψηφος στο συριζα (!)

kitrinos_21 - 5/1/2015 17:13

μήτσο και κιτρινόμαυρε αετέ, πρώτα καλή χρονια να έχετε. όσο για την ανακοίνωση της διοίκησης που πολλοί γραφουν, εγώ είμαι της αντίθετης άποψης.. δηλαδή ελπίζω να μην αναγκαστεί ποτε η διοίκηση να βγάλει ανακοίνωση.. η διοίκηση θα βγάλει ανακοίνωση όταν το έργο μπλοκαριστεί και δεν υπάρχει περιθώριο συνεννόησης.. αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ περιμένει την άδεια ανέργεσης ενός εντελώς νομιμου έργου.. ήξερε ότι θα βρει εμπόδια και γραφειοκρατία και αυτά κοιτάει να ξεπεράσει.. από ότι λένε και... Συνέχεια οι δικοί μας υπάρχει συνεργασία με τις υπηρεσίες του δήμου για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης παρα τις παράνομες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής.. η ΑΕΚ δείχνει διάθεση συνεργασίας και κοιτάει να λύσει το θέμα υπηρεσιακά όσο ο δήμος με διαφορα τεχνάσματα αποφεύγει την συνάντηση.. η ΑΕΚ έχει εκτος από το δίκιο και όλους τους νομους με το μέρος της.. ο δήμαρχος θα αναγκαστεί να ακούσει την ΑΕΚ και να εγκρίνει την μελέτη.. δεν υπάρχει περίπτωση οι μηχανικοί του δήμου να δώσουν αρνητική γνωμάτευση σε αυτήν την μελέτη.. η ηγεσία του δήμου (μάλλιος) και όχι οι υπηρεσίες, απλά προσπαθούν να την τρενάρουν με διαφορα γραφειοκρατικά τερτίπια.. αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δεν έχει κάτι το χειροπιαστό που να εμποδίζει το έργο για να βγάλει ανακοίνωση.. προς το παρόν αυτοί που δεν θέλουν το γήπεδο, δεν έχουν κερδίσει ούτε δικαιωθεί σε κάτι.. έστω στο ελάχιστο..γιατί να βγάλει ανακοίνωση η ΑΕΚ; να ανοίξει πόλεμο με τον δήμο για τις συνεντεύξεις του δημαρχακου; η γιατί πήγε στο στέ; και τι να του πει; ότι είσαι γαύρος η ότι θέλεις να κανεις πολιτική καριέρα; η μονη ουσιαστική κίνηση που έκανε για να μπλοκάρει το έργο ήταν η καραπαπαρια που έκανε για την ανάπλαση του άλσους.. και στο δασαρχείο που πήγε γέλαγαν και τα τσιμέντα.. μια ανακοίνωση της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα.. μονο διαφήμιση στο ψώνιο θα έκανε.. ο τύπος προκαλεί καθημερινά για να κάνει συνομιλητή του την ΑΕΚ και περισσότερο τον μελισσανίδη.. όσο για την οριτζιναλ συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γραφει ο μήτσος και ο φίλος θανάσης σε
ένα παραπάνω σχόλιο..

admiral - 5/1/2015 16:37

Καλη χρονια ηπατιτιδα στον Πειραια κ των βαζελων τον κ@λο κλπ αδελφε Μητσο, εγω ως συνηθως θα κανω τον συνηγορο του Διαβολου.....κατ αρχας στις εκλογες ψηφιζουμε για το ποιος θα μας κυβερνησει και οχι για το ποιος θα μας κανει τα χατηρια.....η υποθεση του γηπεδου πρεπει να λυνεται (αυτη ειναι κουτσα στραβα και η πραγματικοτητα) σε περιφερειακο επιπεδο....εκει τον ηπιαμε big time.....τον καιρο που επρεπε να τρεξουμε να βγαλουμε 'δικη μας' δημοτικη αρχη εμεις θρεφαμε κωλους στον καναπε η... Συνέχεια πουλουσαμε υπερανω και αριστεροσυνη.....ας φαμε τον δημαρχο μαριονετα στην μαπα τωρα....οι ανακοινωσεις τις R εχουν πλεον τοση σημασια τωρα οσο και οι ανοκοινωσεις της ΔΗΜΑΡ...τιποτα δλδ. Οπως εδειξαν δε και οι τελευταιες δημοτικες εκλογες κατα βαθος δεν ξερω αν πραγματικα το θελουν ολοι το γηπεδο......μαλλον οι πιο πολλοι αναπολουν την Νιρβανα του 80 η και πιο πισω την εποχη του καθε πολη και σταδιο καθε χωριο και γηπεδο......με λεφτα αλλων φυσικα.....κακα τα ψεματα 40 στους εκατο συμπολιτες μας θελουν να επανελθουν στην εποχη της νομενκλατουρας των 80's η στην ακομη πιο υπεροχη εποχη της δικτατοριας διοτι τοτε λεφτα υπηρχαν ο κοσμος διοριζονταν κλπ .....σ αυτο το πλαισιο λοιπον πρωτα ψηφιζουμε να βρει ο κανακαρης μας δουλεια με 1500 ευρω στο δημοσιο και η κορακλα να κανει θιασο ζουμπα με επιδοτηση και μετα για να κανει ο 'ελα μωρε τον ξερουμε και αυτον' Μελ γηπεδο στην Φιλαδελφεια......ειναι αυτο που λεμε οτι :'' μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά''........Πολυ δε φοβαμαι οτι για την περιπτωση μας -για το γηπεδο δλδ- θα θυμηθουμε και το αλλο που λεγανε οι Αρχαιοι και μας το εβαζαν θεμα στις εκθεσεις: Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.

ataigos21 - 5/1/2015 16:30

Μπραβο,μπραβο μπαβο αναμενουμε απαντηση για να πραξουμε τα δεοντα στις 25

GPT21 - 5/1/2015 15:35

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ!!!!! Και για την ομαδα και για τους εαυτους μας!!! Η δυναμη μας δεν ειναι μονο η ψηφος μας...Η δυναμη μας ειναι και στους δρομους!!!!!!! ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ αν χρειαστει κανε κινητοποιησεις και θα ειμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loutraki_aek21 - 5/1/2015 15:21

ΦΙΛΕ "trelos AEK" αν είσαι ΑΕΚ έχεις μεγάλο πρόβλημα....Θα καταψηφίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι μια έτσι μια γιουβέτσι.Εμένα ο Πατέρας μου ήταν μέλος του Σύριζα μέχρι τον Οκτώβριο και παραιτήθηκε για τις βλακείες που λέει ο Βασιλόπουλος.Σε αυτές τις εκλογες ΔΕΝ θα τους ψηφίσουμε οικογενειακά γιατί αρνούνται κάτι που για μας έχει παρόμοια αξία με την οικονομία.ΜΑΥΡΟ στο ΣΥΡΙΖΑ όσο αντιτίθεται στο γήπεδο ΜΑΣ! Καλή χρονιά!

kosapos - 5/1/2015 15:08

ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ORIGINAL, ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ/ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΦΙΛΟΓΑΥΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΝΟΩ), ΤΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ?????? ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ: 1) ΨΗΦΙΖΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 2) Η (ΑΓ.......ΤΗ ΓΑΥΡΙΝΑ) ΔΟΥΡΟΥ ΤΑ ΓΥΡΝΑΓΕ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜ. ΤΗΣ... Συνέχεια ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ 3) ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΦΑΤΣΑΣ ΤΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ (ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΙΓΛΗ. Υ.Γ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΒ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ. ΤΟΣΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ.... Υ.Γ. 2 ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ (ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΟΤΙ Ο ΦΑΤΑΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ?) ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΑΥΡΟ.................

piepan42 - 5/1/2015 14:40

piepan42 Επιτελους, τα πραγματα λεγονται με το ονομα τους και καταλαβαινουμε ολοι τι ειναι ο αβ δημαρχακος και ο συρφετος που καλυπτεται πισω απο τον συριζα. Γιαλαντζι επαναστατες, σοσιαλιστες και δηθεν δημοκρατες. Δεν χρειαζονται εξηγησεις και υποσχεσεις απο τους συριζαιους. Αν μας την φερουν θα ειναι μετα αργα οσο και να κλαιμε και να μουτζωνουμε τους εαυτους μας που τους πιστεψαμε. Ψευτες ειναι και λιγουρηδες, Μαυρο θελουν να πανε στον αγυριστο, απαξ δια παντος. Αν κατσουν στον... Συνέχεια σβερκο μας, αντε να τους διωξεις μετα. Οποιος ειναι εναντιον της ΑΕΚ, ειναι εχθρος μου και θα του φερομαι αναλογα. Ζητω η ΑΕΚ και στο πυρ το εξωτερο ο αβ και το συναφι του !!!

piepan42 - 5/1/2015 14:39

piepan42 Επιτελους, τα πραγματα λεγονται με το ονομα τους και καταλαβαινουμε ολοι τι ειναι ο αβ δημαρχακος και ο συρφετος που καλυπτεται πισω απο τον συριζα. Γιαλαντζι επαναστατες, σοσιαλιστες και δηθεν δημοκρατες. Δεν χρειαζονται εξηγησεις και υποσχεσεις απο τους συριζαιους. Αν μας την φερουν θα ειναι μετα αργα οσο και να κλαιμε και να μουτζωνουμε τους εαυτους μας που τους πιστεψαμε. Ψευτες ειναι και λιγουρηδες, Μαυρο θελουν να πανε στον αγυριστο, απαξ δια παντος. Αν κατσουν στον... Συνέχεια σβερκο μας, αντε να τους διωξεις μετα. Οποιος ειναι εναντιον της ΑΕΚ, ειναι εχθρος μου και θα του φερομαι αναλογα. Ζητω η ΑΕΚ και στο πυρ το εξωτερο ο αβ και το συναφι του !!!

piepan42 - 5/1/2015 14:39

piepan42 Επιτελους, τα πραγματα λεγονται με το ονομα τους και καταλαβαινουμε ολοι τι ειναι ο αβ δημαρχακος και ο συρφετος που καλυπτεται πισω απο τον συριζα. Γιαλαντζι επαναστατες, σοσιαλιστες και δηθεν δημοκρατες. Δεν χρειαζονται εξηγησεις και υποσχεσεις απο τους συριζαιους. Αν μας την φερουν θα ειναι μετα αργα οσο και να κλαιμε και να μουτζωνουμε τους εαυτους μας που τους πιστεψαμε. Ψευτες ειναι και λιγουρηδες, Μαυρο θελουν να πανε στον αγυριστο, απαξ δια παντος. Αν κατσουν στον... Συνέχεια σβερκο μας, αντε να τους διωξεις μετα. Οποιος ειναι εναντιον της ΑΕΚ, ειναι εχθρος μου και θα του φερομαι αναλογα. Ζητω η ΑΕΚ και στο πυρ το εξωτερο ο αβ και το συναφι του !!!

piepan42 - 5/1/2015 14:38

piepan42 Επιτελους, τα πραγματα λεγονται με το ονομα τους και καταλαβαινουμε ολοι τι ειναι ο αβ δημαρχακος και ο συρφετος που καλυπτεται πισω απο τον συριζα. Γιαλαντζι επαναστατες, σοσιαλιστες και δηθεν δημοκρατες. Δεν χρειαζονται εξηγησεις και υποσχεσεις απο τους συριζαιους. Αν μας την φερουν θα ειναι μετα αργα οσο και να κλαιμε και να μουτζωνουμε τους εαυτους μας που τους πιστεψαμε. Ψευτες ειναι και λιγουρηδες, Μαυρο θελουν να πανε στον αγυριστο, απαξ δια παντος. Αν κατσουν στον... Συνέχεια σβερκο μας, αντε να τους διωξεις μετα. Οποιος ειναι εναντιον της ΑΕΚ, ειναι εχθρος μου και θα του φερομαι αναλογα. Ζητω η ΑΕΚ και στο πυρ το εξωτερο ο αβ και το συναφι του !!!

piepan42 - 5/1/2015 14:38

piepan42 Επιτελους, τα πραγματα λεγονται με το ονομα τους και καταλαβαινουμε ολοι τι ειναι ο αβ δημαρχακος και ο συρφετος που καλυπτεται πισω απο τον συριζα. Γιαλαντζι επαναστατες, σοσιαλιστες και δηθεν δημοκρατες. Δεν χρειαζονται εξηγησεις και υποσχεσεις απο τους συριζαιους. Αν μας την φερουν θα ειναι μετα αργα οσο και να κλαιμε και να μουτζωνουμε τους εαυτους μας που τους πιστεψαμε. Ψευτες ειναι και λιγουρηδες, Μαυρο θελουν να πανε στον αγυριστο, απαξ δια παντος. Αν κατσουν στον... Συνέχεια σβερκο μας, αντε να τους διωξεις μετα. Οποιος ειναι εναντιον της ΑΕΚ, ειναι εχθρος μου και θα του φερομαι αναλογα. Ζητω η ΑΕΚ και στο πυρ το εξωτερο ο αβ και το συναφι του !!!

enosi2121 - 5/1/2015 14:35

Ρε θελετε να μεινουμε στην ιστορια ως η ομαδα που καταργει ή αλλαζει κυβερνησεις;;;;;; Αντε να τους τρελανουμε ΟΛΟΥΣ για να δειτε πως θα μας σεβονται μετα...... ΔΕΙΞΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΕΡΑΣ..................μαυριστε αυτους που μαυριζουν τα ονειρα μας.....

piepan42 - 5/1/2015 14:32

piepan42 Επιτελους, τα πραγματα λεγονται με το ονομα τους και καταλαβαινουμε ολοι τι ειναι ο αβ δημαρχακος και ο συρφετος που καλυπτεται πισω απο τον συριζα. Γιαλαντζι επαναστατες, σοσιαλιστες και δηθεν δημοκρατες. Δεν χρειαζονται εξηγησεις και υποσχεσεις απο τους συριζαιους. Αν μας την φερουν θα ειναι μετα αργα οσο και να κλαιμε και να μουτζωνουμε τους εαυτους μας που τους πιστεψαμε. Ψευτες ειναι και λιγουρηδες, Μαυρο θελουν να πανε στον αγυριστο, απαξ δια παντος. Αν κατσουν στον... Συνέχεια σβερκο μας, αντε να τους διωξεις μετα. Οποιος ειναι εναντιον της ΑΕΚ, ειναι εχθρος μου και θα του φερομαι αναλογα. Ζητω η ΑΕΚ και στο πυρ το εξωτερο ο αβ και το συναφι του !!!

evan2k - 5/1/2015 14:14

Ο Συριζα δεν ξεκαθαριζει τι θα κανει με το χρέος και τη Τροικα, σιγα και θα ξεκαθαρισει τη σταση του για γηπεδο.

filadelfeioths - 5/1/2015 14:06

Φίλε της ΑΕΚ έλα να ενωθούμε να πάμε στην πολεοδομια να γκρεμίσουμε νόμιμα το αυθαίρετο γκαράζ του δήμου.

" Αγία Σοφία " - 4/1/2015 22:03

ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΣΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

johnnythefox - 5/1/2015 13:45

Σωστά τα λέει το παιδί απλά μπερδεύτηκε λιγάκι. Η μεγάλη περιοχή του αγωνιστικού χώρου του Καραϊσκάκης είναι όντως το 1/3 της συνολικής έκτασης του γηπέδου της ΑΕΚ.

johnnythefox - 5/1/2015 13:45

Σωστά τα λέει το παιδί απλά μπερδεύτηκε λιγάκι. Η μεγάλη περιοχή του αγωνιστικού χώρου του Καραϊσκάκης είναι όντως το 1/3 της συνολικής έκτασης του γηπέδου της ΑΕΚ.

balar1nas21 - 5/1/2015 00:37

Φιλαράκι το κλεμμένο τηγάνι έχει συνολική έκταση 79 στρέμματα και εμάς 29 .

ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 4/1/2015 22:20

μολόγα, ποσο χρονων εισαι, τι ομαδα εισαι, σε τι γιατρους παγενεις ???

O XSEROLAS - 4/1/2015 22:34

MHTΣΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ....ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ...ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ...

ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 5/1/2015 09:32

ΕΛΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. (σε καποιο ποσταρισμα μου στις ειχα στειλει αλλα και να ειχα ξεχαστει μεταξυ μας δεν υπαρχει παρεξηγηση)

O XSEROLAS - 4/1/2015 22:33

ΜΗΤΣΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!..ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ..ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ...

zormpas49 - 4/1/2015 22:18

ΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"..πρωτα ενημερωσου και μετα γραψε,μην γραφεις λαλακιες.

koshat72 - 5/1/2015 13:18

ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ "R"

naupigos - 5/1/2015 13:16

BD21 ......... ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ .....................Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

enosi2121 - 5/1/2015 13:11

Ειναι αληθεια οτι συνεργαστηκε δικηγορος με ΔΙΚΑΣΤΗ του ΣτΕ (συγγενεις) για να γινει η προσφυγη στο ΣτΕ??? Αν αυτο ειναι αληθεια πρεπει.......η επισημη ΑΕΚ: 1. εχει ΙΕΡΗ υποχρεωση να ζητησει να μαθει ποιος ειναι ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ δικαστης που ενημερωνει μεσα απο το ΣτΕ πως πρεπει να κινηθει καποιος και μαλιστα με δικηγορο που εχει ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ σχεση μαζι του και να φυγει ΑΜΕΣΑ απο το ΣτΕ................ 2. το κρατος πρεπει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ να ζητησει να μαθει ποιος ειναι ο δικαστικος αυτος και να λαβει τα... Συνέχεια μετρα του.... 3. να αρθει η προσφυγη αυτη που εγινε με αυτες τις μεθοδους και να τιμωρηθουν αυτοι που συνεργαστηκαν....στην προκειμενη περιπτωση ο δημος Ν.Φιλαδελφειας.... Δηλαδη κυριοι αν εγω που εχω σχεση με το ΣΔΟΕ παω και πω σε μια εταιρια πως να ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ωστε να μην την πιασουν ποτε , τοτε ειμαι καλος υπαλληλος και δεν εχω επιπτωσεις;;;;;; Εκτος αν το κρατος που ζουμε ειναι κρατος ΜΑΦΙΑΣ....οποτε...................

man23333 - 5/1/2015 13:10

Η ORIGINAL21 ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΕ ΣΤΟ ΜΠΕ ΣΤΟ ΝΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΣΥΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ..

jamiroquai - 5/1/2015 11:48

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

enosi2121 - 5/1/2015 12:47

Ακριβως φιλε....τα ειπες ΟΛΑ..... Και μαλιστα ψηφισε αρνητικα γιατι τα....μελη ΔΕΝ αφησαν τον ΑΡΧΗΓΟ κομματος να ψηφισει υπερ........... Το ΔΟΥΛΕΜΑ σε ΟΟΟΟΟΟΟΛΟ του το μεγαλειο.......απο τον Τσιπρακο....... Κι αυτος ο Πινοκιο θελει να κυβερνησει κι ολας.....................

acherontas1972 - 5/1/2015 12:36

Αυτό είναι ερώτημα με ήδη γνωστή απάντηση.Δεν είναι μαζί μας λόγω Μελισσανίδη. Αν το πήγαιναν ιδεολογικά θα ήταν μαζί μας λόγω μεταναστών. Δεν πιστεύουν ούτε στα λόγια τους ,αφού έφτασαν 1ο κόμμα & η εξουσία τους χτυπά την πόρτα , δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσουν σε ένα ιδιωτικό έργο και παρασυρόμενοι από τα γκάλοπ τους διέφυγε ότι δεν θέλουν να κυβερνήσουν αλλά να τα κάνουν όλα μπάχαλο από το βήμα της Βουλής. Αλήθεια τι έγιναν οι αγανακτισμένοι ,ξεαγανάκτισαν ή ήταν όλα ένα... Συνέχεια οργανωμένο σχέδιο από τους πολιτικούς μπαχαλάκηδες ; Βρήκαν όλοι δουλειά ή βολεύτηκαν στις τοπικές περιμένοντας να ανεβουν στην εξουσία;Τυχαίο είναι ότι από την στιγμή που βγήκαν 1ο κόμμα δεν ξανάγινε καμία μεγάλη διαδήλωση-πορεία-απεργία;

apethantos_21 - 5/1/2015 11:41

Ίσα ρε που θα μας υποδείξεις και τι θα ψηφίσουμε.... όταν ο ΤΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εκατό αποφάσεις για το γήπεδο, φαντάσου τι θα κάνει με τα μεγάλα εθνικά-κοινωνικά-οικονομικά προβλήματα της χώρας.

Reverse - 5/1/2015 11:06

Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και κανουμε 2-3 απεργια πεινας να φανταστω θα πουν ναι στο γηπεδο.. εε;

nekelen - 5/1/2015 10:52

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΩ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ? !!!! ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΚΙΑΡΑΤΑ ΜΑΥΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!

spantis - 5/1/2015 10:46

Αδερφέ, θα συμφωνησω απόλυτα με τον φίλο alexo542. Ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματικά τρέφει μένος εναντίον της ΑΕΚ, του Μελισσανίδη και όλων ανεξαιρέτως των αεκτζίδων. Και πάμε ένα ένα να τα αναλύσουμε αυτά για να δούμε αν όντως ο ΣΥΡΙΖΑ τρέφει μένος. 1. ΑΕΚ. Η ομάδα μας εθελοντικά έπεσε στην Γ' κατηγορία για να αποφύγει να πληρώσει τα χρέη της πολλά εξ αυτών και στο Δημόσιο. Εν ολίγοις, υποστηρίζει το συγκεκριμένο κόμμα ότι η ΑΕΚ είναι εταιρεία λαμόγιο προστηθέμενη στις τόσες και τόσες που έχουν... Συνέχεια κυρίξει πτώχευση για να γλυτώσουν χρέη. Αποσιωπεί όμως σκόπιμα το γεγονός ότι όταν μια ΑΕ πτωχεύσει, τότε τα χρέη της προσωποποιούνται. Δηλαδή, όσοι διετέλεσαν πρόεδροι της εταιρείας από μια δεκαπενταετία και πάνω, επιμερίζονται τα χρέη. Επίσης, αποσιωπεί το γεγονός ότι με απόφαση των Σταϊκούρα και Θεοχάρη, το Ελληνικό Δημόσιο αποδέχθηκε την απόφαση να επιρρίψει το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής στον Ψωμιάδη. 2. Μελισσανίδης. Τρέφουν μένος εναντίον του Τίγρη, γιατί, κατά την ταπεινή τους πάντα άποψη, ο Μελισσανίδης είναι λαθρέμπορος, έχοντας καταδικαστεί σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή για την υπόθεση του λαθρεμπορίου πετρελαίου την εποχή που ο Μπάγιεβιτς πήγαινε στον δαφνοστεφανωμένο πούστη και μάλιστα υποστηρίζουν ότι η καταδίκη έγινε στο 2013. Δηλαδή μετά από 18 περίπου χρόνια από την προφυλάκισή του χωρίς μέχρι τότε να έχει επέλθει παραγραφή του αδικήματος. Αποκρύπτουν σκοπίμως το γεγονός ότι για να πάρει αφ' ενός τον ΟΠΑΠ θα πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο και αφ' εταίρου το γεγονός ότι ο Μελισσανίδης αθωώθηκε από την υπόεση λαθρεμπορίου. Ελλείψει στοιχείων, αλλά αθωώθηκε. Και πιπιλάνε προσφάτως άλλες δύο καραμέλες, όταν βλέπουν ότι τρώνε τη φόλα. Η μία καραμέλα είναι για δωροδοκία με τον Ιωνικό και η άλλη καραμέλα είναι η υπόθεση Ζωγράφου. Ότι υποστηρίζουν δηλαδή σύσσωμοι οι δαφνοστεφανωμένοι. 3. Αεκτζίδες. Είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ, μια ομάδα ανθρώπων ελεηνών που τους αποφεύγουν μετά βδελυγμίας. Γιατί; Γιατί δέχτηκαν να πέσει η ομάδα τους στην Γ' Εθνική για να αποφύγει να
πληρώσει. Επιπλέον, αποδεχτήκαμε σαν ιδιοκτήτη της ομάδος τον Μελισσανίδη, άνθρωπο καταδικασμένο για λαθρεμπορία πετρελαίου. Άρα είναι (είμαστε δηλαδή) λαμίγιες ολκής που πρέπει να εξαφανιστούμε από προσώπου Ελλάδος μιας και μας συγκαταλέγουν στην ίδια κατηγορία με αυτούς που έκλεψαν, διασπάθισαν. έβγαλαν έξω δημόσιο χρήμα και ευθυνόμαστε για την οικονομική κατάντια της Ελλάδος. Όταν τον Σεπτέμβριο του 2013 πήγα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για να πάρω την πράξη συνταξιοδότησής μου, ήταν εκεί η Βαλαβάνη και έλεγε ακριβώς αυτά που έχω παραθέσει πιο πάνω. Βέβαια, δεν έμεινε αναπάντητη. Της έθεσα δε ερωτήματα όπως αν ηπάρχει καταγεγραμμένη καταδίκη του Μελισσανίδη στα δικαστήρια να μας την προσκομίσει και το γεγονός του επιμερισμού του χρέους στους επί δεκαπενταετία διατελέσαντες προέδρους της ΑΕΚ αλλά και την αποδοχή μεταφοράς της οφειλής της ομάδος στον Ψωμιάδη. Η γυναίκα, εκτός του ότι ούρλιαζε και με κατηγορούσε σε εκατοντάδες συνταξιούχους που περιμέναμε ως εγκάθετο και μπράβο του Μελισσανίδη, ποτέμα ποτέ δεν απάντησε στα τρία αυτά ερωτήματά μου. Και φυσικά κράχτηκε από μεγάλη μερίδα συνταξιούχων και αποχώρησε με την ουρά στα σκέλια. Πως λοιπόν να διαπραγματευθούμε με αυτούς τους ανθρώπους; Με ακροαριστερούς δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Θα σου μετατρέψουν το άσπρο σε μαύρο και το μαύρο σε άσπρο. Καθαρή σταλινική μέθοδος. Για τους λόγους αυτούς, μαύρο στους οπαδούς του Στάλιν.

target - 5/1/2015 10:38

Ένα εκατομμύριο μαύρα στους τσάτσους του χονδρομαριδακη

pino - 5/1/2015 10:23

Η αρχή έγινε! Συγχαρητήρια στην R21 για την παντελονάτη τοποθέτηση. Σειρά του Τίγρη να δώσει το μήνυμα και τέλος, οι απανταχού ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ να καταμαυρίσουν το κόμμα που στηρίζει μπούμπηδες, φουρό και εχθρούς. Καλή χρονιά αδέρφια και όλοι μαζί ΕΝΩΣΙΣ!!!!!!!!

black_keys - 4/1/2015 22:53

Εδω και πολλα χρονι ατην επεφτα στην R για την σταση της στα διοικητικα, αλλα οφειλω να αναγνωρισω οτι ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η ανακοινωση! Ειναι πολυ ευχαριστο να εχουμε παλι μαζι μας την R που ολοι αγαπησαμε. Ολοι εναντια στον κοκινο φασιστακο του 18%! Τωρα μεχρι τις εκλογες πρεπει να δειξουμε την δυναμη μας αδελφια!

Craveman - 5/1/2015 10:20

Δεν ειναι κοκκινος,ροζ ειναι!

gialloneri - 5/1/2015 10:12

Μαυρο στον Συριζα!

bladerunner1924 - 4/1/2015 22:12

ΚΟΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΑΓΓΕΛΟΣΚΟΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΖΙΡΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΧΡΕΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ... Συνέχεια ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝ ΟΙ ΗΜΙΤΡΕΛΟΙ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.

bd21 - 5/1/2015 00:21

Κλαιω με τις θεσεις εργασιας των 490 / 12ωρο και την πρακτικη εμπειρα σε νεους μηχανικους αμισθη. Γεια σου ελληναρα που εχεις δρομους αλλα δεν εχεις λεφτα να βαλεις βενζινη

jopeters21 - 5/1/2015 17:14

Είπαμε τραβα στο redplanet εσυ γαύρε και κομματόσκυλλο!

ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 5/1/2015 09:35

BLADERUNNER1924, εσυ για παιδια να μην μιλας, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ mr psofa. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΕ.

darkkon21 - 5/1/2015 01:53

ΕΥΓΕ!!! ταπες ολα!!

nikos_akadimia_platonos_2 - 5/1/2015 09:33

ΑΕΚ ΟΛΕ ORIGINAL ORIGINAL, ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ... ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΙΑ!

strathgos_makrugiannhs - 5/1/2015 09:28

Εξαιρετική η ανακοίνωση των αδερφών μας , με μοναδική μου συμπλήρωση ότι έπρεπε να είναι πιο συγκεκριμένο και απαιτητικό το τελευταίο σκέλος του τι ζητάμε : 1. Άμεση επίλυση του ζητήματος της υψομετρικής μελέτης και εαν είναι ευθύνη της ΑΕΚ η καθυστέρηση ανακοίνωση του δήμου σχετικά με το ποια έγγραφα λείπουν. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι η δημοτική αρχή δεν είναι αυτόνομη και αυτεξούσια στο γραφειοκρατικό κομμάτι , αλλά ελέγχεται απο το ΥΠΕΣ και κάθε απλός πολίτης εαν... Συνέχεια θεωρεί ότι με καταχρηση εξουσίας ή παράβαση καθήκοντος οι δημοτικοί εξουσιαστές του κάνουν κακό προσφεύγει, καταγγέλει, μηνύει, πάει εως τον Άρειο Πάγο . Εαν ειναι απόφαση της ΠΑΕ να μην συγκρουστεί τώρα νομικά , μήπως πρέπει σαν τους καλοθελητάδες που εμφανίζονται και μας κάνουν προσφυγές στο ΣΤΕ να βρεθούμε και κανα 2, 3, 4, 5, 100 χιλιάδες ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ να αρχίσουμε να τραβάμε αγωγές επειδή μας στερούν την διασκέδαση επειδή μας σκοτώνουν τα όνειρα , επειδή , επειδή επειδή ? Και δεν θα χουν καμμια τυχη αυτες οι αγωγές αλλά τουλάχιστον θα χει κάτι να ασχολείται το νομικό τμήμα του Δήμου για μια δεκαετία 2. Άμεση τοποθέτηση του κόμματος που στηρίζει το Δήμαρχο στο προεκλογικό του πρόγραμμα με δέσμευση για το γήπεδο. Βεβαια στα λογια μια μερα πριν την ψηφιση στην Βουλή άλλα λέγανε και μετα μας ξεπουλήσανε όπως πάντα όποτε το ίδιο θα γίνει και εδώ . Απο την στιγμή που δέχεται η ηγεσία κορυφαία στελέχη του κόμματος να ξεκοκοκκαλίζουν τσιπούρες παραμονή εκλογών παρέα με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα προφανώς οι αποφάσεις ειναι ειλημμένες με ποιους θα συγκρουστούν και με ποιούς θα συνεταιριστούν, οπότε επειδή αυτά ειναι επιλογές για εξουσία ...μην περιμένετε καμμιά αλλαγή αδέρφια καμμία . Επίσης απο την στιγμή που καμμιά βοήθεια δεν προσφέρουν οι υποτιθέμενοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ βουλευτές είτε επειδή καμμιά ισχύ δεν έχουν στο κόμμα είτε επειδή κάνουν κο κο κο είτε επειδή οι συμμαχίες τους ξεπερνούν δεν βλέπω και κανένα λόγο να τους ψηφίσω , ειλικρινά (απολύτως προσωπική άποψη χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν)
Η αλήθεια είναι ότι γεννήθηκα μεγάλωσα με την ΑΕΚ και με αυτήν θα πεθάνω σαν ιδέα και πιστεύω και επειδή ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου είχε κατάστημα ακριβως κάτω απο τα παλιά γραφεία στην πλατεία Αμερικής είχα την τύχη να γνωρίσω ακόμα και να συμφάγω με τεράστια ονόματα της ΑΕΚ που ήταν φίλοι του και εγω αυτές τις στιγμές δεν τις ξεπουλάω με τίποτα. Όσοι πιστεύουν ότι είναι πολύ ρηχή η επιλογή ψήφου συσχετιζόμενη με το θέμα του γηπέδου ...η δική μου άποψη είναι ότι στο παγκόσμιο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί και ειδικότερα στο ευρωπαικό είναι πολύ κουτό να πιστεύει κανείς ότι έτσι εύκολα τα πράματα θα άλλαζαν με μια υποτιθέμενη αλλαγή κόμματος ( το οποίιο by the way τόσα χρόνια που οι διοικούντες μας ρημάζουν αν πραγματικά ήθελε να κυβερνήσει είχε την δυνατότητα με την κατάλληλη αντιπολιτευτική στάση να έχει φτάσει στο 50% χωρίς υπερβολές ...εδώ το χε φτάσει ο ΓΑΠ με μια πυρκαγιά στην Ηλεία , τώρα που καίγεται ο πισινός μας δεν θα το φτανε η Αντιπολίτευση ?) Πάρτε το χαμπέρι όλοι το γήπεδο δεν πρέπει να γίνει λόγω της κόντρας των εκατομμυριούχων και γιαυτό τα πράγματα είναι έστι σχεδιασμένα . το ζήτημα είναι εμείς πως θα αντιδράσουμε στις κάλπες, στα φόρουμς, στους δρόμους στα γήπεδα παντού για να δείξουμε την τεράστια ενωσίτικη δύναμη. Μόλις ανοίξουν ευρωπαικά προγράμματα με χρηματοδοτήσεις ως δια μαγείας θα ενταχθεί άμεσα σστον Δήμο Πειραια ακόμα ενα προπονητήριο για τον ΟΣΦΠ, γήπεδα για τις ακαδημίες του κ.λ.π. για τα οποία δεν θα χρεωθεί μια αφού θα γίνουν σαν έργα αθλητικής υποδομής και τότε δεν θα τσινήσει καμμιά περιφέρεια και κανένας ΣΥΡΙΖΑ .. θα με θυμηθείτε ..... Κρίσιμο μεγεθος είναι και η κατάληξη της διεκδίκησης ενός άααλλουυυ γηπέδου εκει κάτω κατα Πειραιά μερια , λαδωμένου και ..φορτωμένου ως το κόκκαλο , γιαυτό γίνεται η τιτανομαχία κατά ένα μεγάλο μέρος ...και άλλα πολλά Κουράγιο , δύναμη αδέρφια και να θυμάστε : επί 11 αιώνες οι αλλόθρησκοι επιβουλεύονταν το ιδανικό της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και τα κατάφεραν μόνο μέσω προδοσίας !. Όσο ισχυροί
και αν ήταν απεξω απο τα τείχη μας, όσο είμαστε ενωμένοι κανενός αλλόθρησκου δεν θα περάσει

nbabanicolos - 5/1/2015 09:14

Θέλω να συγχαρώ την Original για την πρωτοβουλία της.

nikos_original_original - 5/1/2015 09:08

ΑΕΚΤΖΗ ΞΥΠΝΑ . ΑΚΟΥΩ ΓΑΒΡΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΑΚΟ, ΣΤΟΥ ΧΑΝΤΑΚ! !

el_loco_21 - 5/1/2015 08:10

Μπράβο στα παιδιά για την ανακοίνωση . Το κριτήριο μας σε αυτές τις εκλογες είναι η ΑΕΚ. Μονο που το όχι ψήφο στο σφύριζα θα πρέπει να συμπληρώνεται και με όχι ψήφο και σε αυτούς που πιθανό να συνεργαστούνε μετά τις εκλογες. Ποιος μου λέει εμένα ότι δε θα τον βοηθήσει να κυβερνήσει η δημάρ. Η το ποτάμι η ακόμα και ο καμμενος. Επίσης με τόσα που έχουνε πει και πολλές φορές επίσημα και σε λίγο τα γυρισανε , ποιος εγγυάτε ότι δε θα γίνει και τώρα ; Μετά τι θα κάνουμε ; Θα ζητήσουμε ακύρωση... Συνέχεια εκλογικού αποτελέσματος; Γιαυτο λοιπόν μακριά μέχρι να γυρίσει στα γνωστά ποσοστά του στο 3 και στο 4%.

capone - 5/1/2015 07:45

μπραβο ρε λεβεντες!!!!!!!!μαυρο στον συριζα!!!!!!!!!!

enosi2121 - 5/1/2015 07:32

''ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών να ξεκαθαρίσει, χωρίς γενικότητες του τύπου "όλοι θέλουμε να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ", αν ερχόμενος στην εξουσία θα καταργήσει το νόμο που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, όπως ο απίθανος Βασιλόπουλος υπονόησε σε πρόσφατη συνέντευξη του...'' ΟΧΙ αδελφια....θα μου επιτρεψετε να ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ..... Δεν ειναι ετσι τα πραγματα....δεν ζηταμε να ξεκαθαρισει ο Τσιπρακος.....ζηταμε ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ....ΤΩΡΑ με χαρτια και πραξεις.... ΑΜΕΣΗ αποσυρση της... Συνέχεια προσφυγης και συνεντευξη τυπου μαζι με τον ΑΒ οπου ΡΗΤΑ θα εκφρασουν και οι δυο οτι ΔΕΝ θα ξαναγινει προσφυγη....απο κανεναν ,οτι ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ η υψομετρικη μελετη και οτι ΔΕΧΟΝΤΑΙ το νομοσχεδιο ως εχει και ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ απο την επομενη βουλη ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.... Αν γινουν ΟΛΑ αυτα τοτε ισως καποιοι απο εδω μεσα να σκεφτουν να ψηφισουν οτι γουσταρουν....ΙΣΩΣ..............

m_pavlis - 5/1/2015 05:26

Προεκλογικά το ευκολότερο είναι να υποσχεθείς πολλά. Οι άνθρωποι πλαισιώνονται από μια δράκα οικολόγων, μια χούφτα αριστερών εξτρεμιστών, μαζιώτες , ξηρούς κ.λ.π. συνιστώσες. Θέλουν να μα κυβερνήσουν σήμερα εκμεταλλευόμενοι την κακή οικονομική συγκυρία. Θεωρώ ότι η ανακοίνωση της 21 είναι αψεγάδιαστη εκτός από το γεγονός ότι ζητεί να τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι περιμένουν να απαντήσει ότι θα καταργήσει το νόμο. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Μαυρίστε τους.

spirverb - 5/1/2015 03:30

Αλεξάκη...., το +3 % βλέπω να γίνεται -3% στις 25 Ιανουαρίου...!!!

costasaek10 - 5/1/2015 02:27

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ και για την ανακοινωση και το ξεκαθαρο μηνυμα της για μια επιτελους ξεκαθαρη θεση και απο τον συριζα. Και απο οτι διαβαζω σε αυτη αδελφια καταλαβω ακομα ενα πραγμα. Ο κ. δημαρχος σας συναντησε για να σας αραδιασει και να σας πεισει με ενα σωρο ψεματα, πιστευοντας οτι, ε οπαδοι ειναι αυτοι, μονο μπαλα καταλαβουν θα τους πω (εγω ο μεγας πολιτικος, οχι Ναπολεων), οτι θελω, δεν θα καταλαβουν και θα τους πεισω. Δεν ηξερε ο ανθρωπος οτι εισαστε πιο μελετημενοι απο τον ιδιο για τη... Συνέχεια σχετικη νομοθεσια (οπως την εχετε αναλυσει) και εκει την πατησε και αναγκαστηκε να βγαλει το προσωπειο. Λυπαμαι ομως να πω, οτι δυστυχως δεν ειναι μονος. Εχει ολους τους δημοτικους συμβουλους του συριζα μαζι του, που για μενα αυτο συμαινει πολυ απλα και ξεκαθαρα οτι αν δεν κρυβεται το ιδιο το κομμα πισω απο ολα αυτα, τουλαχιστον τα δεχεται και τα υποστηριζει. Ξεροντας πως λειτουργουν ολα τα κομματα, κανενας κομματικος που εχει καποια θεση δεν παιρνει μια αποφαση απο μονος του και να παραμεινει στο κομμα. Αρα ο συριζα απλα αποφασισε να μας αγνοησει και εμμεσα να μας κηρυξει το πολεμο. Και εμεις πρεπει να αμυνθουμε για την ομαδα μας, τη ζωη μας οπως πολυ σωστα λεει η ανακοινωση. Η μονη διαφωνια μου αδελφια ειναι στο οτι πρεπει να μας διαβεβαιωση ο συριζα οτι δεν θα αποσυρει το νομο που ψηφιστηκε το καλοκαιρι. Οχι αδελφια, οχι δεσμευσεις. Εμεις στη Κυπρο τη λεξη ''δεσμευομαι'' οσον αφορα τους πολιτικους (τους οποιους πολιτικους), την εχομε ταυτισει με το συντομοτερο (μονολεκτικο) ανεκδοτο. Μη ξεχνατε οτι και ο βασιλοπουλος κατι τετοιο μας ελεγε προεκλογικα και μετα οταν εκλεγηκε μας την εκανε. Εξ αλλου εχει κανενα που νομιζει οτι στοιχιζει κατι σε πολιτικους να μας πουν οχι ενα αλλα χιλια ''δεσμευομαι'' για να παρουν τις ψηφους? Για αυτο ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ υπαρχει αν θελουν ψηφους απο εμας, απο τους ταλαιπωρημενους οπαδους της ΑΕΚ μας. Να μαζεψουν το καθε βασιλοπουλο και τους δημοτικους τους συμβουλους ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (οπως θα ελεγαν και καποιοι ''προγονοι'' τους) και να αποσυρουν ΑΜΕΣΑ και
πριν τις εκλογες τη προσφυγη τους στο ΣΤΕ και να φροντισουν για την οποια εκδοση αδειας χρειαζετε για να ξεκινησει το γηπεδο μας. Και αφου γινουν αυτα, τοτε να ξερουν οτι ουτε πολεμο εχουμε και οι ΑΕΚτζηδες και ξερουν τι θα κανουνε και ουτε αγνωμονες εχουν αποδειχθει ποτε. Διαφορετικα αν θελουν πολεμο (οχι με οπλα αλλα με ψηφους) θα τον εχουν. Εχομε κουραστει. Για ενα γηπεδο που θα κτιστει σε 16 μηνες να περιμενουμε αλλους....26 για να μας δωσουν αδεια (εκτος απο τα αλλα 10 χρονια που προηγηθηκαν).

demara11 - 5/1/2015 02:26

OPOIOS EINAI AEK DEN PSIFIZEI SYRIZA APLA TA PRAGMATA!!!!!OLOI GIPEDO ME ATROMITO!!!!!

livorno - 5/1/2015 02:19

ΑΒ ο δρομος που εσυ επελεξες με τα ψεμματα σου και το μισος σου δεν εχει επιστροφη ακομη και αν ζητησεις συγνωμη και εχει μονο εναν νικητη τον ΛΑΟ της ΑΕΚ

chrisdil21 - 5/1/2015 02:17

μπράβο στην οριτζιναλ21 . πάνω απο τα κόμματα η ΑΕΚ.

sak21is - 5/1/2015 02:01

ΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ! ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ! ΑΝ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ (ΑΒ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 2Ο ΕΚ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ! ΟΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΙΝ ΝΑ... Συνέχεια ΒΓΟΥΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...

marios_koletis - 4/1/2015 22:40

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ . ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΕΛΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ.

aekara_akis_zikos - 5/1/2015 01:59

Ωραιος... Μαχρι το πρωι ησουν συριζα...; Τι να πω; Κινδυνευουμε ακομα μαλλον. Δεν πηραμε το μαθημα μας

darkkon21 - 5/1/2015 01:58

επιτελους μετα απο καιρο η original εχει αποψη που συμπλεει απολυτα με τη πλειοψηφια του λαου της ΑΕΚ. μονο που δυστυχως ο συριζα εχει ηδη απαντησει.... αδερφια ολοι μαζι ΕΝΩΣΙΣ απεναντι στους φασιστες της αγγελοσκονης και του φαταουλ

alex - 5/1/2015 01:43

Τσίπρα, Σκουρλέτη και λοιποί.... Στείλτε κάποιον στο γήπεδο την Πέμπτη , ετσι για να σας μεταφέρει τι εστί ΑΕΚ για τον ΑΕΚτζή... ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ-ΠΙΟΝΙ , Θα πάθετε τέτοια "ζημιά" που ουτε το φαντάζεστε.. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ......ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!

dimitriss_21 - 5/1/2015 01:30

Πολυ σωστη ανακοινωση. Αλλα φτασαμε ως εδω επειδη η ΑΕΚ δεν πηρε θεση στις δημοτικες εκλογες. Αν δε μοιραζονταν ετσι οι ψηφοι, δε θα χαμε στα ποδια μας τον ΑΒ και τωρα θα ειχαν αρχισει τα εργα. Σε τετοια θεματα δεν πας με το σταυρο στο χερι λεγοντας οτι δε θες να επηρεασεις τον κοσμο.

NachoScocco - 5/1/2015 01:15

Καλη κινηση κατ τη γνωμη μου αλλα με τους πολιτικους δε βγαζεις ακρη δυστυχως..Ο,τι και να πουνε,μολις βγουν κυβερνηση τα αλλαζουν μεσα σε μια μερα..Μηπως αλλα δεν ελεγαν και πριν τις Δημοτικες? Αντε να δουμε,μ'αυτους που μπλεξαμε,ειμαι να σκασω μα τη Παναγια..

kefalonia_r21 - 5/1/2015 01:12

ο κοιμωμενος γιγαντας μολισς ξυπνησε...! ο ΤΙΓΡΗΣ ειναι παντα ετοιμος για μαχη.... !! λυπαμαι τα γατακια που εκαναν το λαθος να πουλησουν ψευτοτσαμπουκα (με την βοηθεια των ματ). τα εβαλαν με το μοναδικο λαο που πολεμαει παντα με μειονεκτημα και γουσταρει. αλλα τα στολοπαιδια ετσι ξερουν με δικαστηρια και ματ, FORZA ΑΕΚΑΡΑ !!!!!

Rivaldo_21 - 5/1/2015 01:01

ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΡΑΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!

Rivaldo_21 - 5/1/2015 01:00

ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ !!!! ΔΕΊΞΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ...!!! ΕΣΑΙ Α.Ε.Κ.!!!

clever - 5/1/2015 01:00

Επιτέλους. 1.500.000 μαύροι ψήφοι στο Σύριζα. Να δουν μετά τι γλύκα έχει. Τα κανάλια γιατί σωπουν;

Rivaldo_21 - 5/1/2015 00:59

ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ !!!! ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ!!! ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!! ΤΩΡΑ ΠΗΓΕΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΓΛΥΨΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!

Rivaldo_21 - 5/1/2015 00:58

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ,,ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑ'Ι'Τ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 1.000.000 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΥΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ?????

Rivaldo_21 - 5/1/2015 00:55

ΑΕΚ Και ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ & ΠΟΤΕ Με Συριζα ΞΑΝΑ & ΜΑΥΡΟ Στον Συριζα=>Παντού

gab911 - 5/1/2015 00:53

Αυτά έπρεπε να γίνουν πριν από τις δημοτικές εκλογές δυστυχώς. Τώρα είναι αργά.... Βέβαια αν και ποτέ δεν υπήρξα μέλος της, αλλά έχοντας πολλές φορές συμπορευτεί (πορείες για το 44, κατάληψη σε εποχές Τροχανα, συλλαλητήρια για το γήπεδο κλπ) πάλι συμπορεύομαι.... Πρέπει να βρεθεί όμως, ένας τρόπος που να μην διαφημίζουμε τους εχθρούς της ομάδας. Αυτό θέλουν και το ξέρουμε... Επίσης θεωρώ ότι κάποιος-οι από τις οργανώσεις οπαδών μπορούν να δουν νομικά ορισμένα πράγματα, (π.χ. αν γίνετε... Συνέχεια καθυστερεί επίτηδες η υψομετρική μελέτη δεν έχουμε παραβίαση καθήκοντος? ή πως διέρρευσαν νομικά έγγραφα που αφορούσαν τον φάκελο της Α.Ε.Κ. στον τύπο? δεν υπάρχουν νομικές ευθύνες για τέτοια πράγματα?) να τους ταράξουμε στην νομιμότητα! Εκεί θα κερδίσουμε το παιχνίδι... Και μην πιστεύεται τίποτα από αυτά που θα πουν προεκλογικά .... Μόνο ΄΄Εργα - Μόνο Α.Ε.Κ.

V_Vasilis - 4/1/2015 23:15

Πολύ σωστή η ανακοίνωση με έναν αστερίσκο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη απαντήσει μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων του σε Δήμο και Περιφέρεια και με την καταψήφιση του άρθρου που αφορούσε στο γήπεδό μας στην Βουλή. Τώρα πια, δεν υπάρχει η δικαιολογία δεν ήξερα. Η σωστή ερώτηση έπρεπε να απευθύνεται σε όλους τους ΑΕΚτζήδες: ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΗς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ??

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ - 5/1/2015 00:53

vasilis-v Η σωστή ερώτηση έπρεπε να απευθύνεται σε όλους τους ΑΕΚτζήδες: ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΗς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ?? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kαι για οσους δεν καταλαβαν τι εννοει ο αδελφος παραπανω, επαναδιατυπωνω: ''EIΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ 'Η ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ?!''

manmavr - 4/1/2015 23:25

Σωστός!

lam_aek - 5/1/2015 00:52

Μπορεί να βρίσκομαι μακριά από την Φιλαδέλφεια αλλά η καρδιά πάντα ανήκει όπου ανήκει & φωλιάζει η ΑΕΚ γι'αυτό πιστεύω ότι κάποιοι ενωσίτες δημότες που για κάποιο δικό τους λόγο ψήφισαν τον ανεκδιήγητο ΑΒ να βρεθούν μαζί του & το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο & να του θέσουν πάλι τα ίδια ερωτήματα..Γιατί ρε μεγάλε ενώ σε ψηφήσαμε μας κορόιδεψες για το γήπεδο & μας λες χίλιες δύο π@π@ριές,αλλάζεις αποφάσεις,λες ΨΕΜΑΤΑ & ουσιαστικά δεν θέλεις με κανένα τρόπο να γίνει το... Συνέχεια γήπεδο? Πολύ σωστή η ανακοίνωση της original.

g_bantavanis - 5/1/2015 00:46

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟmΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΝ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΕΙΠΕ: > ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ............. ΕΙΠΑΜΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ....

an0nymous - 5/1/2015 00:43

Τι να βγουν και να ξεκαθαρίσουν βρε παιδιά; Αφού ψεύτες είναι.. άντε και να πουν ότι δεν θα καταργήσουν τον νόμο γιατί να τους πιστέψουμε; αφου είναι παπατζίδες.. εγώ προσωπικά δεν τους πιστεύω.. δεν πρόκειται να τους ψηφίσω. ότι και να πουν.. μετά απ όλα αυτά τα ψέματα που του δημαρχάκου τελείωσε.

theios_loukas - 5/1/2015 00:42

Αδέρφια ΑΕΚτζήδες δεν επρόκειτο να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ αφού η γελοιότητα που τους διακρίνει σε οποιαδήποτε τοποθέτησή τους μου φέρνει αναγούλα αλλά ένας πολιτικός φορέας να έχει προαποφασίσει να ταχθεί ενάντια σε έναν ολόκληρο ΑΕΚτζήδικο λαό και στο μεγαλύτερο όνειρό του, που παρεπιπτόντως είναι και καθόλα νόμιμο, αυτό είναι απίστευτο. Να ξέρουν όμως ορισμένοι ότι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ είναι και ο κόσμος της ΑΕΚ και καθώς η ΑΕΚ είναι η ζωή του και για αυτήν αποφασίζει να... Συνέχεια ετοιμαστούν να λάβουν την απάντησή τους στις 25 Γενάρη. Καλώ όλους τους ΑΕΚτζήδες που πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εχθρός των ονείρων της ΑΕΚ καθώς και εκείνους που ανεξαρτήτως της στάσης για το γήπεδο, δεν τον εμπιστεύονται ως κόμμα εξουσίας όχι μόνο να τον καταψηφίσουν στις εκλογές αλλά να κάνουν και ένα μίνι αγώνα αποτροπής δικών τους ανθρώπων να ψηφίσουν το συγκεκριμένο κόμμα. Επίσης, ως ΑΕΚτζήδες θα έπρεπε μέχρι τις εκλογές να επιχειρήσουμε κάποιες κινητοποιήσεις, ίσως οργανωμένες από τα κατά τόπους κλαμπ και τους συνδέσμους φιλάθλων, με σκοπό την ανάδειξη του θέματος του γηπέδου της ΑΕΚ και της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ για αυτό.

naupigos - 4/1/2015 23:46

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ..... ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΠΗΚΙΝΔΥΝΟΙ ...... ΛΟΙΠΟΝ ... ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ........ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ................ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ... ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ .......... ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ..... ΟΥΣΤ ..........ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ !!!!!!!!!!!!! ΕΒΙΒΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leptoneritis - 5/1/2015 00:36

Πολύ καλή η ανακοίνωση της ορίτζιναλ.. Μας εκπροσωπεί όλους. Πόλεμος κατά του Σύριζα, αφού αυτός άρχισε τον πόλεμο. Πόλεμο ήθελε πόλεμο θα λάβει. Ούτε μια ψήφος στον Σύριζα. Εκτός από αντιαεκτσήδες, οι συριζαίοι είναι και πολιτικοί απατεώνες.

jsofron - 5/1/2015 00:17

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ....

achoura_mazda - 5/1/2015 00:13

Μπράβο original.Οργάνωσε πορεία διαμαρτυρίας και κοινοποίησε το πρόγραμμα για να συμμετάσχουμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες ειρηνικά. Είμαστε η ήρεμη δύναμη,πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να παίζουν με τη θέληση των προγόνων μας που έφτιαξαν το γήπεδό μας και με την λαχτάρα μας να το ξαναχτίσουμε στο δικό μας χώρο στην Ν, Φιλαδέλφεια.Πρέπει να δείξουμε τη δύναμή μας παράλληλα με το δίκιο μας.

aris21 - 5/1/2015 00:13

ΜΠΡΑΒΟ Σ ΑΝΑΠΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΙΩΠΗ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΔΗΜΑΡΧΟΥ" ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ

armenisths_21 - 5/1/2015 00:13

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!! ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ'' !!! ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ''συριζα'' ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΜΕ Α η΄ Β ΤΡΟΠΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ''συριζα'' ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΟΥΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ'' ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΧΑΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΨΗΦΟ ΑΕΚΤΖΗ '' ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ... Συνέχεια ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ''ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΑΕΚ'' '' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ'' ''ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ'' ( γελοιε βασιλοπουλε καραγκιοζη δημαρχε )

H.B.G.B. - 4/1/2015 23:27

ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ!!! Είμαστε κατά με οποιοδήποτε κόμμα πάει εναντίων της ΑΕΚάρας μας και τώρα συγκεκριμένα με το σύριζα

paparas - 5/1/2015 00:11

Πάμε γυρεύοντας να μας πιάσουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι στο δούλεμα!!! Θα λέει ο κάθε χαζοβιόλης την εξυπνάδα του - δέκα στελέχη π.χ. θα δώσουν δέκα διαφορετικές απαντήσεις. Μετά ''κύκλοι'' της Κουμουνδούρου θα μας παραπέμψουν στις αποφάσεις του Συνεδρίου τους. Τέλος όλοι μαζί θα καταγγείλουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα του Μελισσανίδη καθώς αυτοί είναι συνδαιτυμόνες του Μαρινάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει θέση ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ τι δεν βλέπετε;

panas - 5/1/2015 00:10

Το καλοκαιρι που μας πέρασε, συριζα και κκε καταψηφισαν τη ρυθμιση που αφορουσε το γηπεδο μας. Έχουν δείξει έμπρακτα οτι είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. Αυτο που δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω , είναι η φαινομενικη ηρεμία - σιωπή από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ. Εμπιστευομαι τον Τιγρη και περιμένω την ώρα που θα κάνει την κίνηση του.

AEK ANTIFA - 5/1/2015 00:10

ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ 44 ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ......ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ....ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ.

nikpapasaek - 5/1/2015 00:08

ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΤΕ.ΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΤΩΡΑ.ΑΝ Η ΔΟΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΤΕ? ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ.ΕΔΩ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟ... Συνέχεια ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ? ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑ ΑΕΚΤΖΗ

paparas - 5/1/2015 00:05

Είσαστε επιεικώς κουτοί αδέρφια που συντάξατε το κείμενο. Πάτε γυρεύοντας να σας πιάσουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι στο δούλεμα!!! Θα λέει ο κάθε χαζοβιόλης την εξυπνάδα του - δέκα στελέχη π.χ. θα δώσουν δέκα διαφορετικές απαντήσεις. Μετά ''κύκλοι'' της Κουμουνδούρου θα σας παραπέμψουν στις αποφάσεις του Συνεδρίου τους. Τέλος όλοι μαζί θα καταγγείλουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα του Μελισσανίδη καθώς αυτοί είναι συνδαιτυμόνες του Μαρινάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει θέση ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ τι δεν βλέπετε;

i_koutoumpas - 5/1/2015 00:05

μαυρο στο ΣΥΡΙΖΑ, με την ΑΕΚ δεν παιζουμε

AEK_Holland - 4/1/2015 23:54

Μπράβο! Με όλα αυτά που γίνονται είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να υπάρξει ΑΕΚτζής που ενδιαφέρεται να γίνει το γήπεδο και συγχρόνως να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός της ΑΕΚ πρέπει επιτέλους να μαυρίσει αυτούς που προσπαθούν να του καταστρέψουν το όνειρο να δει το γήπεδο της ΑΕΚάρας μας εκεί που πρέπει, αυτούς που έκλεψαν τις ψήφους τους με ψεύτικες υποσχέσεις. Την ΑΕΚ τη βρήκατε στη Ν. Φιλαδέλφεια, δεν σας βρήκε. ΑΕΚ = ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, σε όποιον δεν αρέσει υπάρχει και ο Πειραιάς του... Συνέχεια Μώραλη & του Φαταούλ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

kitrinos_achaios - 4/1/2015 23:53

Επιτέλους, καιρός ήταν να βγει μπροστά η Original. Όλοι μαζί είμαστε πολύ δυνατοί. Και θα το καταλάβουν σύντομα στις εκλογές!!!

jpavlos2002 - 4/1/2015 23:50

"πειδη παντως χτες ημουνα στο συνεδριο και μαλιστα ημουνα και σε μιτινγκ της ομαδας σόσιαλ μίντια περι σχεδιασμου κλπ και εθεσα το θεμα τι κανουμε σε κομεντς αεκτζηδων και να μην τους αφηνουμε ετσι φανηκε οτι ναι μεν πολλοι ''υπευθυνοι'' εχουν μαυρα μεσανυχτα,. αλλα υπαρχει μαχη για αυτοδυναμια, αρα υπαρχει σχεδιασμος για ολα μεχρι τις 25. με αυτη τη λογικη, περιμενω βελτιωση αμεσα" αυτό αγαπητοί μου φίλοι είναι ένα copy paste από σημερινή μου συνομιλία με ένα φίλο οργανωμένο... Συνέχεια στο συριζα που έχει αναλάβει ενεργό ρόλο σε αυτές τις εκλογές και γνωρίζει προσωπικά τον βασιλόπουλο. αυτός δυστυχώς είναι ο τρόπος που σκέφτονται.

th aek - 4/1/2015 23:46

Επειδή δεν πρόκειται να απαντήσει ο Σύριζα ή και αν το κάνει θα είναι γενικότητες και κουραφέξαλα στείλτε το μήνυμα σας στο [email protected] για να καταλάβουν τι εστί ΑΕΚ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον πιστεύω ότι κοντά στην ημερομηνία των εκλογών θα πρέπει να βγει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ώστε ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ.

mariakos123 - 4/1/2015 23:44

oloi sto dromo..8a tous parei o diaolos..na ma8oun ti esti aek..

mariakos123 - 4/1/2015 23:43

oloi sto dromo..8a tous parei o diaolos..na ma8oun ti esti aek..

mas_kseftylisate - 4/1/2015 23:42

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ !!!!! ΣΤΟ SITE. ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΣΙΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ Ο Χ Ι !!! ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΩΣ ΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ. ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

mono-AEK - 4/1/2015 23:42

ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ(ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ) ΌΤΙ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΑΖΊ ΜΑΣ....Ε ΚΑΙ? ΜΌΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ....ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.... ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.... ΜΟΝΟ ΑΕΚ......

GPT21 - 4/1/2015 23:41

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ! ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ. ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

nekelen - 4/1/2015 23:41

ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ! ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΟΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ! ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΥΡΟ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

gregspat - 4/1/2015 23:40

Ο βασιλοπουλος και ο συριζα παιζει με τα ονειρα μας δεν θα πεσουμε αμαχητη 1.5 εκατομυριο κοσμος δεν μπορουνε να τον εμπεζουνε τετοι τυποι .Τελος η ψυφος ειναι μεγαλη δυναμη και δεν πρεπει να την ξεχασουμε στις 25 Ιαν οσο για μερικους που λενε θα κοιταξω πρωτα τα καλο μου και μετα την ομαδα ειναι μπαρουφα αν δεν δουλεψεις και δεν λειτουργει το μυαλο και εργατικοτητα μην περειμενετε απο κομα να σας σωσει μονο οι ιδιοι θα σωσετε τη ζωη σας. Γιαυτο βασιλ,και συριζα για εμενα προσωπικα... Συνέχεια οταν χτυπανε την ΑΕΚΑΡΑ μας ειναι εχθροι και θα φανε μαυρο .Συμφωνο απολυτα με την Οριτζιναλ και οσο το σπρωχνουνε τοσοι θα ακολουθουμε και δεν πρεπει να σταματησουμε μεχρι να γινει το γηπεδο,

mono-AEK - 4/1/2015 23:40

ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ(ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ) ΌΤΙ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΑΖΊ ΜΑΣ....Ε ΚΑΙ? ΜΌΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ....ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.... ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.... ΜΟΝΟ ΑΕΚ......

winston21212121 - 4/1/2015 23:36

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

alekos_365 - 4/1/2015 23:34

Αδέλφια μην πιστεύετε τις νέες υποσχέσεις που θα σας δώσουν οι ΨΕΥΤΕΣ Συριζέοι. Έτσι μας είχανε παραμυθιάσει και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές . Απλά ΜΑΥΡΙΣΤΕ τους απλά μην τους ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ γιατί αν (ωμή γένετο) βγούνε κυβέρνηση γήπεδο δεν θα δούμε ούτε μέχρι το τέλος του αιώνα . Ότι και να υποσχεθούν θα είναι θα είναι για να κλέψουν τις ψήφους μας και μετά ποιος μα χέζει όλους τους ΑΕΚτζήδες ομάδα και φιλάθλους. Αν θέλουν να δείξουν καλή θέληση ας αποσύρουν την... Συνέχεια προσφυγή από το ΣΤε . Αλλιώς ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ .

aristos_enositis - 4/1/2015 23:12

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ R21. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΩ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ) ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Solo AEK - 4/1/2015 23:33

συμβολικος αυτοσχεδιος αγωνας 5x5 ακαδημιων της ΑΕΚ με μεικτη αστεγων στην Πλατεια Κουμουνδουρου με παρουσια χιλιαδων θεατων και προσφορα τροφιμων για τους απορους.

manmavr - 4/1/2015 23:27

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει θέση και έχει απαντήσει ήδη!Τώρα θα απαντήσουμε κι εμείς με την ψήφο μας στις εκλογές!

Manwlhs - 4/1/2015 23:27

Δεν προβλέπω ευθεία απάντηση. Άλλωστε δεν τους εμποδίζει κανένας άλλα να πουν και άλλα να κάνουν. Ας κρίνουμε με βάση τα ήδη γεγονότα και όχι τα αόρατα μελλούμενα. Για πολλούς το γήπεδο είναι θέμα ζωής όπως λέει η ανακοίνωση. Άλλωστε η Ελλάδα δεν σώνεται με τίποτα και ειδικά από κανένα από όλους αυτούς που θέλουν να μας σώσουν.

medical1971 - 4/1/2015 23:21

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ,ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ORIGINAL NA ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟ.ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΚΟΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΜΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ... Συνέχεια ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ...ΜΑΛΑΚΑΣΑ.

nickapostr21 - 4/1/2015 23:17

Η Α.Ε.Κ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ 100000% ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΗ ΕΚΤΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.ΑΠΛΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΤΥΓΡΗΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΦΑΤΑΟΥΛ make a plan B rushhhhh

athensleft - 4/1/2015 23:16

AΡΓΗΣΕ Η ORIGINAL αλλά χαλάλι της... Έβαλε πάλι την ΑΕΚ πάνω από ο,τιδήποτε άλλο! Ευγε!

ghost21 - 4/1/2015 23:13

ενας ψευταρας χλευαζει εναν ολοκληρο λαο, απιστευτοι τυποι δηλωνουν πως οσο ζουνε δεν θα γινει γηπεδο της ΑΕΚ, θεωρουνε οτι εχουνε βρει την φορμουλα να κοροιδευουν πολλους κ για μεγαλο χρονικο διαστημα ...... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΤΗς ΝΦ

scocco_9_11 - 4/1/2015 23:13

Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ....

scocco_9_11 - 4/1/2015 23:10

(ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ) ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΙΖΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ! R21

jafer - 4/1/2015 23:07

ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ & ΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ. ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΖΑ &ΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ORIGINAL. ΑΡΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΑΚΟΜΗ. ΚΤΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?

DOCTOR - 4/1/2015 22:49

Και θα απαντήσουν: "Μαζί σας!" Και λοιπόν; Μετά τη κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. (Ρωτήστε και τον Κουβέλη). Δήμος, Περιφέρεια και τώρα Κυβέρνηση. Τριτώνει. Κανείς δεν δικαιούται να πει "δεν ήξερα". Όσο για την ορίτζιναλ... Δυστυχώς τα "συλλαλητήρια της" είναι λίαν επικίνδυνα για τη τύχη της ΑγιαΣοφιάς. Γεννάνε εχθρούς. Και φοβίζουν ελάχιστους.

xenistis - 4/1/2015 23:06

ΣΩΣΤΟΣ + 1924

Μόνο_ΑΕΚ - 4/1/2015 23:01

Η απαντηση ειναι μια εκδοση της υψομετρικης μελετης, αποσυρση της προσφυγης και βεβαιωση της δουρου για τα 20εκ Οτιδηποτε αλλο πουν ειναι ψεμα και κολπο του Συριζα για να ελαχιστοποιησει τις χαμενες ψηφους! Να μην τσιμπησει κανεις!

ioannis_21 - 4/1/2015 23:02

Καλησπέρα σε όλα τα αδέρφια Καλή Χρονιά παιδιά καλή ή ανακοίνωση της ORIGINAL ίσως λίγο αργά αλλά ευτυχώς πριν της εκλογές . Ότι και να υποσχεθουν τώρα τα σουργελα του τσυριζα θα είναι παπαριες . Μαύρο στον τσυριζα εδώ είναι ΑΕΚ και ψηφίζουμε μόνο ΑΕΚ.

pera_55 - 4/1/2015 23:01

Μπράβο στην Original για την ανακοίνωση της, που αντιπροσωπεύει όλους τους ΑΕΚΗΤΖΗΔΕΣ ανεξάρτητα απο τα πολιτικά τους πιστεύω. Το σύνθημα μαύρο στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει πράξη στις 25 του Γενάρη.

φονικό χαμόγελο - 4/1/2015 22:33

ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει την ξεκάθαρη απάντηση του τώρα και μήνες: 1. ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ Άρης Βασιλόπουλος κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ματαιώσει το έργο αλλά και για να ΑΡΕΙ το παραχωρητήριο(άκουσον-άκουσον).. τον θεωρώ υπ' αριθμόν 1 εχθρό της ΑΕΚ ιστορικά γιατί κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε ούτε ο ίδιος ο Μαρινάκης! 2. έχει καταψηφίσει το νομοσχέδιο που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ ενώ πριν κατά την πάγια τακτική του έλεγε ασύστολα ψέμματα ότι θα είναι υπέρ.. 3. περιμένει πως... Συνέχεια και πως να βγει κυβέρνηση για να καταφέρει το τελειωτικό χτύπημα που θα είναι η ακύρωση του νόμου και η οριστική ματαίωση του γηπέδου της ΑΕΚ Υ.Γ. η συγκυρία είναι ιστορική και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ - 4/1/2015 23:00

(κόλαση μέσα στο Τζαμί) η συγκυρία είναι ιστορική και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.. ------------------------------------------------------------------------------------------- ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ !! Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ (!) 'Η ΑΕΚ 'Η ΣΥΡΙΖΑ.

giannisgiannis79 - 4/1/2015 22:57

ORIGINAL21 NAFPLIO!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

xaris_kavala_mono_aek - 4/1/2015 22:53

μαγκες κανεις να μην ψηφιση συριζα.ειναι επικυνδυνοι και μονο παραδειγμα το γηπεδο καταλαβετε τι μυαλα εχουν. μιληστε με πατεραδες μαναδες,θειους θειες αδερφια ξαδερφια φιλους να τους μαυρισουν. κατω η χουντα της αριστερας. φανταστειτε εαν βγουν θα δεχθουν το ονομα μακεδονια για τα σκοπια. ειναι επικυνδυνοι το ξαναλεω.οχι μονο για το γηπεδο αλλα γενικα. θα εφαρμοσουν την ιδεολογια τους.και ολοι ξερουμε ποια ειναι αυτη. 2 μυρια διαβατηρια σε λαθρομεταναστες θα δωσουν.

67ioannis - 4/1/2015 22:53

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ........

mitseas_mono_a_e_k - 4/1/2015 22:52

Πόσο τους πονάει τρένο την πάνε την Παναχαική(όπως και τον Αρούλη,άσχετο)Δε σταματάμε-ερχόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paparas - 4/1/2015 22:47

Φίλε CHRIST 21 ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί παντελώς και για εμάς και για το μήνυμά μας.

diver - ΑΕΚ - 4/1/2015 22:45

Δυστυχώς μέχρι αυτή τη στιγμή Sentragoal και Sport-fm, για να καταλάβετε πόσο μας πολεμούν και πόσο θέλουν το κακό μας, δεν έχουν ανεβάσει την ανακοίνωση. Ενώ μόλις κλάνει ο Βλαχοδήμαρχος αμέσως το ανεβάζουν στα site τους.

kstaposto - 4/1/2015 22:45

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ.

sotikaka - 4/1/2015 22:42

ΕΥΓΕ!! Όλοι μαζί ενωμένοι και αταλάντευτοι! Μαζικά, αγωνιστικά και δημοκρατικά απέναντι στο φασισμό της εξουσίας και τους υπηρέτες του υποκόσμου.

elefsinaek21 - 4/1/2015 22:22

Περιμενουμε απαντηση Συριζα.......

Μόνο_ΑΕΚ - 4/1/2015 22:40

Η απαντηση ειναι μια εκδοση της υψομετρικης μελετης, αποσυρση της προσφυγης και βεβαιωση της δουρου για τα 20εκ Οτιδηποτε αλλο πουν ειναι ψεμα και κολπο του Συριζα για να ελαχιστοποιησει τις χαμενες ψηφους! Να μην τσιμπησει κανεις!

costis_aek - 4/1/2015 22:56

+21 Αυτό ακριβώς! Τέρμα το δίπορτο!

xdsparis11 - 4/1/2015 22:39

Ουτε μια ψήφος ΑΕΚΤΖΗ στον ΣΥΡΙΖΑ

mitseas_mono_a_e_k - 4/1/2015 22:36

Νομίζω πως όλος ο κόσμος είναι υπερ της ανακοίνωσης αλλά μεγαλύτερη ουσία θα είχε μαι τοποθέτσησ της ΠΑΕ.Ακόμα και γενική και αόριστη του στυλ"Και η ΠΑΕ Α.Ε.Κ. θα σταθεί δίπλα στον απλό φίλαθλο ΑΕΚτζη ως έχει υποχρέωση(μια πρόχειρη ιδέα λέω)πάντως πρεπει να πεί κάτι!Γεράσαμε ρεεεεεεεεεεεεε.ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

manmavr - 4/1/2015 22:35

Καλησπέρα.Σωστή κίνηση.Ίσως θα έπρεπε να υπογράψουν την ανακοίνωση και όλοι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ οργανωμένοι και μη και να σταλεί στον ΣΥΡΙΖΑ

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ - 4/1/2015 22:33

EΞΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 1924 ΜΠΡΑΒΟ !!!

elefsinaek21 - 4/1/2015 22:27

Περιμενουμε απαντηση Συριζα.......

elefsinaek21 - 4/1/2015 22:25

Περιμενουμε απαντηση Συριζα.......

zormpas49 - 4/1/2015 22:06

ΤΡΙΧΕΣ...τι περιμενετε να μας πει?οτι θα τον καταργησει?πανο,φει-βολαν,αφισες με το συνθημα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΑΕΚΤΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ συριζα.μονο ετσι θα καταλαβουν την δυναμη μας,μονο ετσι θα πανε να αποσυρουν την προσφυγη αλλα και να δωσει ο ακατανομαστος την μελετη.

ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 4/1/2015 22:22

Εκτιμω φιλε μου οτι εκει το παει η R21.

varometro - 4/1/2015 22:22

Τί περιμένετε να πούνε προεκλογικά ρε συν-Α.Ε.Κ.τσήδες? Προεκλογικά θα πούνε "ναι με εσάς είμαστε" και με το που βγούνε θα είμαστε άστεγοι για άλλα δέκα χρόνια! Θέλει αγώνα μεγάλο να κάνουμε τώρα για να μην κυβερνήσει το ΣΥΡΙΖΑ! Αν βγούνε τελειώσαμε... Θυμάστε πώς είχαν λυσσάξει με το που εμφανίστηκε ο Τίγρης στην Α.Ε.Κ. Πόλεμο στον Τίγρη κάνουνε (όπως με τον ΟΠΑΠ) και δυστυχώς θα την πληρώσει η Α.Ε.Κ. Αυτήν την κατάσταστη προσπαθεί να εκματαλλευτεί ο ΑΒ ως "πολιτικά παράσημα" για να... Συνέχεια κάνει καριέρα... Μην τους αφήσετε!!!

roussos_nikos - 4/1/2015 22:20

Πολυ σωστη η ανακοινωση. Ακους Στρατουλη;

apethantos_21 - 4/1/2015 22:18

Επιτέλους η ανακοίνωση που όλοι περιμέναμε.... Τώρα ή θα δοθεί λύση η θα αρχίσει ο πόλεμος. Τα όνειρα μας μετατρέπονται σε εφιάλτη... η Νέα Φιλαδέλφεια στο χέρι τους είναι να γίνει παράδεισος η ΚΟΛΑΣΗ. Καμία ψήφος στον Τσύριζα...

ταξιθετης - 4/1/2015 22:18

ξερουμε ολοι ποιο κομμα συμφερει στην ομαδα/στον τιγρη. δεδομενου οτι ατομικα,δεν κερδιζουμε κατι αν βγει κανενα απο τα μεγαλα "λυτρωτικα" κομματα,ας βγει ο τιγρης δημοσια να δωσει προθεση/εντολη ψηφου στο κομμα που θελει να τελειωνουμε. εκει να δεις ποσο θα μας εχουν στα οπα οπα.οχι 20 αλλα 30 θα μας ταξουν κ θα θελουν κ σαλιαρες. ειναι η 1η φορα που σκεφτομαι να ψηφισω νδ για χατιρι της ομαδας.ποσο ξεφτιλα κρατος γμτ

nestorinjo - 4/1/2015 22:17

Αναμενόμενη ανακοίνωση. Μακάρι να είμαστε δυνατοί να το πάμε ως το τέλος, διότι ο αγώνας μπορεί να δοξάσει πιο πολύ και απο νίκες. Εγώ πάντως θα είμαι εκεί, αν και όταν χρειαστεί. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει συγκεκριμένη πρόταση και δεν αναλάβει συγκεκριμένη δέσμευση απέναντι στην ομάδα, θα χρειαστεί να καταλάβει πως πρέπει να σέβεται πράγματα που όλοι οι άνθρωποι θεωρούν σημαντικά! Όχι μόνο αυτά που έχουν ιεραρχήσει ως σημαντικά οι ροζ επαναστάτες των βορείων προαστείων!

costis_aek - 4/1/2015 22:13

ΣτΕ ήθελε ο ψευτοπολιτικάντης? Για να δούμε τώρα... Γήπεδο ή μαύρο? Για το δήμο δεν το συζητάμε, θα είναι θαύμα αν ολοκληρώσει την θητεία.. Να σημειώσω για μερικούς ότι απαντήσεις του στύλ "θέλουμε το γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά να δούμε τι μπορεί να γίνει" σημαίνει ΜΑΥΡΟ στο ΣΥΡΙΖΑ! Η ανοχή τέλος, ας σταματήσουν κάποιοι (οι τελευταίοι ελπίζω) να προσπαθούν να κερδίσουν δημοσιότητα στις πλάτες της ΑΕΚ! ΥΓ1: Θεωρώ πως την ίδια γραμμή πρέπει να ακολουθήσει και ο ΠΑΟ για το θέμα της ανακατασκευής... Συνέχεια της Λεωφόρου. ΥΓ2: Το ξαναλέω, είστε άξιοι της μοίρας σας όσοι δημότες ΝΦ ψηφίσατε αυτόν τον ΨΕΥΤΗ. Εναν ΨΕΥΤΗ που δεν κρύβεται αλλά το αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ΨΕΥΤΗΣ! ΥΓ3: Όλοι πρέπει να διαβάσουν το άρθρο του Σαμπράκου που δημοσιευτηκε εδώ προχθές

mitseas_mono_a_e_k - 4/1/2015 22:12

Θέλει ταυτόχρονες συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα την ίδια ώρα-ίδια μέρα.Όπου πάρχει και χτυπάει καρδιά ΑΕΚ.Πρέπει το μνμ να είναι ισχυρό ανεξαρτήτως τι θα ψηφίσει ο καθένας εν τέλει είμαστε όλοι Α.Ε.Κ.

aek_thessalonikh - 4/1/2015 22:10

Είμαι περήφανος που είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ είμαι μαζί σας αδέρφια,τελειωσαν τα ψέματα δώστε εσείς το παρασύνθημα και εμείς θα είμαστε εκεί που πρέπει.

mitseas_mono_a_e_k - 4/1/2015 22:09

Θέλει ταυτόχρονες συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα την ίδια ώρα-ίδια μέρα.Όπου πάρχει και χτυπάει καρδιά ΑΕΚ.Πρέπει το μνμ να είναι ισχυρό ανεξαρτήτως τι θα ψηφίσει ο καθένας εν τέλει είμαστε όλοι Α.Ε.Κ.

φονικό χαμόγελο - 4/1/2015 22:09

είναι ερώτηση τώρα αυτή? αν είναι μαζί μας ή απέναντι? αν ήταν μαζί μας θα είχανε μπει ήδη μπουλντόζες και θα προχώραγε το έργο κανονικά τώρα και μήνες.. πρέπει να δώσουμε διορία.. αν δεν έχει εγκριθεί η μελέτη μέχρι τέλος της εβδομάδας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.. όλα τα υπόλοιπα είναι αηδίες..

le_prince - 4/1/2015 22:06

αργησαν να εκφραστουν ...αλλα τα λεει ολα η ανακοινωση...παμε ολοι μαζι

sotnik - 4/1/2015 22:05

Μπράβο στην R21. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Να γίνει μπροστάρισσα στον ανένδοτο αγώνα των Ενωσιτών για την Αγια Σοφιά, για το ΝΑΟ όλων των ΑΕΚτζήδων αυτού του κόσμου! Τίποτα δεν τέλειωσε, όλα τώρα αρχίζουν! Πάμε όλοι μαζί!

nickpol21 - 4/1/2015 22:05

Να αντιδράσει και η επίσημη ΑΕΚ και να μας πληροφορήσει...αλλιώς ζήτω που καήκατε εκεί στο σύριζα!!

lumpe93 - 4/1/2015 22:04

Εγώ το μόνο που λυπάμαι είναι ότι χρειάζεται να καταληξουμε να τους απειλούμε με την ψήφο μας. Καταλαβαίνω ότι είναι αναγκαίο μέσο και είναι μεγάλος αλήτης ο τύπος αλλα κρίμα που χρειάζεται να φτάσουμε εδω. Μπόμπα η ανακοίνωση. Μπράβο μάγκες! Στήριξη και από Θεσσαλονίκη! Την αγαπάμε την ομάδα και θα το χτίσουμε το γήπεδο.

lumpe93 - 4/1/2015 22:03

Εγώ το μόνο που λυπάμαι είναι ότι χρειάζεται να καταληξουμε να τους απειλούμε με την ψήφο μας. Καταλαβαίνω ότι είναι αναγκαίο μέσο και είναι μεγάλος αλήτης ο τύπος αλλα κρίμα που χρειάζεται να φτάσουμε εδω. Μπόμπα η ανακοίνωση. Μπράβο μάγκες! Στήριξη και από Θεσσαλονίκη! Την αγαπάμε την ομάδα και θα το χτίσουμε το γήπεδο.

makehas - 4/1/2015 22:02

Μπράβο αδέρφια. ΟΧΙ ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν υποστηρίξει το γήπεδό μας.

mitseas_mono_a_e_k - 4/1/2015 22:01

Πρέπει και μείς να παίξουμε έξυπνα!Δε χρειάζονται τραμπουκισμοί!Να το πάμε επικοινωνιακά όπως ο πουθενάς δήμαρχος!Μια πορεία που θα αγγίξει τουλάχιστον 10.000 άτομα εναντίον του Σύριζα και θα προβληθεί πανελλαδικά απο τα μμε θα είναι πλήγμα και τροφή να το ξανασκεφτούν ο Αλεξης και οι λοιποί αν θέλουν να κυβερνήσουν!Παρακαλώ να περάσει.

g_bantavanis - 4/1/2015 22:00

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΤΩΝ ΗΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ -ΠΑΝΤΖΑ ΚΛΠ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ..... ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ . ΕΣΥΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΤΕ. ΤΑ ΚΟΝΕ ΔΟΥΡΟΥ - ΜΑΡΙΝΑΚΗ -ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ (ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΙΕΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ κα ΔΟΥΡΟΥ;)... Συνέχεια ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ . ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΧΤΙΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

le_prince - 4/1/2015 21:59

αργησαν να εκφραστουν ...αλλα τα λεει ολα η ανακοινωση...παμε ολοι μαζι

father - 4/1/2015 21:58

Σωστα ολα, αλλα δεν νομιζω οτι κανενας τους (Τσιπρας, Δουρου, ΑΒ, και λοιποι) που ζηταμε απαντησεις θα μας πουν τιποτα. Αλλα ακομα και αν πουν τους πιστευει κανεις;.... Εδω ο ΑΒ αλλα ελεγε προεκλογικα, το ιδιο και οι υπουργοι οταν ηταν να ψηφιστει ο νομος και τελικα αλλα εκαναν στο τελος. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ... ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ .... ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

rossi46 - 4/1/2015 21:56

Να είστε σίγουροι ότι την Κυριακή τον εκλογών όλοι θα έχουν ξεχάσει τι πρέπει να κάνουν.Γιατί ανέκαθεν ο ελληνας είχε κοντή μνήμη,την καρέκλα μας μην χάσουμε και όλοι οι άλλοι να παν να γα........θουν.Να είστε σίγουροι πως αν βγει ο συριζα το γήπεδο δεν θα γίνει ΠΟΤΕ,μακάρι να πέσω έξω και να κάνει κάτι ο μελισσανιδης ΜΑΚΑΡΙ.

kostashania1 - 4/1/2015 21:55

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.

chriskon223 - 4/1/2015 21:53

επιτελους!!! ετσι!!! μαλιστα με μια συμπληρωματικη δηλωση "αναγκαστε" τον ΑΒ να δωσει την εγκριση της μελετης και να βγει η αδεια πριν τις εκλογες , γιατι αλλιως ποτε δεν θα την δωσει....

- 4/1/2015 21:52

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ORIGINAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.

luckybill21 - 4/1/2015 21:51

Επιτέλους με αρχηγό την original και όλοι οι αεκτζήδες οργανωμένοι και μη Όλοι στον 'αγώνα' όλοι στους δρόμους!

ililoukas - 4/1/2015 21:48

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΔΕΝ Ψ Η Φ Ι Ζ Ε Ι ΣΥΡΙΖΑ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ . ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ

Μόνο_ΑΕΚ - 4/1/2015 21:48

Παμε ρε original!!! Εγω πεταω και μια ιδεα για καμια πορεια αν κρινετε οτι χρειαζεται, ολος ο λαος της ΑΕΚ θα ειναι εκει! Αφου βγαινει και ανοιχτα η οριτζιναλ εγω δεν φοβαμαι τιποτα, θα τους παρει ο διαολος!

n_peramos_21 - 4/1/2015 21:48

Και αναμενουμε απαντηση απο το "δημοκρατικο κομμα" (εδω γελαμε) ονοματι τσιριζα.

xotic - 4/1/2015 21:45

ΣΩΣΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ORIGINAL. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...

Theo_ - 4/1/2015 21:45

Σωστη η ανακοινωση. ο φασισμος τους δεν θα περασει. το χρωσταμε στους προγονους μας αυτο το γηπεδο... συλλαλητηρια σωστα κ ειρηινικα οργανωμενα, πανο σε καθε αγωνα μας με τις θεσεις μας, αδεια απο το δασαρχειο να κοψουμε τα 52 δεντρα του οικοπεδου μας.

oglala_sioux - 4/1/2015 21:45

μια ανακοίνωση η οποία άργησε πολύ να έρθει...έστω και αργά συνυπογράφω,έχουμε μάθει στις μάχες και αυτή την μάχη έπρεπε να την έχουμε ήδη ξεκινήσει,σαν ενεργό μέλος club τις ORIGINAL θέλω να φωνάξω προς τα αδέρφεια μου γνωστούς και άγνωστους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ οτιδήποτε άλλο είναι ήττα για μένα!! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!

O XSEROLAS - 4/1/2015 21:44

ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ!!!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ