Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Προπονήθηκαν Μπαρμπόσα, Ντακόλ

Απουσιάζουν τα ονόματα των δύο παικτών της ΑΕΚ από το ιατρικό δελτίο

Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Μιχάλη Μπακάκη, όλα θα ήταν... τέλεια στην ΑΕΚ στη σημερινή προπόνηση, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας είδε τους Έλντερ Μπαρμπόσα και Άλεξ Ντακόλ να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα και να μπαίνουν στα πλάνα του για το ματς της Πέμπτης.

Αμφότεροι βέβαια δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι, ωστόσο το γεγονός ότι λείπει το όνομά τους από το ιατρικό δελτίο πέντε μερες πριν το ματς, δίνει το δικαίωμα να πιστέψουν όλοι πως ως την Πέμπτη και στις προπονήσεις που ακολουθούν θα φορτσάρουν κι άλλο και θα μπορούν (ειδικά ο Πορτογάλος) να θέσουν εαυτόν για τη βασική 11άδα.

Ατομικό έκανε σήμερα μόνο ο Κορδέρο, ενώ η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ