Συνάντηση με τον γενικό διευθυντή του ΣΕΦ Γιώργο Σιγάλα είχαν σήμερα ο διευθυντής αγώνων του ΣΕΓΑΣ Ανδρέας Γκόγκας και ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, προκειμένου να αναζητήσουν ημερομηνίες για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου.
Οι δύο πλευρές, αφού ανέλυσαν όλα τα δεδομένα - υποχρεώσεις Ολυμπιακού, επικείμενες εκλογές- κατέληξαν στην διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 14-15 Φεβρουαρίου, στην ημερομηνία δηλαδή που εξαρχής ο ΣΕΓΑΣ είχε ζητήσει για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν.
Παράλληλα αποφασίστηκε η διεξαγωγή ημερίδας το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, η οποία όμως είναι πιθανό να μεταφερθεί μια εβδομάδα αργότερα (7ή 8/2), στην περίπτωση που αλλάξει η αγωνιστική του μπάσκετ, το Σαββατοκύριακο των εκλογών.
Ο Γιώργος Σιγάλας, ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας πως 13 Ιανουαρίου θα στηθεί ο περιφερειακό στίβος, προκειμένου να δοθεί προς χρήση στους αθλητές. Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο ΣΕΓΑΣ ευχαρίστησε τον Γιώργο Σιγάλα για την συμβολή του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
