Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χάκερ «χτύπησαν» Playstasion και Xbox


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι χάκερ συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τη Sony, αλλά αυτή τη φορά βάζουν στο στόχαστρό τους και τη Microsoft.

Έτσι, όσοι χρήστες προσπαθούν να συνδεθούν στις online υπηρεσίες του PlayStation της Sony και του Xbox της Microsoft, από την ημέρα των Χριστουγέννων δεν μπορούν. Οι δύο εταιρίες ενημερώνουν με μηνύματα τους χρήστες ότι προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα, ωστόσο ακόμα αυτό παραμένει.

Την ευθύνη για την επίθεση έχει ήδη αναλάβει  η ομάδα χάκερ Lizard Squad μέσω twitter, ωστόσο οι δύο εταιρίες δεν έχουν κάνει κάποια σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Τόσο η Sony, όσο και η Microsoft ανέμεναν ιδιαίτερο φόρτο στις online υπηρεσίες τους για τα PlayStation και Xbox, λόγω των χριστουγεννιάτικων δώρων. Επιπλέον, η Sony είχε να αντιμετωπίσει και το «κατέβασμα» της επίμαχης ταινίας The Interview.

Ωστόσο, τα προβλήματα εντοπίστηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων και προς το παρόν δεν έχουν αντιμετωπιστεί από τις δύο εταιρίες.

Στο μήνυμά της προς τους χρήστες αργά το βράδυ των Χριστουγέννων η Sony ανέφερε: «Εξακολουθούμε να εξετάζουμε τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί για το PSN (Δίκτυο του PlayStation). Ευχαριστούμε ξανά για την μακρά υπονομή σας σήμερα».

Η Microsoft ανέφερε: «Γειά σας μέλη του Xbox. Έχετε δυσκολίες σύνδεσης με το Xbox Live; Προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα άμεσα».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ