Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρόβλημα με Φλίσκα

Ο νεαρός μέσος αν και προπονήθηκε κανονικά το πρωί, το απόγευμα, δεν πήρε μέρος λόγω ενοχλήσεων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χωρίς το Κώστα Φλίσκα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης, για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο νεαρός μέσος στη σημερινή διπλή προπόνηση της ομάδας του, δεν κατάφερε να ακολουθήσει το απογευματινό μέρος του προγράμματος, αν και το πρωί γυμνάστηκε κανονικά.

Απών, ήταν και ο Μάνδαλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ίωση. Την Τετάρτη οι παίκτες της Ξάνθης έχουν ρεπό, ενώ στη προπόνηση της Πέμπτης, ο Γιάννης Ματζουράκης θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στη τακτική.
Στις προπονήσεις των Ακριτών, συμμετέχει από σήμερα και ο Ζοκό, με τον «Ρουμάνο» τεχνικό να έχει μείνει ικανοποιημένος από τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει για αυτόν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ