Πολλά έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια καταδίωξης εγκληματιών από περιπολικό. Αυτό που έγινε όμως στη Ρωσία δεν έχει προηγούμενο, καθώς κεραυνός χτύπησε όχημα ληστών και το έκανε κομμάτια.
Σύμφωνα με το βίντεο που έχει προκαλέσει αίσθηση, με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διέφυγαν οι δράστες μετά από ληστεία σε εκκλησία στην Αγία Πετρούπολη. Ενώ όμως ανέπτυσσαν ταχύτητα, κατά τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια καταδίωξης από περιπολικό καθώς στο βίντεο ακούγεται και ο ήχος σειρήνας, ένας κεραυνός χτύπησε το όχημα, με αποτέλεσμα αυτό ουσιαστικά να ανατιναχθεί και τμήματά του να γεμίσουν το οδόστρωμα.
Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο στο YouTube, όλοι οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο των ληστών σκοτώθηκαν, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν αμφιβολίες για την αυθεντικότητα του βίντεο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ο ΘΕΟΣ ΛΕΝΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ
Like thunder and lightning,god damn is so exciting!!
καμοια σχεση! πιστευω εχασαν τον ελεγχο και χτυπησαν μετοπικη....ισως ξαφνιαστηκαν απο τον κεραυνο.....
Δεν μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Πήγαν με "κόκκινο" αμάξι να κλέψουν εκκλησία. Απλά ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.