Μία... έξυπνη κίνηση πήγε να κάνει πριν λίγο διάστημα ο Άρης Βασιλόπουλος, ζητώντας άδεια για αναδάσωση του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, βάζοντας μέσα σε αυτό και το οικόπεδο της ΑΕΚ.
Το "οχι" του δασαρχείου όμως ήταν μεγαλοπρεπέστατο, τονίζοντας στον κ. Δήμαρχο ότι πλέον το κομμάτι που ζητάει αναδάσωση ανήκει βάση νόμου στην ΑΕΚ και αυτή έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει ότι θέλει.
Σήμερα η Ώρα των Σπορ έφερε στη δημοσιότητα και στο σχετικό έγγραφο του δασαρχείου στον Δήμου, όπως φαίνεται στη φωτό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εδώ φίλοι ΑΕΚτζήδες είναι θέμα ΑΕΚ πλέον. Ο Μελ ακολουθεί λάθος δρόμο, νομίζοντας ότι θα καταφέρει να τους πείσει με το καλό να πάνε με τα νερά του. Πολύ αφελής άποψη. Εγώ νομίζω ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα πρέπει ο ΜΕΛ να δώσει συνέντευξη τύπου και να καταγγείλει δημόσια τον ΨΕΥΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ότι εσκεμμένα παρακωλύει το σχέδιο της ΑΕΚ και να τον απειλήσει με μηνύσεις για διαφυγόντα κέρδη, παράβαση καθήκοντος, κλπ. Δεύτερον, να ζητήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ενδεχομένως να ζητήσει συνάντηση με τον Π. Σκουρλέτη) και να τους ζητήσει επίσημη δέσμευση για το αν θέλουν να γίνει το γήπεδο τής ΑΕΚ. Αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσουν τώρα, πριν τις εκλογές. Κι αν δει ότι κι απ' το μέρος τού Σύριζα υπάρχει αδιαφορία, τότε να απειλήσει με πανελλαδική νότα ότι θα ζητήσει από όλες τις ΑΕΚτζήδικες οικογένειες (υπολογίζονται σε 600,000) να καταψηφήσουν το κόμμα αυτό στις επερχόμενες εκλογές. Να δεις τότε πώς θα τρέχουν και δε θα φτάνουν! Άλλος τρόπος δεν υπάρχει πλέον.
Ο ανθρωπος ειναι τρελο τσατσονι αν ειναι αληθεια το ρεπορταζ! Ο χαρακτηρισμος ειναι πολυ επιεικεις.
Αν το γήπεδο δεν είχε γίνει με το κόπο Ελλήνων προσφύγων από τη Μικρά Ασία αλλά μεταναστών από το Πακιστάν, Είμαι σίγουρος οτι ο συριζα θα είχε μια τελείως διαφορετική στάση, αλήθεια πια η διαφορά πρόσφυγα από μικρά Ασία με μεταναστη από Πακιστάν;
Ας μαζέψει τα σκουπίδια από το άλσος. Όπως δημόσια ο κ. Δ. Μελισσανίδης έχει ζητήσει. Να το καθαρίσει από ότι ήδη το υπονομεύει. Να μην ασχολείται με ένα τόσο ιστορικό σωματείο, το οποίο υπήρχε πριν από όλους μας, πριν από τα κόμματα και πριν ακόμα από τη σύσταση του Δήμου που υπηρετεί.
ΚΑΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΙΣΧΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ...... ΠΡΩΤΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ(ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ) ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΛ...ΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ........ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ Η ΑΕΚ..... ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...........ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ... ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ........ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ....ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...........................ΑΕΚ ΟΛΕ
Giati den ton ksemprostiazei kanena MME oti einai 100 meres dhmarxos kai ergo mhden? Mono na bazei triklopodies sto ghpedo mexri twra...
Έχουν σκάσει που θα κάνει γήπεδο η ΑΕΚ και σκαρφίζονται ότι τους κατέβει για να την εμποδίσουν.
ρομπααααααααααααααα και παλι!!!!!!!!!!!!!!!
Einai fidi autos o Vasilopoulos...