Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ατομικό οι Μπακάκης-Ντακόλ

Δυσκολεύει η συμμετοχή του διεθνούς δεξιού μπακ κόντρα στην Ερμιονίδα  

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, που διεξήχθη στα Σπάτα. Οι Άλεξ Ντακόλ και Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε το πρόγραμμά του στο γήπεδο.

Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες συμμετοχής του Μπακάκη κόντρα στην Ερμιονίδα την Κυριακή μειώνονται. Μέχρι στιγμής ο δεξιός ακραίος αμυντικός μαζί με τον Γιάννη Ανέστη δεν έχουν χάσει λεπτό, είτε για το Πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο.

Η προπόνηση της Πέμπτης, που θα πραγματοποιηθεί στις 15:00, ώρα διεξαγωγής και του προσεχούς αγώνα, θα είναι καθοριστική για τις αποφάσεις του Τραϊανού Δέλλα.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ