Το κενό στην ρακέτα της ΑΕΚ υφίσταται, ωστόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα αποδεικνύει έμπρακτα αυτό που είχε πει εξ αρχής, αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση, δηλαδή ότι δεν βιάζεται, ούτε πιέζεται. Ο «Σάλε» έχει αποφασίσει να μην στραφεί προς την αμερικανική αγορά πριν ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ίαν Βουγιούκα, του οποίου την αξία εκτιμά πολύ. Ο διεθνής σέντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γαλατασαράι, ωστόσο είναι απλήρωτος και απογοητευμένος με την εν γένει κατάσταση στην ομάδα. Κάποιες αρχικές επαφές φέρεται να έχουν γίνει και υπάρχει η εκτίμηση ότι μετα τα Χριστούγεννα θα είναι πιο εύκολο να έρθει στην ΑΕΚ. Το διάστημα αυτό δεν είναι τόσο μακρινό, καθώς μέχρι τότε η Ένωση θα κληθεί να δώσει μόλις έναν αγώνα, στα Τρίκαλα, το προσεχές Σάββατο. Ο αμέσως επόμενος είναι στις 28 Δεκεμβρίου με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Έχει κουράσει αυτή η ιστορία...Πάμε να πάρουμε άλλον παίκτη πιο φθηνό,έτσι κι αλλιως δεν πάμε και για καμιά κούπα φέτος.Το Σάββατο θα πάμε να παίξουμε παλι στα Τρίκαλα με 5άρι το Μιλόσεβιτς..παίκτη δλδ που είναι 3-4 άρι.Κοντεύουμε Χριστούγεννα κ δεν έχουμε σαφή εικόνα του ρόστερ,αφήστε που είναι κ αμφίβολο αν τελικά θα έρθει ο Βουγιούκας μένοντας ελεύθερος.Απο κει κ πέρα καλές οι σκέψεις για Μπράμος,Ζήση αλλά για το καλοκαίρι κ χωρίς μεγάλο άνοιγμα στο μπάτζετ.Προτού τελειώσει η σεζόν κ'... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνουμε απολογισμό σε στόχους(καλό πλασάρισμα κ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ) η στήριξή μας χαλαρή κ από χρόνου βλέπουμε.Είμαστε ΑΕΚ κ έχουμε δει πολλά..πάντως η προσπάθεια για την ώρα είναι καλή.
φιλε μου, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Η ΑΕΚ χρειάζεται διεθνείς παίχτες με εμπειρία, παραστάσεις και αίσθημα νικητή, όπως ήδη έχει το σακοτα, κια οπως απέκτησε τον αθανασίου. Ο Βουγιούκας κινείται σε αυτήν την λογική. Οπότε από μια "φτηνή" λυση , καλύτερα να περιμένεις μια ποιοτική. Ασε που εχω την εντυπωση οτι ισχυει το ρητο"τρωγοντας ερχεται η όρεξη" και πιστευω οτι αν και δεν το ομολογει κανενας ανοιχτα (διοικηση-ομαδα-οπαδοι) κρυφα ολοι ονειρευονται το κατι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παραπανω. Εξαλλου το μπασκετ δεν ειναι και κανενα δυσκολο αθλημα για να κανεις καλη πορεια. Δεν ειναι ποδοσφαιρο που θελεις τρελο μπατζετ και μεθοδο για να χτισεις μια καλη ομαδα. Με δυο διεθνεις ελληνες κια αν πετυχεις καλους ξενους μπορεις να κανεις το μπαμ απο την πρωτη χρονια. Γενικα με εναν πυρηνα 4-5 ποιοτικων πιχτων και 2-3 καλους ρολιστες ανετα χτυπας 3 θεση. Η ΑΕΚ αυτη τη στιγμη με κασελακη, αθανασιου, σακοτα εχει ενα καλο πυρηνα ελληνων, ενω και ο ινγκλις δειχνει υψηλου επιπεδου. Αν ερθει ο βουγιουκας και ενας καλος αμερικανος στον ασο αλλαζει επιπεδο την ιδια ωρα. Απο ρολιστες τοσο ο ουιλιαμσον, οσο και ο λιθουανος με τον γιουγκο δειχνουν επαρκεις. Κια φυσικα μεγαλο ρολο στο μπασκετ εχει ο προπονητης. Η ΑΕΚ εκει πετυχε λοττο. Οο συμπαθης και να ηταν ο ζιαγκος, δυστυχως ηταν βαριδι για την νεα ΑΕΚ, κα πιθανως θα την εριχνε. Γενικα πιστευω οτι απο οσα εχουεμε δει μεχρι τωρα το φετινο πρωταθλημα δεν εχει δα και κανενα τρελο ανανταγωνισμο. Οι αιωνιοι ειναι 10 -το λιγοτερο- σκαλοπατια πανω και οι υπολοιποι βολοδερνουν στα ιδια. ΠΑΟΚ και Αρης ειναι φετος κατωτεροι του αναμενομενου, οποτε δεν φανταζουν αχτυπητοι απο μια βελτιωμενη εκδοση της ΑΕΚ. Δυστυχως εκεινες οι ηλιθιες πρωτες ηττες απο αμαλιαδα και ελευσινα μπορει να αποδειχτουν και πολυ πιο σημαντικες στην πορεια. (θα ειμασταν ηδη 3οι, πολυ μακρια απο αρη και παοκ). Πιστευω οτι η διοικηση το εχει δει αυτο (οπως και ο σακοτα) και απλα το εχουν στην ακρη του μυαλου τους. Και φυσικα ειναι και το μομεντουμ. Η ΑΕΚ με τον σακοτα αρχισε να κανει ενα
σερι νικων που την κρατα στις ψηλες θεσεις, ενω και ο κοσμος γενικα εινα πολυς που υποστηριζει κα χωρις απαιτησεις. Ολα αυτα, το θετικο κλιμα, η επιτυχια με τον προπονητη, το μομεντουμ και ο μικρος σχετικα ανταγωνισμος εχουν αναπροσαρμοσει τους στοχους. Κια φυσικα να μην ξεχναμε και την καυλα ενος κοσμου που εχει να δει ΑΕΚ σε μεγαλη κατηγορια σε αθλημα βιτρινας, μια 3ετια. Ο πηχυς μενεις επιτηδες χαμηλα για να μην υπαρχει απογοητευση, αλλα μην γελιομαστε δεν ειναι στοχος πλεον η παραμονη, ουτε η απλη εισοδος στα πλειοφ, αλλα θεση απο 6 κια πανω που θα δινει ελπιδες οτι με ενα καλυτερο ροστερ απο το γεναρη θα μπορει να γινει η υπερβαση. Φυσικα για να γινει η αεκ ανταγωνιστικη και να χτυπησει τους αιωνιους θελει τελειως αλλα μεγεθη επενδυσεων κα υπομονης χρονου, αλλα το να βγει 3η απο φετος δεν εινα αδυνατο με 2-3καλες μεταγραφες (οχι απαραιτητα πανακριβες) απο το γεναρη. Γενικα στο μπασκετ το να χτισεις μια ομαδα που να βγαινει 3η δεν ειναι δυσκολο για να γινει απο την πρωτη κιολας μερα. Για να πλασαριστεις στο 1-2 θελει τιτανιο εργο και υπομονη. Απλα αν επιταχυνθουν τα πραγματα φετος,μειωνεται ο χρονος αναμονης για να παει η ομαδα εκει που της αξιζει. Κια για την ΑΕΚ μια αγωνιστικη υπερβαση στο μπασκετ ειναι πιο ευκολη απο αλλη ομαδα. Εχει στο dna της το μπασκετ. Ακομα και στο τελευταιο πρωταθλημα ειχε μικροτερο μπατζετ απο τους αλλους. Το μυστικο ειναι επενδυση σε ελληνες ποιοτητας.
Να περιμένουμε μέχρι την άλλη εβδομάδα,μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και να του δώσουν ένα deadline.Δεν μπορεί μια ολόκληρη ομάδα που πονάει σε αυτή τη θέση,να περιμένει ένα παίχτη,όποιος και να είναι αυτός!Επίσης κάντε οτι μπορείτε να κρατηθεί ο English.Διάβαζα οτι μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα πάει Καναδά και μπορεί να αλλάξει ομάδα εφόσων δεχτεί πρόταση(14-28 Δεκ).Τέλος τα έσοδα απ τα εισητήρια με το Ρέθυμνο να πάνε σε Βολλευ και Χάντμπολ!
ναι τα εσοδα απο ματς με το ρεθυμνο να πανε σε βολλευ και χαντμπολ..και μετα να εχουμε απληρωτους παιχτες και στο μπασκετ..σκεφτειτε λιγο πριν γραψετε ρε παιδια..το θεμα ειναι να κλεινουμε τρυπες οχι να κανουμε μπαλωματα σε καποια αθληματα ανοιγωντας καινουριες τρυπες σε αθληματα που δεν εχουμε..ειδικα απο το μπασκετ που τα εσοδα ειναι μικρα(πολυ μικροτερα σε σχεση με την μπαλα) πρεπει ολα να μενουν στο μπασκετ...
"ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ"
Μακάρι αυτή η υπομονή να αξίζει τον κόπο και στο τέλος να έρθει και όχι να φάμε άκυρο. Και να ψάχνουμε για άλλον μετά.