Έχοντας ολοκληρώσει το πολύ δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών με το απόλυτο και επιστρέφοντας στο ΟΑΚΑ, μπροστά στο κοινό της, μετά από ενάμιση μήνα(!), ο στόχος της ΑΕΚ ήταν να αποδείξει ότι εκτός από αποτελεσματική, μπορεί να γίνει και... απολαυστική. Και το έκανε και με το... παραπάνω, ξεσπώντας στην Επισκοπή, την οποία κέρδισε με το χορταστικό 7-0, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.
Ο Τραϊανός Δέλλας είδε τους ποδοσφαιριστές της μεσοεπιθετικής του γραμμής να βρίσκονται σε εξαιρετική μέρα (με τον Μάνταλο να πετυχαίνει χατ τρικ και τους Πλατέλλα, Μπαρμπόσα να σκοράρουν και να δημιουργούν), έχοντας ανάλογη υποστήριξη και από τα ακραία μπακ, ενώ ο Ιβάν Μπρέσεβιτς που επέστρεψε μετά από καιρό στην ενδεκάδα, όχι απλώς ...κάλυψε το κενό του Αραβίδη, αλλά φανέρωσε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου τι ποδόσφαιρο μπορεί να παίξει αυτή η ομάδα, έχοντας στην κορυφή της έναν κλασικό σέντερ φορ ως...σημείο αναφοράς.
Έπεσε... τεσσάρα
Η ΑΕΚ μπήκε στο ματς αποφασισμένη να πιέσει από το πρώτο λεπτό, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Μόλις στο 7' είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία, με τον Πλατέλλα -έπειτα από φάση διαρκείας- να πλασάρει και τον Γουναρίδη να αποκρούει. Και στο 12' ήρθε το γκολ: ο Μάνταλος πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και με ένα φανταστικό σουτ έκανε το 1-0 για την Ένωση. Τρία λεπτά αργότερα ο Ανάκογλου έκανε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε και πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 19, έγινε ακόμη ένα σουτ, αυτή τη φορά από τον Κορδέρο, με τον Γουναρίδη να μπλοκάρει.
Το 2-0 ήρθε τελικά στο 22'. Σε μια ωραία αντεπίθεση, ο Πλατέλλας έκανε κάθετη μπαλιά στον Μπρέσεβιτς και ο Κροάτης με σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πριν καν η Επισκοπή καταλάβει τι συνέβη, δέχθηκε και τρίτο γκολ! Στο 24', ο Πλατέλλας έκανε ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή και γύρισε στον Μπαρμπόσα, ο οποίας φάτσα με το τέρμα πλάσαρε εύκολα και σωστά για το 3-0. Στο 27' ο Πλατέλλας προβλημάτισε για ακόμη μια φορά τον αντίπαλο με ένα σουτ έξω από την περιοχή.
Το τέταρτο γκολ της ΑΕΚ ήρθε στο 39', από μια ωραία ομαδική προσπάθεια. Ο Μπαρμπόσα έκανε προσωπική ενέργεια και «έσπασε» στον Πεταυράκη, εκείνος έβγαλε μια όμορφη σέντρα και ο Μάνταλος, από το ύψος του πέναλτι, με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 4-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου...
Στο ίδιο... τέμπο
Οι Κιτρινόμαυροι μπήκαν με τις ίδιες... διαθέσεις και στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 48' έχασαν μεγάλη ευκαιρία και πάλι με τον Πλατέλλα. Ο Μπακάκης έκανε ένα γύρισμα από δεξιά, ο βραχύσωμος άσος έκανε το σουτ στην κίνηση, όμως ο Γουναρίδης κατάφερε να αποκρούσει με υπερένταση. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαρμπόσα έστρωσε ωραία τη μπάλα στον Μάνταλο και εκείνος με μονοκόμματο σουτ την έστειλε λίγο άουτ.
Τελικά, το πέμπτο γκολ ήρθε στο 57'. Ο Μπαρμπόσα έκανε εξαιρετική ενέργεια από αριστερά και γύρισε τη μπάλα στον Πλατέλλα, που με κοντινό πλασέ έκανε το 5-0. Η Ένωση δεν σταμάτησε να πιέζει και στο 75' πέτυχε και έκτο γκολ. Ο Ζόριτς έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, κατάφερε να την κρατήσει με προσποιήσεις και να σουτάρει, ο Γουναρίδης απέκρουσε, όμως ο Μπρέσεβιτς στην επαναφορά, με πλασέ, έκανε το 6-0. Στο 82' ο Ζόριτς κέρδισε ένα αρκετά τραβηγμένο πέναλτι και ο Μάνταλος με εύστοχη εκτέλεση έκανε χατ τρικ, γράφοντας το τελικό 7-0.
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο (69' Φαγέ), Ανάκογλου (62' Ζόριτς), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Μπρέσεβιτς (78' Γροντής).
Επισκοπή: Γουναρίδης, Λιόνακης, Βουρβαχάκης, Παπαδήμας (71' Μανουσάκης), Μποτωνάκης, Δελήμπασης (71' Πετράκος), Πυθαρούλης, Δουμάνης, Βιγιαφάνε, Νικόλτσης, Ράντοβιτς (79' Δρακάκης).
19.20 Όλο το γήπεδο κάνει "χέρια" και τραγουδάει για την ΑΕΚ... Υπέροχο βράδυ στο ΟΑΚΑ
18.19 Ασταμάτητο τραγούδι από τον κόσμο της ΑΕΚ...
18.18 Μαζί με τον Μελισσανίδη στα επίσημα είναι και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης
17.57 Στην πρώτη σειρά των επισήμων είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δίπλα του και οι Ασλανίδης, Ανατολιωτάκης, ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι στο μπουθ πάνω από τα επίσημα.
17.51 Ξεκίνησε το τραγούδι στο γεμάτο πέταλο της ORIGINAL, ενώ υπολογίζεται πως περίπου 10.000 είναι αυτή τη στιγμή στις εξέδρες συνολικά
17.48 Μαζί θα δουν από τα επίσημα τον αγώνα οι Στέλιος Μανωλάς και Ηλίας Ατματσίδης
17.45 Ολοκληρώθηκε η προθέρμανση των δύο ομάδων. Οι παίκτες πηγαίνουν στα αποδυτήρια να ετοιμαστούν για την επίσημη εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο.
17.36 Συγκεντρώνεται ο κόσμος στις εξέδρες. Περίπου 7.000 αυτή τη στιγμή στο Στάδιο
17.25 Και ο Τραϊανός Δέλλας κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο, παίρνει θέση στον πάγκο της ΑΕΚ και παρακολουθεί την προθέρμανση των παικτών
17.23 Η ώρα της ΑΕΚ να βγει στο γήπεδο και τα πρώτα χειροκροτήματα "ζεσταίνουν" την ατμόσφαιρα στο Στάδιο.
17.22 Toυς Γεωργέα, Τζανετόπουλο και Ντούνη άφησε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή ο Τραϊανός Δέλλας
17.20 Βγαινουν οι 11 της Επισκοπής για προθέρμανση, κάτω από απόλυτη ησυχία στο ΟΑΚΑ, που "σπάνε" περίπου 20 φίλοι της Επισκοπής
17.10 Ο Ανέστης βγαίνει πρώτος στο γήπεδο για ζέσταμα
17.07 Oι παίκτες των δύο ομάδων έχουν κάνει την πρώτη τους αναγνωριστική βολτα στον αγωνιστικό χώρο και ετοιμάζονται για προθέρμανση
16.58 Συγκεντρώνονται τρόφιμα για τα παιδικά χωριά SOS έξω από θύρες του ΟΑΚΑ. Όσοι δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη για το γήπεδο, καλό θα είναι να φέρετε μερικά τρόφιμα από το σπίτι σας
16.57 Λιγοστός κόσμος αυτή τη στιγμή στο ΟΑΚΑ, σχεδόν μία ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μπράβο στην ομάδα, αλλά για μένα η είδηση είναι άλλη. Ότι γυρνάει επιτέλους ο τροχός. Είναι γενική η διαπίστωση και αυτό που πλανιέται στην ατμόσφαιρα, πως τα πράγματα αλλάζουν. Η τραμπάλα αρχίζει σιγά και κατεβαίνει. Το Πειραιώτικο καράβι αρχίζει να μπάζει νερά. Σε λίγο θα αρχίσουν να πηδούν και τα ποντίκια αφήνοντας μόνο του τον Φαταούλ ο οποίος έχει χεστεί. Και φαίνεται πια και η πραγματική δύναμη του Ολυμπιακού. Χωρίς στημένη διαιτησία, ούτε τα Γιάννενα μπορεί να κερδίσει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Καραϊσκάκη. Τώρα θα φανεί τι δούλεμα φάγαμε τόσα χρόνια από αυτή την ομάδα. Και πόσο εγκλημάτισαν δύο πρόεδροί της πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει ξημερώσει καινούρια μέρα αδέρφια. Πιάσαμε πάτο κι αρχίζουμε να ανεβαίνουμε. Τα καλύτερα έρχονται. Λίγο υπομονή ακόμη. Να είμαστε καλά να τα χαρούμε...
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΡ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Απόλαυση το χθεσινό.Κατώτερος αντίπαλος μεν,σταθερή και εξαιρετική η απόδοση μας δε. Υ.Γ.Παίδες,ας κρατήσουμε χαμηλά μπάλα.Ελπίζω όλοι εσείς που αποθεώνετε σήμερα,να μην αρχίσετε την γιούχα και την μίρλα στην πρώτη γκέλα (χτύπα ξύλο) που τυχόν γίνει.Η ουσία είναι ότι η ομάδα πλέον είναι σε καλά χέρια σε όλα τα επίπεδα..Αυτά από μένα.Εβίβα της ΑΕΚάρας μου και του τίγρη που λέει και ο ναυπηγός!
Ρε παίδες, άσχετο αλλά παρατήρησα σήμερα στο εισιτήριο ότι κάτω δεξιά έχει το σήμα της Nike...Σήμερα τα εκδοτήρια τα βγάζανε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια. Επομένως η παρουσία του λογότυπου της Nike ή έχει σχέση με την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου (εκμεταλλευόμαστε κάποια υπάρχουσα υποδομή) ή έχουμε αρχίσει συνεργασία για του χρόνου...
Ισχυει.. Βεβαια απο πισω ειχε Puma στους χορηγους.. Παιζει να εχει το πρωταθλημα κατι σαν χορηγω την Nike και να μπαινει σε ολα τα εισητηρια ανεξαρτητα;
Καλημέρα σε όλους, διαβάζω με ενδιαφέρον τα σχόλια μερικών που μετά από την χθεσινή εμφάνιση, εξακολουθουν να μιζεριάζουν. Λέτε κάποιοι για τον Ανάκογλου. Δεν ξέρω αν εσείς που λέτε για τον Ανακογλου πήγατε γήπεδο η όχι, πάντως όσοι πήγαμε , είδαμε άλλο παίχτη? Μόνο το ουσιαστικό τρέξιμο που έκανε και τα πολλά κοψίματα δεν σας αρκεί, έτσι? Έπρεπε να σκοράρει κιόλας.
Μπράβο στα παιδιά. Εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας βέβαια πάντα κατα νου ότι ο αντίπαλος ήταν χειρότερος απο κάποιες απο τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε πέρυσι. Νομίζω ότι ο Δέλλας πρέπει να αρχίσει να δίνει χρόνο στον Faye δίπλα στον Κορδέρο. Φέτος ειναι η μόνη ευκαιρία να δούμε αν αυτός ο παίκτης μπορει να εξελιχθεί σε αυτό που οι δυνατότητες του δείχνουν ότι μπορεί. Τον Ανακογλου επίσης θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει σαν αλλαγή του Μάνταλου, διότι ειναι ξεκάθαρο ότι αυτή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι η θέση του. Το θέμα ειναι αν μπορει να αποκτήσει κάποια στιγμή σταθερότητα σε ενα ψηλό επίπεδο.
Μπράβο στα παιδιά. Εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας βέβαια πάντα κατα νου ότι ο αντίπαλος ήταν χειρότερος απο κάποιες απο τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε πέρυσι. Νομίζω ότι ο Δέλλας πρέπει να αρχίσει να δίνει χρόνο στον Faye δίπλα στον Κορδέρο. Φέτος ειναι η μόνη ευκαιρία να δούμε αν αυτός ο παίκτης μπορει να εξελιχθεί σε αυτό που οι δυνατότητες του δείχνουν ότι μπορεί. Τον Ανακογλου επίσης θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει σαν αλλαγή του Μάνταλου, διότι ειναι ξεκάθαρο ότι αυτή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι η θέση του. Το θέμα ειναι αν μπορει να αποκτήσει κάποια στιγμή σταθερότητα σε ενα ψηλό επίπεδο.
Μπράβο στα παιδιά. Εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας βέβαια πάντα κατα νου ότι ο αντίπαλος ήταν χειρότερος απο κάποιες απο τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε πέρυσι. Νομίζω ότι ο Δέλλας πρέπει να αρχίσει να δίνει χρόνο στον Faye δίπλα στον Κορδέρο. Φέτος ειναι η μόνη ευκαιρία να δούμε αν αυτός ο παίκτης μπορει να εξελιχθεί σε αυτό που οι δυνατότητες του δείχνουν ότι μπορεί. Τον Ανακογλου επίσης θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει σαν αλλαγή του Μάνταλου, διότι ειναι ξεκάθαρο ότι αυτή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι η θέση του. Το θέμα ειναι αν μπορει να αποκτήσει κάποια στιγμή σταθερότητα σε ενα ψηλό επίπεδο.
Μπράβο στά παιδιά ,καί ένα μεγαλύτερο στόν ΤΡΑΙΑΝΟ .είναι ωραία νά τραγουδάς μέ συνοδεία ΓΚΟΛ....
Συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα για την εμφανιση και τα γκολ !! Εφεξης, τετοιες νικες με ευρυ σκορ ειναι επιτακτικες. Τιγρη, Με δυο δυνατες μεταγραφες το Δεκεμβρη, κανουμε πλακα στο φουρο απο τη Β' και χτυπαμε χαλαρα το κυπελλο (!)
με ένα καλό σεντερ φορ καλύτερο δηλ. από αυτούς που έχουμε και πιο γρήγορο και ενα αμυντικό χαφ τύπου fabian vargas όχι κάνεις πλάκα στον γαυρο αλλά μπορεί και να τον ξεφτιλίσουμε σε κανενα ημιτελικό κυπέλλου μέσα έξω. έτσι όπως τους βλέπω φέτος και βλέπω και την ομάδα μας τους έχουμε άνετα ακόμα και για τελικό.
aek365 κάποια παιδιά αναφέρουν κάτι για σηματάκι της Nike στα εισιτήρια.. παίζει τίποτα; μπορείτε να μάθετε;
Γνωρίζει κανείς γιατί στα εισιτήρια υπήρχε η στάμπα της Nike και οχι της Puma οπως θα ηταν λογικο;
τι φάση;
Φιλε georgeaekthiva καταπληκτικο το τι γελιο εχω ριξει δεν περιγραφεται, ε ρε αθανατο Ελληνικο χιουμορ, τοσα χρονια μακρια απο την πατριδα εχω ξεχασει να γελαω, αλλο το ξενο χιουμορ οσο καλο και να ειναι, νασαι καλα
καλή εμφάνιση, χορταστική Μπράβο
Η ομάδα παίζει εξαιρετικά αλλά η Επισκοπή που θα παλέψει για τη σωτηρία της δεν είναι σοβαρός αντίπαλος. Στο κύπελο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και μακάρι να φτάσουμε μακριά..
Η ομάδα παίζει εξαιρετικά αλλά η Επισκοπή που θα παλέψει για τη σωτηρία της δεν είναι σοβαρός αντίπαλος. Στο κύπελο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και μακάρι να φτάσουμε μακριά..
Superbia in Proelio - 7/12/2014 20:31 Eτοιμάζει Faye για Ατρόμητο νομίζω,,,Θα χρειαστεί σίγουρα η δυναμή του κ το ύψος του στα στημένα. -------------------------------------------- O Faye μπηκε αλλαγη και στο διαστημα που επαιξε ηταν εξαιρετικος !!
Ρε παίδες, άσχετο αλλά παρατήρησα σήμερα στο εισιτήριο ότι κάτω δεξιά έχει το σήμα της Nike...Σήμερα τα εκδοτήρια τα βγάζανε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια. Επομένως η παρουσία του λογότυπου της Nike ή έχει σχέση με την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου (εκμεταλλευόμαστε κάποια υπάρχουσα υποδομή) ή έχουμε αρχίσει συνεργασία για του χρόνου...
Ωραία μπάλα, γρήγοροι συνδυασμοί, εξαιρετικές πλαγιοκοπήσεις, όμορφα γκολ, χωρίς άγχος και χωρίς γκρίνια στην εξέδρα. Κάναμε την πλακίτσα μας, χορτάσαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και γυρίσαμε χαρούμενοι στο πρώτο μετά από σχεδόν 2 μήνες ματσάκι στο προσωρινό σπίτι μας! Πάντα τέτοια ΑΕΚάρα μου, και αν για κάτι λυπάμαι είναι που δεν είμαστε με αυτή την ομάδα Α Εθνική φέτος. Έτσι όπως πάνε οι άλλοι όπως είμαστε χτυπούσαμε πρωτάθλημα!
Super AEKAPA αλλά και για ένα ακόμη μάγος ο Ανακογλου. Μπήκε στο γήπεδο και μόλις σφύριξε έναρξη ο διαιτητής εξαφανίστηκε.
Το σκορ δεν έχει τόση σημασία όσο η μπάλα που έπαιξε σήμερα η ομάδα. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο είναι για σεμινάριο. Η κυκλοφορία από την άμυνα για να σπάσει η πίεση των αντιπάλων, μέχρι να πατήσουμε στο κουτί και να τελειώσουμε την φάση, ήταν σπάνια για ελληνική ομάδα. Μπράβο στον Δέλλα και στους παίχτες. Ο Μπρέσεβιτς είναι ταμάμ για την κατηγορία. Πήρε πάνω του όλη την αντίπαλη άμυνα και άφησε τους υπόλοιπους να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι στην περιοχή.
Μπραβο στην ομαδα σημερα πολυ ωραια μπαλα με θεαμα ουσια και ορεξη για ποδοσφαιρο...μπραβο και στον Δελλα αλλος ανθρωπος φετος...παιδια οσοι λετε για τα λιγα σχολια λογικο ειναι...η ομαδα κανει αυτο που πρεπει τι θελετε να διαβασετε μπραβο αεκ κτλπ σε 300 διαφορετικα μηνυματα;Η ομαδα οταν κανει την δουλεια της απλα αφηνει τον κοσμο της ευχαριστημενο...οταν νικησει το γαυρο θα δειτε και 500 μηνυματα...
αλήθεια aek365 ο Ντούνης γιατί εξαφανίστηκε εντελώς?γνωρίζετε κάτι??
είχε κοκκύτη.
ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ.....................
ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-2
Ο Πεταυράκης μια φορά στην τριγωνομετρία πρέπει να ήταν άριστος.... έχει μπαλιά διαβήτη! όπου σημαδεύει στέλνει την μπάλα...
Καλη μπαλα απο την αεκαρα μας,μεγαλη εξεληξη ο ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ μπραβο παλικαρι μου.παμε δυνατα εως το τελος
Ο Πεταυράκης έχει τρομερή βελτίωση από χρόνο σε χρόνο...θα έρθει η μέρα που θα λέμε ότι η αριστερή πτέρυγα μας στην άμυνα ( όπως και η αριστερή) βρήκε τον άνθρωπο που θα την καλύπτει για χρόνια. Κατά τα άλλα η ομάδα βγάζει αυτοματισμούς και δείχνει σε άριστη κατάσταση. Στο μεταξύ αρκετοί συνοπαδοί μας, επηρεασμένοι από γαυρική νοοτροπία δεν χάνουν καιρό να λοιδορούν άλλους ομόδοξους που έχουν διαφορετική άποψη από τη δική τους. είπαμε, το σύμπαν μπορεί και να μην είναι άπειρο αλλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ η βλακεία σίγουρα είναι. Φόρτσα ΑΕΚΑΡΑ. ένα δεκαράκι καλό, ένα εξτρεμάκι, έναν κεντρικό αμυντικό, ένα ακόμα αμυντικό χαφ και φύγαμε του χρόνου για κορυφή...
ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΕΥΤΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΑΡ.ΜΠΑΚ. ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΒΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΚΗ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟΙ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ ΚΑΣΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ.
Απο το καλοκαιρι το γραφω. Η ΑΕΚ παιζει μονη της σε μια κατηγορια που δεν υπαρχει αντιπαλος. Περσι ζοριστηκαμε περισσοτερο. Μπραβο στο Δελλα, που καταφερνει να κρατησει "ζεστους" τους παιχτες σε ενα πρωταθλημα που θα το παιρναν και με τη μιση Πρωταθλημα. Αντε να περασει αυτη η χρονια, γιατι εχουμε βαρεθει τη ζωη μας (σε αγωνιστικο επιπεδο)
Γιατι νομιζεις του χρονου δε θα βαρεθεις...
Χαχα. Μακαρι
Γιατι νομιζεις του χρονου δε θα βαρεθεις...
Με τη μιση προπονηση εννοουσα
Σόυπερ θεαμα απο την ομάδα σήμερα.Κανεις δεν υστέρησε και οποιος αναφέρει έστω κι έναν σήμερα δείχνει την μιζέρια του και την έλλειψη νοημοσύνης. ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μονη παραφωνία ο Ανακογλου.
Μάλον η παραφωνία είσαι εσύ ρε φίλε, χαλάρωσε λίγο.... αμυντικό χαφ παίζει και έκανε πολύ σωστά την δουλειά του, δεν μπορεί να κριθεί σε τέτοιας μορφής παιχνίδια......... Γέλασε και συ για την επιτυχία της ομάδας, δόξα τον θεό θα βρεις άλλη ευκαιρία για να γκρινιάξεις.....
Δεν τα καταφερα να παω γηπεδο αλλα πέτυχα το πουλμαν μας στην Αττική οδό και ευχηθηκα καλή νικη στην Ο ΑΔΑΡΑ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ......... ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ
Γαυροτρολακια και απανταχού μιζερογκρινιαρηδες σημερα ξεσκεπαστηκατε....Με 7-0 σκορ και Μπάλαρα μονο 36 σχόλια. Κατι άλλες Κυριακές που νικούσαμε με το ζόρι χωρις καλή απόδοση τα σχόλια ηταν πανω απο 100..... Με τις υγεία σας βρε άτιμα.......
Πολύ καλή εμφάνιση σε δημιουργία και αποτελεσματικότητα. Η ομάδα και φέτος ειναι κλάσεις ανώτερη απο τις υπόλοιπες. Αυτό ομως που εμένα με ευχαρίστησε ειναι οτι επιτέλους είδα εστω και λίγο οτι ο Φαγέ ειναι ποδοσφαιριστής και μάλιστα ελπιδοφόρος και οτι ο Ζόριτς με δυο τρεις ενέργειες έδειξε οτι τόχει .Απο τους υπόλοιπους οι γνωστοί που παντα σηκώνουν την ομάδα στην πλάτη τους ηταν εκει με εξαίρεση δυστυχώς τον Ανάκογλου που ακόμη τον ψάχνουμε.
απλα μοναδικες στιγμές....μεγάλη μπάλα ....ομορφη ποδοσφαιρικη ατμοσφαιρα...ελληνικη ομαδα...ΑΕΚΑΡΑ σ΄ευχαριστουμε για αυτη την ομορφη Κυριακη!
Σωστή νοοτροπία από παίκτες και Δέλλα.Το δημοσιοσχετίστικο πεναλτάκι του διαιτητή δεν μου άρεσε μόνο σήμερα ..Τέσπα.Θα έχουμε και αυτά τώρα που είμαστε στην εκτόξευση. Πάμε τώρα σε ένα από τα τελευταία δύσκολα/πονηρά ματς που απομένουν για φέτος.Δεν ξέρω σε ποιο γήπεδο θα παίξουμε,πάντως η Ερμιονίδα έχει έμπειρους παίχτες και παίζει πολύ κλειστά. Δυνατά από την αρχή λοιπόν ώστε να το καθαρίσουμε.Σέντερ φορ ο Μπρέσεβιτς φυσικά. Υ.γ:Ελπίζω να μην έχει κάτι ο Μπακάκης. Υ.γ:2:Μεταγραφές... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βλέπω μετά τις 20 του μηνός .
μπαλαρα σημερα και εγω θα επαναλαβω αυτο που λεω σχεδον απο την αρχη της σεζον.... ο Δελλας φαίνεται οτι κανει δουλεια στις προπονησεις και εξελίσσετε σε πολυ καλο προπονητη! χαμηλα το κεφαλι και επικεντρωνομαστε στον επομενο αγωνα.... ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ!
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΒΡΗΚΑ! ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ!!! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 89 ΛΕΠΤΑ!!!!! ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;;;; ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΑ 7 ΓΚΟΛ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ 7 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ! ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!! ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αδελφέ Dracul συμφωνώ σ ολα. Απολαυστική η ομάδα άσχετα με την δυναμικότητα του αντιπάλου. Αλλα πρόσεχε μην λες για τον Δελλα γιατι πληγώνεις πολλούς.....Την καλησπέρα μου....
Καλησπέρα αδελφέ!!! Εχεις δίκιο... εν τη ρύμη του λόγου μου ξέφυγε για τον Δέλλα. χαχαχα...!!!!! Καλύτερα να μασάω παρά να μιλάω :)
O Mπρεσεβιτς πρεπει να εχει ποιο πολυ χρονο συμετοχης.....Σημερα η ομαδα ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΦΟΡ επαιξε πολυ διαφορετικα.....,,Δελλας πολυ καλο κοουτσαρισμα....Καλη συνεχεια στην ομαδαρα μας
Νομίζω ότι όσο είναι καλά ο Μπρέσεβιτς ο Αραβίδης δεν πρέπει να ξαναπαίξει στην κορυφή της επιθεσης, μεγάλη κλάση ο Μάνταλος που επί της ουσίας χωρίς να φορτσάρει εκανε χατ τρικ στα σβηστά!!! Και ο Μπακάκης επίσης ξεχωρίζει σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες, ο Πλατέλλας θα πρέπει να μένει κανένα 2ωρο μετα την προπόνηση να προπονείτε στα κοντρόλ και το κατέβασμα της μπάλας για να αλάξει επίπεδο και να σταθεί επάξια στις απιτησεις πρωταθλητισμου στην super legue και φυσικά ευρωπαικες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διοργανώσεις!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ! ΦΑΝΤΕΖΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ! ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ,ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΘΑ ΤΗ ΓΕΜΙΖΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΑΚΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΓΞΕΣ!ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΕΣ ΓΗΠΕΔΟ ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ!ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ
AEKARA KAI PROXWRAME. TYPIKH DIADIKASIA OLA TA MATS APO EDW KAI PERA. TO VAROS PIA PEFTEI STO GHPEDO. TIGRH TELEIWNE ME TA PLHRWMENA TSIRAKIA TOU XONTROU.
μπραβο στην ομαδα σημερα για την μπαλα που επαιξε..ασχετα με την δυναμικοτητα του αντιπαλου,γιατι η επισκοπη ειναι απο τις χειροτερες της κατηγοριας η ομαδα επαιξε μπαλαρα και ευχαριστησε τον κοσμο που ηταν στο γηπεδο..μπραβο στους παιχτες για την μπαλα που επαιξαν μπραβο και στον Δελλα που καταφερε να τους κρατησει σε εκρηγορση σε ολο το ματς παρολο που καναμε αγγαρεια απο ενα σημειο και μετα..δυστυχως μονο ο ανακογλου παλι τιποτα σημερα και αμα δν παιζει σε ματς σαν το σημερινο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαλλον δεν κανει για την ΑΕΚ..2 ενδεκαδατες μεταγραφες Γεναρη και παμε οσο πιο μακρια μπορουμε κυπελλο..και μετα αλλες 5 ενδεκαδατες το καλοκαιρι και παμε για να παρουμε το πρωταθλημα του χρονου...
Ωραία μπάλα σήμερα! Θυμηθήκαμε άλλους καιρούς....! Στο 2ο μισό του πρωταθλήματος προβλέπω τρελά πάρτυ στο ΟΑΚΑ! ΥΓ. Ο Μπρέσεβιτς πρέπει να ξεκινάει βασικός...
Μπραβο σημερα !! αυτό ναι , είναι ΑΕΚ .η ομαδα εβγαλε πολλα καλα στοιχεια μεσα στο χορταρι ...συνεχιζουμε....
Aυτό θέλουμε να βλέπουμε εμείς οι παλιοί. Και αυτή την ποιοτική - χαώδη διαφορά από το δεύτερο να φροντίσουμε να την έχουμε και του χρόνου
Επαιξε σουπερ η ΑΕΚ αλλα ο αντιπαλος απ οτι ειδα δεν ειχε καμια σχεση με το αθλημα . Απο παιχτες σημερα μου αρεσε ο Μπρεσεβιτς .
Μπράβο στην ομάδα για τη σοβαρότητα που έδειξε, το θέαμα που πρόσφερε και βέβαια για τα 7 γκολ!! Συνεχίζουμε!Forza ΑΕΚΑΡΑ εοεοε....
Γαυροβαζελοι ετοιμαστειτε.... ερχεται το κυπελλο, που θα παει καπου θα σας πετυχουμε!!!
VOULWNEI STWMATA O PLATELLO-GIGADAS !!! MADALOS = MODRIC POLY KALOS KAI O ANAKOGLOU ! O KOSMOS TROMEROS! O DELLAS AYTOKRATORAS!
VOULWNEI STWMATA O PLATELLO-GIGADAS !!! MADALOS = MODRIC POLY KALOS KAI O ANAKOGLOU ! O KOSMOS TROMEROS! O DELLAS AYTOKRATORAS!
Μονη παραφωνία ο Ανακογλου.
απλα και χαλαρα... να ετιμαζεται ο επωμενος
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!! ΕΒΙΒΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Εντυπωσιακό θέαμα άσχετα από την δυναμικότητα του αντιπάλου. Γιατί κάλλιστα θα μπορούσαν να σταματήσουν και να κάνουν αγγαρεία. Εύσημα στον Δέλλα για αυτή τη νοοτροπία. Επίσης είναι αξιοσημείωτη η εξέλιξη του Πεταυράκη. Είναι στοίχημα που μπορεί να βγει τελικά. Τα μεγάλα ονόμα έπαιξαν επίσης αντάξια με την αξία τους. Προχωράμε...
Ας τελειωσει επιτελους το παραμυθι με σεντερ φορ τον Αραβιδη σημερα που η ομαδα παιζει με κανονικο ΦΟΡ περιοχης τον Μπρεσεβιτς η ομαδα παιζει καλυτερα ασχετο αν ο αντιπαλος ειναι αδυναμος λες και οι προηγουμενοι ηταν τιποτα θηρια.Ο αραβιδης καλος αλλα οχι για φορ πως να το κανουμε δεν ειναι τυχαιο οτι ο Μπρεσεβιτς σημερα παστελωσε δυο γκολ μεσα στην περιοχη ειναι κιλλερ πρεπει ο Δελλας να τον καθιερωσει.
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ !!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ... ΤΡΑΙΑΝΕ, ΝΤΟΥΣΚΟ, ΤΙΓΡΗ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΥΡΟΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ!!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ???
ΓΚΟΛΑΡΕΣ,ΜΠΑΛΑΡΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ,ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ !!! ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: Ο ΥΠΕΡ-ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΛΑΤΕΛΛΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΧΘΕΣ !!!
Aekara
Prohthes etreha me 140 kai mou kopsane klisi, tou Mpakaki giati tou harizontai; Kai to kalytero pou akousame simera : o Anakoglou leei paizei... "diorganotis". Allaxe ton re Della, san ti myga mesa sto gala einai pali simera.
To βλεπες το παιξες? ΑΕΚ νικη με -2 και το βγαλαμε και το βδομαδιατικο. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ...περιμενω να μην σταματησουμε μεχρι το 90' και να δουμε πολλα πολλα γκολ ακομα!! ΑΣ μιλαει για ακομα μια φορα ολη η Ελλαδα για μας για να καταλαβουν τι τους περιμενει. Σουπερ Μανταλος, Πεταυρακης, Μπακακης, Μπαρμποσα, Κορδερο, η αμυνα μονο πασες παιζει και επιτελους φαινεται οτι ο Μπρεσεβιτς ειναι ο ιδανικος για κορυφη!!
Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε ! ! !
Adelfia kalispera, xereis kaneis an tha to deixei to youtube channel ths AEK to matchaki?? euharistw - Haris
Αμα εισαι ελλαδα δεν μπορεις εκτωσ αμα μπεις με αλλο ip
Όλα σκατά αυτό το Σ/Κ σε μπάσκετ και χάντμπωλ, ελπίζω να νικήσουμε τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο αν και οι οιωνοί δεν είναι με το μέρος μας.