Έχει η ΑΕΚ αύριο επιθετικό πρόβλημα. Όταν δύο (Αραβίδης, Ντακόλ) από τους φορ της είναι εκτός αποστολής, είναι λογικό εκ των πραγμάτων να δημιουργείται πρόβλημα. Απέναντι στην Επισκοπή, λοιπόν, ο Τραϊανός Δέλλας είναι αναγκασμένος να "κατεβάσει" μία ομάδα χωρίς τους δύο παίκτες που έχει στηριχθεί ως τώρα στη γραμμή κρούσης.
Ο κλήρος πέφτει στον Ιβάν Μπρέσεβιτς να καλύψει το κενό. Η αλήθεια είναι πως ο "Μπρέσε" ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος να βγάλει 90λεπτο. Ωστόσο, βάση λογικής ο Τραϊανός Δέλλας (και μη έχοντας άλλες επιλογές) θα τον ξεκινήσει κανονικά στη βασική 11άδα, στο αυριανό ματς.
Θα τον ξεκινήσει με την ελπίδα να "καθαρίσει" η ΑΕΚ γρήγορα και απλά το ματς, ώστε κάποια στιγμή στην επανάληψη να τον αντικαταστήσει όταν η νίκη θα έχει κριθεί.
Από εκεί και πέρα λύση στην επίθεση μπορεί να θεωρηθεί η χρησιμοποίηση του Ντούνη (είχε δοκιμαστεί σε κάποια φιλικά), ή ακόμα και αυτή του Έλντερ Μπαρμπόσα, ενώ στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος και ο Τσεβάς. Όλα δείχνουν όμως πως ο Μπρέσεβιτς θα ξεκινήσει στην επίθεση και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα έχουμε αλλαγές από τον προπονητή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΙΒΑΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ!!!!!
Παμε ρε θηριο 3 γκολ θα πεταξεις σε πιστευουμε πολυ. Ακομα πιστευω πρεπει να παρουν χρονο συμμετοχης και ο Ντουνης με τον Φαγε να νιωσουν λιγο ΑΕΚΑΡΑ. Γενικα πιστευω με Επισκοπη θα ειναι κατι περισσοτερο απο περιπατος πιστευω θα ριξουμε την πρωτη 4αρα μην πω και 5αρα και 6αρα. Συμπαθητικη η Επισκοπη, μενω και στο Ρεθυμνο και τσεκαρω και πιστευα πως θα τα πηγαινε καλυτερα μεχρι τωρα αλλα μεχρι εκει δεν μπορει στο ΟΑΚΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΣΚΟΡ
Λιρα 100 ο Ιβαν.... Διψηφιο αριθμο τερματων ευκολα φετος αν εχει την υγεια του.... Παμε παιχταρα μου!!!
Μακάρι ο Μπρέσεβιτς να βρει τον περσινό καλό εαυτό του, που είχε πριν τον τραυματισμό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην πάρουμε σέντερ φορ βασικό για ένα εξάμηνο μόνο & μετά πάγκο. Άμα είναι να πάρουμε παίχτη που θα κάνει την διαφορά & θα είναι αυτός ο βασικός & του χρόνου ναι. Προσωπικά θεωρώ πως ο Ντούνης παρότι δεν είναι ψηλός, είναι παίχτης περιοχής. Το είχε δείξει & πέρσι με τον Πανιώνιο & σ΄ ένα φιλικό φέτος, με τον Πιερικό νομίζω, που έβαλε 2 γκολ. Έχει καλή αίσθηση του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τέρματος & γρήγορες αντιδράσεις σε μικρούς χώρους. Κι εννοώ παίχτης περιοχής, όχι στατικός, αλλά που τραβιέται κι έξω & ανοίγει διαδρόμους για τους συμπαίχτες του. Επίσης υπάρχει κι ο Ζόριτς που είναι ψηλός κι από κάποια βιντεάκια απ΄ την πρώην ομάδα του φαινόταν να παίζει & σέντερ φορ. Θα δούμε, ο Δέλλας ξέρει καλύτερα από εμάς, εμείς απλά κουβεντούλα κάνουμε.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!