Σε εφαρμογή μπαίνουν από σήμερα Σάββατο το πρωϊ τα έκτακτα μέτρα της αστυνομίας για την δεύτερη μέρα της επίσκεψης Νταβούτογλου και τις συγκεντρώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Από τις 11.00, λοιπόν, θα κλείσουν οι σταθμοί του Μετρό «Κατεχάκη», «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής».
Το πρωϊ Σαμαράς και Νταβούτογλου θα προεδρεύσουν στο 3ο «Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος-Τουρκίας», στο Hilton.
Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στα Προπύλαια η συγκέντρωση για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου στον απόηχο των εξελίξεων για την υπόθεση του στενού φίλου του Ν. Ρωμανού.
Τέλος, και το απόγευμα στις 18.00 θα γίνει νέα συγκέντρωση στα Προπύλαια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!